Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelje,09/16 [chat] (26.9.2016 23:34:16)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Od 6-7 sati nisam mogla da otvorim RR [sm=zmeden.gif] Mi bili danas u Ns, L se popravlja,H nema vidljiv poremećaj ali će joj ipak dr meriti dioptriju za svaki slučaj na sl.kontroli. Posle svratili do Big-a,kupila sam H cipelice i sebi jednu trudničku majicu. Ručali i kući. Sutra sve nanovo,ustajanje,doručak, spremanje,vrtić,priprema ručka,ručak,spavanje,u vrtić po L,igranje,šetnja,večera. Svaki dan mi je isti i nemam minut slobodnog vremena [sm=zmeden.gif]Jao,samo da se završe ovi poljoprivredni radovi pa da imam muža da mu uvalim decu[sm=smiley1.gif] Juče su mi javili za proslavu,10 godina od klase,obavezno idem,baš mi je drago što ću nakon 10 godina ponovo videti neka lica! Degu,imaš na temi kiselina moj post za Rennie baš sam ga čitals[sm=smiley1.gif] Kod nas još mm slinav, nas 3 je već prošlo,ali stvarno je bila neka čudna kijavica[sm=zmeden.gif] a mm sam oterala u dnevnu, hrče kao životinja pošto mu je zapušen nos. Bube već odavno spavaju,vreme je da se i ja bacim u krevet, valjda se neću probuditi u 5[sm=zmeden.gif] Laku noć drage!
|
|
|
|