|
RE: Trudnice (1-42) nedelje,09/16 [chat] 3.9.2016 8:47:48
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro Napokon sam dobro spavala, valjda što sam bila premorena. Samo 2 buđenja ali sam brzo zaspala opet. Samo me leđa bole. A kad pomislim na spremanje danas,glava me zaboli srećom imam ručak pa bar na to ne mislim. A mm otišao na pijacu,kaže nije bio davno pa da prošeta izdiktirala sam šta da uzme,pa bar ni to ne moram ja! Više sam sama sa njima nego što imam pomoć,pa šta ću,moram sve da radim.a i sa njima dvema nema stajanja! Da L se još i može,ali sa H ne. A kad se udruže...mm ako ne radi u školi,radi zemlju, sad je sezona pa ga nema. Roditelje nemam,brat i sestra rade,ostaje svekrva koja je tu za sve,ali ne volim da je cimam za sve,žena ima 60 godina a ja bih volela da bude tu još bar 10ak živa i zdrava da mi pomaže Mish,vidim da su naše devojke generacija i to septembarska! I mi se spremamo za rođendan,L je 20. A H 23.09. pa ćemo slaviti 24. u subotu. Pošto je dupli rođendan,i imamo dosta zvanica(oko 40-45),mi podelimo goste,pa prepodne dolazi rodbina na ručak, supa meso torta A popodne kumovi i prijatelji, oni dobiju supu ako ostane, a mesa i torte ima obavezno i za njih. Evo ovo bebče u stomaku odmah počelo da lupka čim sam pomislila na Moja H stalno viče NE u snu A bogami i kad je budna Pinterest je kod mene banovan Ako slučajno i virnem, nema šanse da prestanem da gledam, ideje samo naviru,zapisujem šta treba da kupim,cibzare, materijale,kopče,perle, ali nijeproblem u nedostatku ideja nego elana. Ali evo nateraću se da sednem i završim više onaj L prsluk Čim d anas oribam sve podove.
< Poruku je uredio Mariya -- 3.9.2016 8:54:02 >
|
|
|