Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 9.8.2011 11:13:23
|
|
|
|
viking
|
Izvini Soni, tek sam sad videla tvoje pitanje... važno je da ti ne iscuri fil, zato :) U svakom slučaju, drago mi je da su ti dobro ispale :)
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 9.8.2011 11:28:06
|
|
|
|
Anoniman
|
viking, ja moje rolnice stavljam direktno na papir i nije mi dosad nijednom iscurio fil tek sad vidim da ti stavljaš testo ispod
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 9.8.2011 11:29:16
|
|
|
|
viking
|
Nina, takav je recept i ja sam uvek tako radila. Ne znam, možda ne bi ispao fil da ga ne stavljam, ali nisam probala...
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 1.11.2011 16:25:38
|
|
|
|
smeskicTB
|
evo i mojih cimet kiflica-rolnica
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 13.1.2012 23:51:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Planirala sam danas da ih pravim ali mi ceo dan nije radio net a recept nisam prekopirala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 14.1.2012 11:14:08
|
|
|
|
viking
|
eh, pa što me nisi zvala na mob? baš si blesava
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 14.1.2012 19:47:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa nije mi se baš toliko pravilo kaže mm da samo tražim izgovore
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 14.1.2012 20:42:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam ih danas prvi put pravila. Toliko su lepe da nemam reci. Dodala sam i malo seckanih brusnica i suvog grozdja u fil i prelepe su. Citava kuca je mirisala na cimet i orascic.
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 22:12:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Konačno sam danas napravila. Ukus je fantastičan ali nešto mi testo nije uspelo. Nisu mnogo narasle i malo je hlebasto testo. Možda sam previše brašna dodala, nemam pojma. Kako god, mm je pojeo gooooomilu Evo kako izgledaju A od one trećine testa koja se odvaja za podlogu ja sam napravila školjkice sa čokoladom
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 22:25:02
|
|
|
|
Tea2
|
Postavicu jaaako glupo pitanje. Prvi deo recepta-puter.Verovatno onaj standardni.Drugi deo recepta -neslani puter.Koji je to?
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 22:27:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam u oba slučaja stavila president jer sam samo njega imala.
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 22:29:05
|
|
|
|
Tea2
|
Koristim ili President ili Imlekov,ali su oni valjda slani...Sta znaci neslani,verovatno neka posebna vrsta..?
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 22:34:33
|
|
|
|
snješka
|
Mmmmmmmmm, obožavam cimet. MOraću i ovo probati.
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 23:20:28
|
|
|
|
viking
|
Ma sve je to isto, ja sam izgleda bukvalno prevela recept pa napisla neslani, ali je u suštini isto. Ima i kod nas slani puter /zeleni President/ ali to svakako niko ne stavlja u kolače. Dakle, koristi isti puter i za prvi i za drugi deo recepta Ana, mislim da je ipak do kvasca u prahu. Ja sam jednom pravila sa kvascem iz kesice i ispalo mi je tako. To tada nisam shvatila, ali sada mislim da je to. Takođe, ne znam da li si znala, u one kućne pekarice za hleb ne sme da se stavlja kvasac koji NIJE u kesici jer testo previše naraste. Super ideja za školjkice sa kremom!
< Poruku je uredio viking RR -- 17.1.2012 23:28:04 >
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 17.1.2012 23:31:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Eto, nisam to znala. Znači sledeći put sa svežim kvascem ja sam pojela dva komada i prejela sam se rekla sam kako su slatke a mm je dodao e mogla bi sledeći put da ih preliješ čokoladom ko je tu lud Super su ispale školjkice, bilo mi je žao da bacim testo pa sam ga iskoristila
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 2.2.2012 9:10:03
|
|
|
|
minavb
|
Pravila juče i ja nisam fascinirana, ali sam oduševljenja što je Vanja pojeo jednu rolnicu, požvakao.
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 8.2.2012 15:04:21
|
|
|
|
viking
|
ma, nešto si zeznula sigurno!
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 21.2.2012 22:35:33
|
|
|
|
minavb
|
Vanji se toliko sviđaju rolnice da ih pravim svaki četvrti dan. Upravo sam ih stavila na pleh, jer on voli kad odstoje. Napravila sam pla mere po normalnom receptu, a pola od ovsenog brašna i fruktoze za mog tatu dijabetičara.
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 3.3.2012 17:37:42
|
|
|
|
soni
|
sada cu da ih pravim..njam...bas mi se prijele
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 3.3.2012 18:28:45
|
|
|
|
soni
|
samo se nadam da ce mi ok i ispasti... nesto mi testa ne uspevaju...
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 5.3.2012 11:32:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakve su ove rolnice , kiflicas_to testo, kao kroasan ili kao zu-zu sto se mrvi ?
< Poruku je uredio ribizla -- 5.3.2012 11:33:44 >
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 5.3.2012 11:53:19
|
|
|
|
Silvi TD
|
mmm... Ovo moram da probam!...pravim nesto slicno, mada...ne znam nisam sigurna, u pitanju su puzici sa orasima i suvim grozdjem, malo se razlikuje i recept za testo...Ove mi bas deluju mekano, socno. Nisam ni ja neki strucnjak za testa, i uvek mi predstavlja izazov da mesim...samo je vazno da imam dovoljno vremena i da me niko ne prekida, zato retko kad mesim u poslednje vreme
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 15.3.2012 13:41:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Kakve su ove rolnice , kiflicas_to testo, kao kroasan ili kao zu-zu sto se mrvi ? Jel ima neko vremena da mi napise
|
|
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 15.3.2012 13:47:09
|
|
|
|
NadaR
|
I mene zanima . Probacu sada za vikend pa javljam kako je ispalo .
|
|
RE: Norveške rolnice sa cimetom 15.3.2012 13:47:41
|
|
|
|
minavb
|
Kifličasto testo. Ja ga pravim svake nedelje i Vanja ga lepo jede.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?