Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 25.12.2016 15:55:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja izbacujem veceras jednu slicicu,jedva smo se navatali u onoj guzvi! A veliku vecinu ne poznajem!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 25.12.2016 16:57:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, bilo nam je jako lepo ove godine je bila manja gužva ali ja opet nisam sve pohvatala. Izvinjavam se svima kojima se nisam javila, mi smo bili sa prijateljima tako da sam uglavnom gledala da li je njima ok. Jedva sam izdržala, slomila me prehlada
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 9:26:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa devojkee gde su slikice??
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 10:09:57
|
|
|
|
mama krava
|
Stvarno je bilo mnogo lepo! Moji klinci su se oduševili! Bravo za organizaciju. Baš je bilo dosta dece i svi su zvrndali okolo! Pozdrav za organizatore! Imam ja sličica, ali nemam kad da ih pokačim ... Potrudiću se večeras
< Poruku je uredio mama krava -- 26.12.2016 10:20:24 >
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 13:19:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Nama je bilo baš super, druženje, igrancija i deka, naravno i superiška lino paketić! Samo iduće godine da probamo da pravimo bedževe da bi se bolje prepoznavale! narafski nije problem ni da se ja angažujem oko toga! Evo i nekih slikica Sličice:
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 13:26:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Sony, bedževi postoje, videćemo sa Dunjom gde su.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 13:28:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam se iskidala od smeha kada je Deda Mraz tražio od dece da ustanu i da ponavljaju za njim obećanje roditeljima kako će biti dobri moje dete koje jedva usta otvara jer ko zna šta će tu da obeća, bolje da ne izgovori
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 14:21:14
|
|
|
|
sonyasha
|
Hihihihi, baš smo se zezali sinoć kaže mm Vojinu "da znaš da sam te snimio, snimio sam kako ništa nisi hteo da obećaš" narafski i V je ćutao i gledao u mene ali uredno je ustao i okrenuo se Super što postoje bedževi, ja znam "stare" forumske drugarice ali "nove" nisam prepoznala pa je greota.
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 15:15:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vidi se da vam je bilo lepo
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 15:33:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cuvam jos uvek svoj bedz.
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 15:56:31
|
|
|
|
emicaa
|
sony ja sam prepoznah muza od Les bitno da vam je bilo fino
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 17:20:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja cuvam jos uvek svoj bedz. Imam i ja moj od pre par godinica
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 20:45:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Pa svako je uzeo svoj bedž još onomad kada smo pravili, kod mene ima par praznih bez imena :) IZVORNA PORUKA: Ana RR Sony, bedževi postoje, videćemo sa Dunjom gde su.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 21:48:54
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo za Bg! Super ste!
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 21:55:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Pa svako je uzeo svoj bedž još onomad kada smo pravili, kod mene ima par praznih bez imena :) IZVORNA PORUKA: Ana RR Sony, bedževi postoje, videćemo sa Dunjom gde su. E pa da, i moj je verovatno negde, zaboravila sam.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 26.12.2016 22:05:40
|
|
|
|
Maraj
|
mame. Vidi se da vam je bilo lepo
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 27.12.2016 0:39:11
|
|
|
|
dijana1*
|
I mi smo se super proveli Pita Vuk, mama a zasto DM voli toliko Lino Uros je samo ganjao sisu i cim ga neko pogleda odma faca za plakanje, strasno... Eee a meni bi smesno, DM prvo prozvao Kostu pa Urosa i Vuk se spremio da i on primi paketic kad ono DM proziva drugu decu a on u cudu. Reko Vuce jesi li siguran da si bio dobar, znas da deka sve vidi. Kaze on, mama ima jos nade Sve pohvale za organizaciju
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 27.12.2016 8:34:13
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 27.12.2016 15:01:09
|
|
|
|
Rosita
|
Devojke, bas ste lepe i vesele. Novosadjanke se uvek dobro organizuju i prave zajednicke mama fotke . Nisam sa rr u toku i zao mi je zbog toga, ali bice prilike. Mi na zalost ne bismo zbog boginja tako da moj D ni u jednoj varijanti nije isao kod Deke, ostaje nam ona glavna fora da ce Deka doci nocu i ostaviti poklon ispod jelke . Sve vas ljubim i pozdravljam puno, drage RR-rajke.
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 27.12.2016 18:10:51
|
|
|
|
isidora88
|
Divne ste Druzimo se sledece godine nadam se
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 27.12.2016 18:14:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Devojke, bas ste lepe i vesele. Novosadjanke se uvek dobro organizuju i prave zajednicke mama fotke . Nisam sa rr u toku i zao mi je zbog toga, ali bice prilike. Mi na zalost ne bismo zbog boginja tako da moj D ni u jednoj varijanti nije isao kod Deke, ostaje nam ona glavna fora da ce Deka doci nocu i ostaviti poklon ispod jelke . Sve vas ljubim i pozdravljam puno, drage RR-rajke. E bas htedoh da napisem nigde jedna grupna sa mamama.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 28.12.2016 10:59:26
|
|
|
|
sonyasha
|
Super je bila fotka pre 4 godine gde su bile sve mame sa decom baš za Ng. Ta nam je čak izašla u nekom časopisu. Dogodine, Bože zdravlje da probamo to da organizujemo i bedževe.
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 28.12.2016 15:11:50
|
|
|
|
mama krava
|
Ja još ne stižem da pokačim slike, mada ima par slika dečice i DM... ja sam se samo pozdravila sa ženicama koje sam prepoznala...Dunja, Ana RR i Lesica... ostale ne poznajem, a realno sam trčkala za decom
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. ! 2.1.2017 18:49:57
|
|
|
|
mama krava
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?