|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
5.10.2016 7:37:01   
Khaleesi
Jutro vidim vi se sinoc opijaliuser posted image
Mi sad ustali. Beba ustane i stavi svoju glavu meni na usta da je ljubimuser posted image
Danas idemo da vidimo za neke cipelice ili cizmice sta vec...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 276
5.10.2016 7:55:28   
wivern
Gde ste žene.
Jedva ustajem od umora user posted image . Ovaj jedan slobodan dan je ništa, ne može se čovek lepo odmoriti.
A vreme je zlo, ovi kreteni ne greju.
M se sinoć budio na svaka dva sata, trazio da ga nosim da se uspava.
Sad na oči ne vidim.
Mrzim zimu, mrziiiiiim. Šta obući sada?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 277
5.10.2016 8:09:38   
vocicana
Ovo je komotno za zimsku jaknu, jos kada pomislim na kosavu i duvanje po Bg-u, ne zavidim vam ni malo.
Wiv, brate...sestro...sve znam. Ovu decu zeke i ove promene vremena. Ja ne znam sta da kazem vise. Moj D kao da je u trofaznu struju ukljucen od nervoze kada se sprema promena vremena

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 278
5.10.2016 8:11:37   
Anck Su Nmaun
Napon zaspao. bas je nervozaaa
E sad na miru da popijem kaHvu user posted image

Vreme je katasrofaaa!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 279
5.10.2016 8:12:44   
Khaleesi
Jij i ova moja beba se sinoc budila ... jutros ne znam kako sam ustala....

Wiv iskoristi za sebe slododan dan.... uzivaj malo...user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 280
5.10.2016 8:14:53   
suzi kju
Jutro, ja kuvam kafu! Tati mi je danas rođendan, a on i dalje u bolnici, sama da sve bude kako treba pa ćemo proslaviti kad izađe.

Zima mnogo brrrrr!!!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 281
5.10.2016 8:17:17   
Mala Elena
Voci, daaa, bas je hladno ujutro. Juce sam oko 9h izasla sa P kao do marketa, i vratila se odmah, znaci zaledila sam se. Pa smo isle kasnije dok je ugrejalo...
Wiv, napravi neki lep jesenji kolac i uzivaj sa M...user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 282
5.10.2016 8:19:47   
emicaa
Dobro jutro,ovde je hladno kao da ce snijeg.A prije dvije sedmice smo setkali u kratkom.
Osiguranje nam poslalo izvjestaj,racun za doru iz bolnice je 34 000 franaka,jedva cekam da vidim koliko ce biti za mene user posted image
Ma samo o kafi ujutru,a dorucak nista

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 283
5.10.2016 8:48:21   
mali_mis
Jutro user posted image
I kod mene je hladno, ne bas puno jer je stan fino ususkan, ali nije prijatno, pogotovo nocu. A se digao u 1, i do 2 je gledao crtane. Svaka koska me boli, ali ne zbog A. i njegovog guzenja, vec zato sto sam se pokrila jorganom koji je toliko tezak da ne mogu da mrdnem. I ako ovi manijaci danas ne pocnu tople probe, spalicu ih na lomaci user posted image Ah, da, taj divan pms.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 284
5.10.2016 9:19:29   
bubulence
Dobro jutro!
Miisuuu jesi kupila stan? Hajde da ti prodam moj. Nemam vise zivce za podstanare. Prodacemo ga za bilo koje pare....
Sta radite zene? Ja odvela decu u vrtic, isla do dr. Sada idem opet u vrtic jer prave neki vasar povodom decije nedelje...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 285
5.10.2016 9:31:44   
veselicaa
Bubi jel si dobro,bila si do dr?
Moja A.ode u skolu,bolje je,S.spava jos vidim ne cuje se,izgleda joj dosta bolje u odnosu na juce,N.spava,muz ode poslom,a posle ide za Nis,odkako sam se porodila cini mi se jedan dan nije bio kuci,stalno ima neke obaveze i odsutan je po ceo dan.
Ivancice ne bre nisam ljubomorna,volim i ja te vase teme,a sad kad su mi deca bolje praticu vas u stopuuser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 5.10.2016 9:32:56 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 286
5.10.2016 9:38:44   
bubulence
Veselice islasam da mi daju uput za gastroenterologa opet... Smorila sam se vise od lekova i bolova. Moraju nekako da me poprave. A treba da idem i kod ginekologa. Nisam isla od porodjaja ni jednom. A sada sam dobila cetvrti put od 9.avgusta... Nesto mi tu ne stima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 287
5.10.2016 9:50:53   
veselicaa
Uh bre draga.Mm ima problema sa zelucem stalno pije neke lekove i onaj sumeci ranitidin ali nikako da ode do gastroenterologa.Nadam se da ces naci neko resenje da prestane da te muci vise.A sto se tice dobijanja i ja sam tako prosle godine,bas bezveze dobijala,cak sam ostala trudna dok su mi ciklusi bili haos.Najbolje je da proveris sve,mi zene od obaveza zaboravimo i da odemo na kontrolu posle porodjaja.

