veselicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (8.9.2016 18:08:27)
|
Evo me,jos sam 2 u 1 [sm=smiley36.gif] Danas sam se bas naradila,oprala bebine stvarcice sto sam kupila(sta li sam cekala dosad,pitam se [sm=smiley36.gif])pa oprala stvarcice od mojih smizli,jetrva mi dala isto dosta stvari a i jedna divna predivna clanica sa Rr mi je jos letos poslala pun paket stvarcica za bebu [sm=smiley27.gif] Trebala sam u 2 da idem na roditeljski kod S ali me je toliko sve bolelo da sam poslala mm.Ja legla,odmorila i bolovi prestali.Mada me sve boli onako p[omalo,i kicma i prepone i stomak,sve mi se cini da cu brzo da upoznam svoju trecu smizlu. Sada da pokupim neki ves sa zice,pa da napravim cheesecake za A rodjendan,prekosutra joj je,poraslo mi dete,11 godina puni.Moram dva cheesecake da pravim a i neke mafine da smuckam.Nista drugo ne pravim,mm malopre kupio tonu grickalica i slatkisa a i narucice rostilj i lepinjice pa ce imati i sta da pojedu deca. Wiv ma ko sme tebi da preti,teraj ti to u tri .... Emice nista lepse nego spavati sa decom,ja spavam sa mojom S a i A nam se cesto pridruzi.Ne znam kako ce S da prebacim u njen krevet kada stigne beba,verujem da ce tek tada hteti da spava sa mnom[sm=smiley36.gif] Branki ti se bas mucis sa tom bravom,cini mi se da si se i pre zalila.
|
|
|
|