Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 12:28:08
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja imam minimum masinu dnevno... ali nekad ne upalim par dana pa nam se stvori kataklizma u spajzu
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 12:40:11
|
|
|
|
*Maki*
|
Pošto smo trenutno dvoje,2 puta nedeljno
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 15:05:04
|
|
|
|
minna
|
Nekad budu i dve dnevno, a nekad na 2 dana, u proseku svaki dan po jedna
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 15:08:55
|
|
|
|
Didy
|
Ja svaki dan imam minimum jednu. Navikla sam da uvece spremim masinu, ukljucim odlozen start i ona taman zavrsi ujutro kad ustajemo, rasirim je i najcesce do uvece vise ne razmisljam o vesu. Ako se bas nagomila vesa, ukljucim odmah ujutrod rugu, u suprotnom zaboravim da je rasirim ako je ukljucim popodne.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 15:11:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Ako Bog da daobijem dete, ne znam kako ću se navići na to uključivanje svaki dan Ali neće biti teško, samo neka dođe
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 15:14:13
|
|
|
|
Olga75
|
Dunja moja , naucices ko bela lala to su tone i tone tog malog vesa kako toliko nasvinje meni dan danji nije jasno
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 15:14:35
|
|
|
|
jovicaa
|
u suprotnom zaboravim da je rasirim ako je ukljucim popodne. isto i ja.... od kad imam dvoje dece, desava mi se da zaboravim, najcesce ako ukljucim popodne.. uvece obicno vise nisam ni za sta..
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 22:30:23
|
|
|
|
Maraj
|
cim se nakupi za masinu
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 22:32:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oko 3x nedeljno, beli veš, naše u boji + Ivino ako se nakupi baš baš. Kad perem posteljinu i ćebad bude i više od 3x, naravno.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 11.3.2013 22:45:08
|
|
|
|
Figaro88
|
I ja od prilike 3-4 puta nedeljno.Beli ves,sareno i posteljine,cebad itd...I mm donosi njegove kopovske stvari na pranje jednom nedeljno,pa i tu bude 2 masine vesa....
|
|
RE: Koliko često perete veš? 6.8.2014 22:35:08
|
|
|
|
SunFlower
|
Svaki dan, desi se nekad dan uspem da preskocim ali retko. Nego, mene zanima, da li ste mozda probale iz DM-a prasak za ves, Denkmit? Generalno volim njihove prozvode, kad potrosim ovaj sto trenutno imam probala bih taj Denkmit, pa rekoh mozda ina iskustava
|
|
RE: Koliko često perete veš? 6.8.2014 23:23:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Dunja moja , naucices ko bela lala to su tone i tone tog malog vesa kako toliko nasvinje meni dan danji nije jasno E sada ni meni nije jasno
|
|
RE: Koliko često perete veš? 6.8.2014 23:29:01
|
|
|
|
viking
|
A zamislite puta dva... Dok su nosili široki povoj, nisi mogao da živiš od pelena, ali bar smo se toga brzo rešili IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Olga RR Dunja moja , naucices ko bela lala to su tone i tone tog malog vesa kako toliko nasvinje meni dan danji nije jasno E sada ni meni nije jasno
|
|
RE: Koliko često perete veš? 6.8.2014 23:33:37
|
|
|
|
anci kv
|
1-2 dnevno i to po 7kg. Onu manju od 3,5kg ne pamtim kad sam zadnji put uključila
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 0:40:44
|
|
|
|
Didy
|
Mm je neki dan imao izjavu - Kod nas industrijsko pranje. U poslednje vremem mi se desi da i 3 na dan operem. Stalno mi je puna korpa. Dečji šareni perem svaki drugi dan, ko šta radi, moji se samo prljaju.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 7:34:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao iskreno skoro svaki dan a desi sto kaze i Didy da bude i 3 ves masine na dan. Ja ne znam kao svinje da se prljamo. Jeste da smo na salasu, pa radna odeca, pa paradna odeca, pa cebad, podmetaci stolica, jorgani, odeca, zavese i td i td. Nekad imam vesa za pranje al nemam vise gde da ga rasirim. Npr ovih dana perem ves i jedan dan ukljucim dve ves masine a od silne vlaznosti vazduha jedva mi se osusio prvi rasiren ves. Posledica svega toga jeste da stalno imam i za peglanje. Vrzino kolo. Mrzim peglanje, taman smanjim al hop isti dan opet nagomilam. I tako u krug
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 9:47:20
|
|
|
|
branki*
|
kako je boza veci ,masinu ukljucujem jednom nedeljno i tad operem 3 masine vesa i to je to,taj dan je za pranje i susenje.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 9:50:11
|
|
|
|
bubulence
|
svaki dan bar jednu a subotom uglavnom 3 jer tada perem posteljinu ... desi se ponekad da imam dve masine dnevno ali to nije cesto...
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 9:55:50
|
|
|
|
vikiveki
|
M i Lj sve što si napisala važi i za mene Čini mi se da radim u nekoj fabrici za pranje i peglanje veša...svaki dan najmanje po dve mašine veša i isto toliko za peglanje
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 9:59:05
|
|
|
|
tijatija
|
Ja sam prestala da brojim subotom ceo dan ali ceoooo
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 10:03:34
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: SunFlower Svaki dan, desi se nekad dan uspem da preskocim ali retko. Nego, mene zanima, da li ste mozda probale iz DM-a prasak za ves, Denkmit? Generalno volim njihove prozvode, kad potrosim ovaj sto trenutno imam probala bih taj Denkmit, pa rekoh mozda ina iskustava moja mama je probala, kaze da je dobar, ali da nema nikakav miris.... inace palim masinu svaki dan, ako nekad i preskocim, sutradan imam 2 ture...
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 7.8.2014 10:16:04
|
|
|
|
emicaa
|
Kod nas su u zgradi zajedničke mašine i svako ima svoj dan,moj dan je od četvrtka do petka naveče u 6 i ne brojim koliko mašina operem....nadam se da ćemo naći stan sa većim kupatilom da mogu stavit svoju mašinu,ovo me baš nervira ovako
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 21.10.2014 0:00:12
|
|
|
|
Kata90
|
Nedeljno 1 ili 2 puta....ali iskljucivo samo nocu kad je jeftina struja....
|
|
RE: Koliko često perete veš? 21.10.2014 21:38:10
|
|
|
|
Didy
|
U poslednje vreme redovno 2 mašine dnevno, često i tri. Smorio me veš načisto!
|
|
RE: Koliko često perete veš? 21.10.2014 21:46:03
|
|
|
|
Modessty
|
Ma meni nije problem što perem često nego što me bre mrzi da taj isti veš prostirem i skupljam! A peglanje sam odavno batalila! Samo kad baš baš moram!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?