RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (6.10.2016 21:41:13)

Olga neka si nam i ti svratila.Ne stigoh dana posle podne da citam,gledala sam seriju.Posle isla da sredim noktice i takoooo.
Pilici spavaju a i ja cu brzo,nesto sam umorna.

mila83 -> RE: OktobaRRska kafanica (6.10.2016 21:58:29)

Vidim nisam jedina "stara ringerajka" koja se javila danas [sm=smiley1.gif] jeste li mene zaboravile ? Ja nisam vas,iako tako izgleda,ali zene moje,meni dan kao da traje 5 min a ne 24h...
Jeste li mi dobro ? Emice,kako pilici ? [sm=smiley31.gif]

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 1:45:40)

Hvala, devojke! Ja opet dežurna u kafanici. M se probudila da jede, a meni se oči zatvaraju. Sad čekam da utvrdi san, pa da je prebacim u krevetac.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 2:59:43)

Dobro vece ..hocu reci dobro jutro
Vidim staro drustvo u kafani.. Pozdrav svima!
Olgaaaa [sm=smiley31.gif] Milaaa [sm=bravo.gif]

Sandricak -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 4:45:22)

Jutro od mene.... vrata su otkljucana pa izvolte...
Ima li kraja prehladama i virusima? [sm=hudicek1.gif]
Sinoc sve super kad sad Marko me zagrli u krevvetu, a on gori... dobio temperaturu [sm=smiley13.gif]
Tacno ima da ga drzim kuci dok I ne poraste pa makar poludela s njima dvojicom...

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 6:33:11)

Dobro jutro u kafanu! Vidi se ko ima malu decu [sm=smiley36.gif]
Ovde pljušti kiša, još nije ni svanulo. Mužić spava u toplom krevetu, a ja budna od 5:20. Jedva čekam vikend, mnogo mi jd lakše i lepše kada je kući po ceo dan.

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 6:38:05)

Jutro i od mene,soremam se za posao,deca za u vrtic...vreme bzv..

Sandricak -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:12:28)

Masem i ja.... I se presvukao su 6 igramo se na krevetu, a meni dusa spava... kod mene oblacno ali probija se i koji suncev zrak... ali je hladnoooo...

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:24:56)

Moze neka gusta topla cokolada umesto kafe, jedan topli kasmirski dzemper i malo vatrice da se grejhemo. Neka neko raspali taj kamin u kafanici, da da topline malo![sm=smiley36.gif]
Van sale, ja sam jako, jako dobro naspavana, ali Mila, kako kazes, da kao da traje 5 min a ne 24 sata.
Skoro sam gledala Zvrk zavrsni koncert, pitala sam se gde si.

mila83 -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:27:42)

Jedno smrznuto dobro jutro i od mene! Odvela T u vrtic,cekam muza da se vrati po mene jer je odvezao D u drugi vrtic,nisu u istom... Pa nazad u skolu.Nista mi ne pričajte o virusima i prehladama,pocev od mene- ceo septembar sam načeta ,a i moje dve devojke,dok je bata jos dobar.idu u vrtic i skolu,samo se pitam dokle,nos uglavnom curi,pa dan dva bude ok i tako ukrug..

Trcosava -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:32:59)

IZVORNA PORUKA: mila83

Vidim nisam jedina "stara ringerajka" koja se javila danas [sm=smiley1.gif] jeste li mene zaboravile ? Ja nisam vas,iako tako izgleda,ali zene moje,meni dan kao da traje 5 min a ne 24h...
Jeste li mi dobro ? Emice,kako pilici ? [sm=smiley31.gif]

Sve te razumem. A ovo mi najgore od 9-17 ni tamo ni vamo. Ali barem je posao [sm=jezicek.gif] Doduše neke loše vibracije se pojavile... nadam se samo da će ići na bolje.

Stigli nam računi za vrtić i školu. glava me boli [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Jutar!

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:37:02)

Jutar, svima!
Ovo je strasno sa ovim prehladama[sm=smiley13.gif]
Trco, i ja se hvatam za glavu zbog racuna, a tek cu se hvatati kad pocne grejanje [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:50:27)

Jutro mamae.
Danas ceo dan kuvam kafu castim M mi puni 4 godinice. Jos je nisam probudila ali beka evo vec haos pravi[sm=smiley36.gif]

Sandricak -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 7:55:06)

Srecan rodjrndancic draga nek je ziva i zdrava....

