|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
28.10.2016 23:41:27   
Animsaj9
Voci, Ivana, Milena grlim vas svee, bice to ok, ljubite vase bebane, oci su mi na pola idem da spavam .

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1026
29.10.2016 6:09:12   
Milena18

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Hahaha, Milena sedi na solji sa farbom na glavi, proterana i cita rruser posted image

Još u kupatilu nema grejanja, dakle sedela sam na 'ladnoj šolji user posted image

Samo da vam poželim dobro jutro i odoh nazad u krevet. Beba se probudila da jede i odmah zaspala, pa da iskoristim.

Direktna veza do poruke: 1027
29.10.2016 6:38:15   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro devojke
Mi kod bake, prvo budjenje tek sad user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1028
29.10.2016 8:57:10   
branki*
jutro,mame!
animsaj,ja se uspavala sinoc,nesto citala preko tableta,neku kao knjigu i udremala se.dorucak je kod nas,mm ode do posla.sunce je konacno!
ljiso,javljaj se cesce!
jess,draga,kod tebe se usitnilouser posted image
animsaj,kako je brat?
i odlepila sam vec!dovoljno je da 5 min sklonim pogled od boke i da napravi haos!svaka przenica je izgrizena,nema koja nije,komadici rasparcani po stolu,prolila jogurt,uhuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 29.10.2016 9:00:55 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1029
29.10.2016 9:04:05   
IvanaSK RR
Jess, kako si?
Milence, reci muzu da stavi grejanje i onda nek te proteruje tamo cele zimeuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1030
29.10.2016 9:47:43   
Anck Su Nmaun
Mi uzivamo kod bakice, devojcice napolju ljuljaju se. Ja unutra uzivam sa V
I ne moram da kuvaaaam jeeeee user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.10.2016 9:48:20 >

Direktna veza do poruke: 1031
29.10.2016 9:51:26   
emicaa
Dobro jutro mamike.
Nocas je Dora pravila zurku vecu nego David user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1032
29.10.2016 10:25:44   
Animsaj9
ooo jutro i dan mamama!
Branki dobro je ,doce sad da ga previjem , kaze nije ga bolelo u toku noci.
Anck uzivajte! Odmori od kuvanja

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1033
29.10.2016 10:27:57   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Ja sam od ranog jutra u obavezama.Hvala Bogu da mm je kod kuce. Zabavlja decu dok ja radim. Rucak sam juce skuvala. Sad se dovrsava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1034
29.10.2016 11:03:03   
suzi kju
Jutro mame. Vikend, muž kod kuće, dok ustali, kafa, mleko za decu, pa doručak za njih, za nas se peče pita. Išla do prodavnice, sutra ću do pijace da kupim krastavčiće da stavim, karfiol sam pre neki dan, baš sam postala domaćica user posted image
Još malo pa će beke da spavaju a ja da završavam Šta imam po kući. Anđi ne curi nosić vaše, Emi još po malo. Mogli bi danas negde u šetnju.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1035
29.10.2016 11:18:50   
Anck Su Nmaun
Sta je ovo danas nam zakazale sexy teme user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1036
29.10.2016 11:34:33   
IvanaSK RR
Suzi, trebas mi danas, izadji na messenger user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1037
29.10.2016 11:42:14   
suzi kju
Izašla sam evo user posted image

Direktna veza do poruke: 1038
29.10.2016 11:47:56   
Maraj
Dan mame. Ja celo jutro oko L. Ne stigoh da vam se javim. Razmisljam , mogli bi danas negde u skitnju. Izgleda da je lep dan
.nisam izasla od jutros

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1039
29.10.2016 12:03:15   
Sanjica26 RR
Maraj, jel si promenila probiotik sto ti je Jess savetovala i pedijatar sa RR.
Suzi, delis savete preko Mesengera?user posted image user posted image
Ja zgotivila rucak, ali posto imamo veceras neplanirane goste moram da spremim picu i lava kolac.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1040
29.10.2016 12:18:05   
branki*
mog muza jos nema.vezbala sa b,umutila za palacinke,pa cu kasnije da ih pecem.koliko ne jedem preko nedelje,za vikend sve nadoknadimuser posted image

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1041
29.10.2016 12:24:26   
Anck Su Nmaun
Kod nas je fuj vreme ..jako hladno brrr

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1042
29.10.2016 12:25:28   
Sanjica26 RR
O Branki pricaj mi o tome. Sva se za vikend nadujem. Jos mm donosi neke industrijske slatkise, pa se skroz na skroz dokrajcim. Jutros sam pekla palacinke, da ne bi uvece krkali.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1043
29.10.2016 12:26:22   
Animsaj9
ja sam stavila rucak da se kuva i zabavljam D u ogradici , mm izasao napolje da sredi za majstorima juce sto su haos ostavili . kod nas je bas hladno

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1044
29.10.2016 12:32:28   
vocicana
Dobar dan lepe moje drrugarice.
Moze kafica dok se rucak za clanove uodvojenim serpama krcka?
Lepo se ispricase u gatarama i vracarama. Bez komentara sam.
Milenice, kako boja? Koji su to podvizi kada se ima beba, kada se samo setim pocetka, sada je jos gore, jer nemam vremena da sednemuser posted image
Branki, sve se to lepo rasporedi, preko nedelje nista od jela, posle za vikend popunjavanje praznina, pa od ponedeljka ista prica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1045
29.10.2016 12:36:27   
branki*
sanjice,isto,nadujem se kao zaba,tacno se ugojim garant dva kg za vikenduser posted image
voci,ja vise volim praznine,i to bez popunjavanja,molimuser posted image
animsaj,sta vam rade majstori?

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1046
29.10.2016 12:44:11   
Animsaj9
Branki, neke pomocne prostorije zavrsavamo, juce smo stavljali vrata i prozor. To nam je vise kao neka ostava, tu ima i alata, i buradi za rakiju, ma svasta nešto... kuca je rupa bez dna i onda se pitam gde su nam pareuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1047
29.10.2016 12:44:57   
Sanjica26 RR
Ne volim naduvan stomak.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1048
29.10.2016 12:49:07   
vocicana
Brankiuser posted image meni isto smeta jako visak, cini mi se da mi sve visi kada utripujem gojenje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1049
29.10.2016 12:53:18   
branki*
isto,isto,istouser posted image moram da se disciplinujemuser posted image user posted image animsaj,jeste,ja obozavam kucu,ali stalno nesto mora da se doradjuje,petlja,prepravlja,ulaze,tacno!mada,ja patim za kucom i dvoristem bas.mm ne voli nikako,zato smo i uzeli stan,a ne kucu,ali mi je to zelja neostvarena.
zvao me malopre,neki sastanak bio,sad ce kuci i dobila sam slobodno,jeeeuser posted image vodice decu kod svoje mame,a ja sam free,ici cu kod brata i snaje,brat dosao iz beograda sinoc,a i da vidim onu malecku smizlu!i mi robovi imamo dusuuser posted image

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here