Direktna veza do poruke: 288
5.10.2016 9:55:54   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: bubulence

Dobro jutro!
Miisuuu jesi kupila stan? Hajde da ti prodam moj. Nemam vise zivce za podstanare. Prodacemo ga za bilo koje pare....
Sta radite zene? Ja odvela decu u vrtic, isla do dr. Sada idem opet u vrtic jer prave neki vasar povodom decije nedelje...

Ma jok, oteglo se u pm. Jos uvek smo podstanari na N. Detelinari, al sad makar znam kad budemo kupovali stan, definitivno ce biti na Naselju ili Limanima, tamo ima drveca, ovde goli beton.

Direktna veza do poruke: 289
5.10.2016 10:24:26   
Animsaj9
zene samo da vam mahnem, ja jurim srrvisera za grejanje, znaci topimo se u kuci, ne mozemo da smanjimo temperaturu... pišem vam kasnije ako se ne istopim user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 290
5.10.2016 10:40:56   
Anck Su Nmaun
M. Misu pa ti smi u blizini sugradjanko moja. Naselje i Limani su ubedljivo najlepsi za zivljenje u NS. meni je ta Detelinara uzasss uzasaaa, toliko sve nakrcano, vecito guzva a parking ces pre naci u centru nego na Detelinari , grozno.

Uspavah bebca, sad bih mogla jednu kafu. Bas bi mi prijala, usisala sam citav stan doruckovala... eh sad malo dusom da danem.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 291
5.10.2016 10:46:48   
IvanaSK RR
Mi dosli sa kontrole. Sve super.
Suzi, srećan tati rodjendan i da mu stignu rezultati koji kazu da je dobro.
U pola deset smo dobili drugaricu tesku 3700 gr i dugacku 52 cm. Jeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 292
5.10.2016 10:51:02   
eca89
Super Ivana, samo neka je sve!
Neka je sa srećom, da je živa i zdrava!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 293
5.10.2016 11:02:51   
emicaa
Oo Ivana pa to velika djevojcica,jel se namucila?Od sinoc se poradja.
Jao gladna sam kao vuk a nisam stigla doruckovati i sad moram jos sat cekati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 294
5.10.2016 11:04:23   
Animsaj9
Super Ivana, cestitamo
Emice ajde sa mnom ja evo jedem kajganu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 295
5.10.2016 11:08:28   
suzi kju
E neka je živa i zdrava devojčica!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 296
5.10.2016 11:09:08   
Khaleesi
Emice pa nemate osiguranje da plati bolnicu?
Ja sam rodila 3910 i 4650 bebe, osim sto je druga malo teze izasla nije bilo strasno...user posted image Ivana super za drugaricuuser posted image
Mi jos nismo poceli da grejemo. U stanu imamo kotao na el energiju alia aon mnogo trosi. Zato smo uzeli TA peci pa na to se grejali. Nije uopste skupo. I mnogo bolje od centralnog... Placas kad grejes a grejes kad hoces.
Po mom misljenju lopovi su strasni za ono naplacivanje cele godineuser posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 297
5.10.2016 11:09:58   
IvanaSK RR
Emice, brat od moje drugarice je rodjen sa 5200gr, tako da i ona ima predispozicije da nosi velike bebe :) Termin joj je bio za dve nedelje.
Trajalo je celu noc, ali su dobro. I beba je podznak Skorpija, kao i jauser posted image
Ni ja jos nisam doruckovalauser posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 298
5.10.2016 11:22:18   
veselicaa
Khalesi svaka cast,4650 a ja mislila da ja radjam male dzinove user posted image
Ivana super za dr,neka je ziva i zdrava cerkica tvojoj dugarici.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 299
5.10.2016 11:52:20   
Animsaj9
od moje kume sestra ima decaka i devojcicu on je imao 4700 a ona 5100, obojr prirodno rodila

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here