Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 5.9.2016 22:17:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, kazu da nece mnogo, da ce biti dvadesetak stepeni. Mada, nemam pojma kako obuci dete za skolu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 5.9.2016 23:09:57
|
|
|
|
lesica
|
Moje malo dete jos ne spava! Evo ga luduje i dalje, a sto je najgore pokusava da uleti u sobu kod L i nju mucenu da probudi.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 7:48:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neko za kaficu? Pijem nes, nestalo mi turske a kakvo je vreme, treba mi tri turske da dodjem sebi :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 7:53:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Na mene turska vise nema efekta, izgleda da sam se zasitila iste, pa sam se prebacila na nes, bez secera,bez mleka, samo kafa i voda, i radi posao
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 7:53:36
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro Ivana darling,ja nebih kaficu...više sam zašto za pojesti Pada kiša treći dan
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 7:55:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, probacu i tako Emice, imam pasulja
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 8:15:58
|
|
|
|
vocicana
|
Od kakoje mm odsutan niti kuvam niti kupujem, ne spremam!!!! Kafica moze uvek. Kisa, hladno, ali neka, kada se setim prosle godine i vremena, vrucincina, haos, nije se moglo disati, vise mi se svidja ovako svezije a funkcionalnije.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 8:19:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ne bih,ne jedem pasulj od kad "dojim"
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 8:26:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni ja, ali sam juce uzela par kasika Cu da ti spremim neko meso i krompirice :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 8:30:09
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro zenskice. Moje veliko dete je u vrticu, malo spava a ono najvece je na poslu. Da li se neka od starih clanica cuje sa Olgom i Verolino?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 8:34:31
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ma mogu meni i jaja,nisam probirljiva Bubi dobro jutro
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 8:34:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja oba deteta su u vrticu. Sreca sto nemam prve casove, pa mogu nesto da odradim u kuci.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 9:44:58
|
|
|
|
lesica
|
Bar dan! Grooozno vreme od juce. Mi malopre dodjosmo kuci, vodili seku u vrtic, bili u nabavci, D doruckuju ( kiflu, slaninu i sljive i kiselo mleko) ja pijuckam kafu, pa da se bacam na posao - sredjivanje i kuvanje. Vi kako ste? Btw, sluzim kafu i coko mafine (slika izostaje, zeza me telefon) al vi zamislite
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 11:45:24
|
|
|
|
emicaa
|
Sija sunce,posle bježimo hranit patke,u apoteku i poštu. Ajd recite mi kako da operem i osušim bijele patike a da ne požute
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 11:51:55
|
|
|
|
NadaR
|
Kod nas granulo. Sad ce mi M iz skole. Sacekacu jos malo pa cu da kosim dvoriste . Mogu i kafa i mafini.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 13:59:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice,a u masini jel si probala? Ja imam problem da ne mogu da skinem neke fleke sa decije odrce, a nestalo mi vanisha. Jel postoji alternativa ? Ja jos pijem kafu od podne ...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 15:07:15
|
|
|
|
wivern
|
Ahoj, Emice probaj vise puta da ih isperes, mislim da to zuto ostaje od praska. ME meni tecni ariel sve skine, prvo ga utrljam na fleku sa onom gumicom na cepu i kad operem nista ne ostane. Ja pravila rucak, sad da trkenm do keve i da nastavim sredjivanje stale...ups stana Ajte na mali predah
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 16:50:08
|
|
|
|
emicaa
|
Nisam ih još prala,mislila sutra ali me strah da ne požute,jel bolje da ih stavim na sunce da se osuše ili u hlad Elena probaj detrdžent za sudje stavit na fleku da malo odstohi i onda istrljati. Mi šetali sat i po,sad pravim večeru i umjesila štrudlu.David prikunjao a Dora jede rafaelo,banane,šljive i ribice.Nevjerovatno šta sve strpa u sebe a ne bude joj muka
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 21:24:42
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,zenske!ajde neko picence na brzaka i casica razgovora!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 21:30:38
|
|
|
|
NadaR
|
Cao. Rekoh M da je vrijeme za krevet a on me sav zblanut gleda i kaže - Gospođo , ja vas uopšte ne razumijem . Da li vi govorite na kineskom? Na japanskom gospodine ! Polazi iste sekunde. Još je budan , čujem gunđanje .[sm=smiley29.gif
< Poruku je uredio Nada RR -- 6.9.2016 21:32:04 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 21:33:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ludi su klinci :) Meni forum opet uzasno spor
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 21:50:22
|
|
|
|
branki*
|
Nado,dobar jee I kod mene sporo,izgubim zelju i da pisem
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 6.9.2016 22:49:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, branki, ne pise mi se uopšte. Ne znam sta se desava,ali stvarno ubija volju za pisanjem.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 7.9.2016 7:29:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro A. je budan od 6, gleda crtane, ali me i je cas otkrivao, pa pokrivao, pa malo legne na mene, pa se skloni...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 7.9.2016 7:59:06
|
|
|
|
vocicana
|
E Mishu bas si izmucena. Dobrojutro u bastici, neki lep dan, prohladan, a kuca mi otprilike lici na stalu, opet sve iz pocetka. Padala je kisa, prozori mi lice na tablu,m gde su deca bacala kredu ali otopljenu u vodi. obesicu se sa sredjivanjem vise.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?