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 8:24:10)

Jutro [sm=kava.gif]
Oldzi [sm=smiley31.gif] nedostaju tvoji postovi.

milicicak -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 8:41:50)

Jutar u kafanu :)
Olgaaaa, nedostajes [sm=smiley31.gif]
Khaleesi, srecan rodjendanko :)
Mini buba danas doruckuje u vrticu, pupupupu da ne ureknem, super nam ide adaptacija [sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 9:10:44)

Srecan malisi rodjendanko [sm=bravo.gif]

Uh bas je brmbasticno! Tucem glavu sta bih kuvala, a vesaaaaaa moreeee. Sto suvog za slaganje , puna masina za pranje i puna korpa , preliva se tek ceka... joooj kao da sam u vojsci!

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 9:24:16)

Khaleesi, srećan rodjendan!
Ja spremam piletinu i pirinač. I meni je muka vise od razmišljanja sta spremiti.

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 9:48:35)

Khaleesi, srećan vam rođendanko [sm=bravo.gif]

I ja imam gomilu veša za pranje, a sušenje po ovom vremenu traje tri dana. Ozbiljno razmišlja da kupim mašinu za sušenje.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 9:51:34)

Jaooo ja placem za njom, svake godine, zimi pola napolje pola po radijatorima. A tek sad od kad smo petoclana porodica, mozes li zamisliti...al hoces.. nemam gde sa masinom [sm=smiley19.gif]

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 9:59:54)

Mi nemamo radijatore, sušimo samo na terasi, pa kad komšija naloži... veselo. Ponekad nam se tako nadimi veš kad duva vetar u tom pravcu da moram opet da ga perem.
Ja sam od mašine za sudove odustala zbog manjka prostora, jako nam je mala kuhinja, ali ovu za sušenje veša bih mogla da uglavim negde. Samo još da nađem neku radnju koja daje na potvrdu, mnogo mi je da kešnem tu sumu odjednom. Naravno, ako se ne ispostavi da nam je nešto drugo potrebnije, kako to obično biva.

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 11:24:19)

Hvala zenske ljubim vas.. Sad smo iz kupovine, uzela sam snicle pa cu sa sampinjonima da ih spremam.... Malko svecaniji rucak... pa dok beba spava da pocnem i tortu... Juce nisam stigla, mm fosao tek u pola 9 kuci... Ja sam bila na izdisaju... Sad kafu da pristavim pa da pocnem..
Mi smo masinu stavili u sobu koja je za sada soba za igru tj koriste je samo deca da razbacaju igracke....[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 11:27:51)

IZVORNA PORUKA: Olga75

ahoj drage, samo da vam mahnem u kafani :)
ako me se jos neko seca [sm=smiley36.gif]

Opaaaaaa, evo opet sam prospustila sve [sm=smiley36.gif]
Oldzi svracaj nam cesce....

Vidim da ste mi sve superiska...neka ste..
Ja sam u nekoj minus fazi, sve me stislo i ne znam gde teram...

Pijem prvu jutarnju jer od jutros jurim, papirologiju naravno, a boli me i trepavica koliko sam preumorna.

suzi kju -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 11:31:34)

Ja sam fuuuj, tako bi mi prijala jedna duuuuga topla kupka...
Stomak i kičma me ubiše, prokleto žeMsko

bubulence -> RE: OktobaRRska kafanica (7.10.2016 12:08:24)

IZVORNA PORUKA: Olga75

ahoj drage, samo da vam mahnem u kafani :)
ako me se jos neko seca [sm=smiley36.gif]

Pitala sam par puta za tebe ali niko nista ne vice...
Ni za verolino...
Helou zene moje. Juce me nije bilo. Imala sam bliski susret sa vratima odmah ranom zorom pa sam isla na usivanje arkade...
Inace sam ok... Samo nisam vise lepa[sm=smiley36.gif]
UM ajde napravi nam jedne kroasane pa da krene sezona... Danima hocu da ih oravim a mrzi me... A ako ih ti napravis i slikas znam da me nec mrzeti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>