Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko često perete veš? 14.11.2009 22:25:02
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy E, sad mi je lakše. Mislila sam da samo ja perem svaki dan veš, već su me svi zezali, pa sam se zapitala... Nekako mi se brzo nakupi - jedno veče naš šareni, pa sledeće veče beli, pa Stefanov, pa onda posteljina ili neki prekrivač i već sve kreće ispočetka... .. i ja imam utisak da se vrtim stalno u krug..... Gadan je osećaj kad mi se učini da mi se ceo život vrti u krug... Onda kreću radikalne promene.
< Poruku je uredio guppy RR -- 14.11.2009 22:26:36 >
|
|
RE: Koliko često perete veš? 14.11.2009 22:34:36
|
|
|
|
gagins
|
UH,muka mi je od vesa,perem ga za sada 3-4 puta nedeljno,a kad se beba rodi bice sigurno svaki dan.Problem je i meni susenje,narocito zimi.A kad se sve to lepo osusi dolazi PEGLANJE,a ja ga mrzim!!!I stalno imam utisak da se sve vrti oko vesa!
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 18:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy E, sad mi je lakše. Mislila sam da samo ja perem svaki dan veš, već su me svi zezali, pa sam se zapitala... Nekako mi se brzo nakupi - jedno veče naš šareni, pa sledeće veče beli, pa Stefanov, pa onda posteljina ili neki prekrivač i već sve kreće ispočetka... .. i ja imam utisak da se vrtim stalno u krug..... Gadan je osećaj kad mi se učini da mi se ceo život vrti u krug... Onda kreću radikalne promene. ma ne život.. veš, draga... imam u glavi slike svih gaća, košulja, majica....
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 18:08:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy E, sad mi je lakše. Mislila sam da samo ja perem svaki dan veš, već su me svi zezali, pa sam se zapitala... Nekako mi se brzo nakupi - jedno veče naš šareni, pa sledeće veče beli, pa Stefanov, pa onda posteljina ili neki prekrivač i već sve kreće ispočetka... .. i ja imam utisak da se vrtim stalno u krug..... Gadan je osećaj kad mi se učini da mi se ceo život vrti u krug... Onda kreću radikalne promene. ma ne život.. veš, draga... imam u glavi slike svih gaća, košulja, majica....
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 18:10:34
|
|
|
|
Anoniman
|
a zaaašto se smeeeeeješ?
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:21:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej jel svu posteljinu perete na 90 stepeni?
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:27:02
|
|
|
|
gina
|
Mi peremo veš svaki dan, a ponekada i nekoliko puta na dan! Deca se užasno prljaju, a ja ne mogu ništa da obučem dva puta, čim skinem, odmah u vešeraj! Kaliopi, beli veš i posteljinu na 90 stepeni.... nemoj neku šarenu da "skuvaš"
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:30:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gina Mi peremo veš svaki dan, a ponekada i nekoliko puta na dan! Deca se užasno prljaju, a ja ne mogu ništa da obučem dva puta, čim skinem, odmah u vešeraj! Kaliopi, beli veš i posteljinu na 90 stepeni.... nemoj neku šarenu da "skuvaš" na tu šarenu sam i mislila ali sam zaboravila da preciziram imam neku roza, plavo... neki zeleni krugovi beli naravno na iskuvavanje i dva puta ispiram
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:36:02
|
|
|
|
mejra81
|
Ja svu posteljinu perem na 90! Cak i sarenu! Ne bas neku tamnu,tipa crnu ili teget! Procenim sama koje mogu! Vec sam doktorirala na vesu!
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:39:06
|
|
|
|
Lilly*
|
I ja iskuvavam šarenu posteljinu. To sam već negde pisala... imam šareni i beli veš za iskuvavanje
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:41:55
|
|
|
|
Anoniman
|
dok je bila nova prala sam je na 60. ali sad bih već mogla i na 90
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:33:52
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf da vidim - 5 puta nedeljno odprilike
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam.......
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:52:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... i meni i napolju na terasi i na sušilici u kući i na TA peći i svuuuuuuda
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... i meni i napolju na terasi i na sušilici u kući i na TA peći i svuuuuuuda .........razgaćeno stanje...... jgb, moram da perem, mm samo baca na pranje i što je prljavo i što nije... kad nije siguran on samo zafitljači u korpu! a ja opet ne podnosim da idem iz kuće u onomo što nosim po kući jel tripujem da ću poneti misrise za sobom..... pa makar samo i do prodavnice.... ..i eto nam pune korpe........posteljinu jednom nedeljno menjam, tako nešto.....
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 19:00:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
he he znam na šta misliš A mm radnu odeću kad mi pomeša sa običnim vešom dobijem ospice.Samo to njegovo nekad imam i dve mašine nedeljno plus bar 1 mašina šarenog 1 belog,1 posteljine,pa 1 ili 2 Matejinog veša....I onda peglam cele nedelje ček to je 7 mašina veša
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 20:39:27
|
|
|
|
bebironcic
|
uh...taj ves....pa 3 masine nedeljno...od kog materijala su vam posteljine u boji pa ih perete na 90
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 20:44:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... jaoooj nasmeja me pošteno a sad da ne bude da idem off - našeg veša ima uglavnom za 1 mašinu nedeljno, pogotovo sada jer sam ja stalno kući i ne mogu ni u šta da uđem osim 1 trenerke i 2 pižame anin veš se pere zasebno i pere se svaki 2-3 dan (zavisi koliko puta mi se upiša kad je skinem )
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 21:54:13
|
|
|
|
cipiripi
|
joj vesha ima za svaki dan.. sad su me ubila "crvena slova"-praznici tako da mi stoji svuda u kupatilu.. danas sam pustila 3 mashine.. trenutno se sve susi pa sutra nastavljam...
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 21:58:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic uh...taj ves....pa 3 masine nedeljno...od kog materijala su vam posteljine u boji pa ih perete na 90 Kod mene je sva posteljina 100% pamuk i uglavnom je bela ili nežnijih boja...ne pušta boju Imam neki ubi Bože šareni komplet ali i on je 100% pamuk i ne pušta boju. A stvarno je jako šaren-ko hipi posteljina
< Poruku je uredio Anitaaa -- 22.1.2010 21:59:30 >
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 21:58:54
|
|
|
|
Dora
|
Jednu ili dve mašine dnevno
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 22:01:31
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... masina za susenje je spas
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 22:02:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
uf i ja bi to al nemam mesta...jedino da je instaliram na terasu
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 22:06:01
|
|
|
|
JULIE
|
Svaki dan po jednu masinu...
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 17.3.2010 8:27:26
|
|
|
|
NadaR
|
Uglavnom svaki drugi dan .. preskacem kad je nekakav veci svetac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?