Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 15:23:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da jeste pek papir. Anci i njene kiflice pa bela pita....
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 15:36:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeste, pek papir. Uzmeš dva komada i iscrtaš dimenzije pa presaviješ i unutra ubaciš testo i onda oklagijom valjaš. Mnogo dobra fora, ja sam uvek izbegavala ove pite jer nikad ne razvučem testo kako treba, sa ovim bude savršeno. Ivana, i kiflice sam pravila za slavu, i pogaču...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 15:44:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi sad usli u kucu! Pomislih ajde stalno setamo ovum nasim bulevarom ajd da promenimo...bem ti jurcaju nismo se vas nauzivali al ajd..promena.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 16:49:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, ne interesuje meeeee, joj, samo kad pomislim na kiflice, evo, preskacem tvoj post
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 16:52:19
|
|
|
|
Animsaj9
|
joj otvorile ste mi apetit idem da rovim po spajzu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 16:54:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja sam planirala danas kiflice ali fali mi kvasac...a mrsjo mu ici do prodavnice
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 16:57:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
Zene jel znate jel u Vulkanu imaju slikovnice ili one knjige za decu sa listovima debelim. kao korice
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 17:00:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Anck ja kupim po dva tri kvasca i zamrznem. I onda kada me mrzi u prodavnicu da odem ja izvadim i u mlaku vodu i zacas se nadigne
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 17:11:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ana, ne interesuje meeeee, joj, samo kad pomislim na kiflice, evo, preskacem tvoj post Hahahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 17:39:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Anck ja kupim po dva tri kvasca i zamrznem. I onda kada me mrzi u prodavnicu da odem ja izvadim i u mlaku vodu i zacas se nadigne Za ove moje kiflice stavljam pola kvasca, i obavezno mi se ona druga polovina pokvari
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 17:41:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa pola iskoristis drugu pol zamrznes
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 17:43:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Baš tako, i ja zamrznem. Ja čekam u domu zdravlja Da nam vidi doktorka rezultate, muž ih čuva kod kuće.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 18:37:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi javi kakvi su nalazi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 19:38:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja kvasac kupim onaj veliki vakuumirani i cuvam u staklenoj tegli. Moja deca pisu domaci,ja drzim bebu i citam po rr.Razne teme aktivne,bas mi zanimljivo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 20:32:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Rezultati super! Samo jos sutra da uzmem rezultat briseva, al mislim da će istovremeno biti ok. Pržim palačinke, izvolite drage!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 20:38:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi smo uspavali D , vise nije mogao da izdrzi ,mene kicma nesto zeza u gornjem delu ,nije dugo bas me cudi ... jede mi se pljeska , verovatno preslo mi od Ivane ,ona je danima spominje
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 20:58:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo uspavali bebu. Pa se probudila pa je tata nanunao opet. Sada sam oprala kosu pa sutra da se pojavim na poslu... Posle toga mi ostaje jos godisnji da iskoristim i pocinjem da radim...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 20:59:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
jaooo posao , ne spominjii mi ...decembar se blizii
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:02:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Animsaj i ti decembra počinješ? I ja isto
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:04:41
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Caos. U ,N i ja same kod kuce, ostali na slavama. Okupale N , sada cemo mlekcr sa joj damo i u krevet , pa i nas dve da pecemo palacinke
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:05:55
|
|
|
|
Animsaj9
|
mislim da m 2 dec. istice porodiljsko i imam 31 dan godisnjeg , al necu iskoristiti sve
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 31.10.2016 21:06:14 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:13:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sto neces da iskoristis sve?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:24:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
ostavicu nesto za prolece , dugoo mi je cekati do junaa da pocnemo koristiti novi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:49:49
|
|
|
|
emicaa
|
vece djevojke jos 8 dana i mojoj djevojcici rodjendan. u utorak mi se momce ide slikati za pasos i licnu,pa da rezervisemo negdje vikend na planini da dusu odmorimo
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 31.10.2016 21:55:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Animsaj ja imam 33 dana starog, a počeću da radim neki dan pa ću tek onda na godišnji. Da uhvatim neki dan praznika, da zaradim neki dinar
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?