Anck Su Nmaun -> RE: Avgustovska RR plaza (3.8.2016 12:28:34)
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mod ima Akva park u Vrnjackoj Banji? Ja razmisljam da odemo tammo krajem avg Imaš u Sanny Hill hotelu. ALi skupi su. 500 din je karta za odrasle a 300 din za decu stariju od 5 godina. Plus ako uzmeš ležaljku 100 din i suncobran 100 din, a be z suncobrana ne možeš. S druge strane lepo je. Deca su baš baš uživala. Voda je topla i u bazenima i na tuševima. Čisto je. Piće, kafa, pomfrit je kao i u kafićima, nije skupo. Bazen radi valjda od 10 pa do 18h. Imaš i olimpijski bazen kod Snežnika (200 din za odrasle, deca do 7 god ne plaćaju) i privatni bazen Klobuk (isto 200 din karta, lepši nego olimpijski ali voda uvek ladna). Lep je Sanny Hill akva park, ali je mali. Nije to ni priblizno onima u Arandjelovcu, Petrovcu i Jagodini. Vikendom zna da bude ogromna guzva. Mi smo jednom dosli u 11h i nije bilo slobodnih lezaljki. Doduse, tad je bio karneval. Bazen klobuk je prelep, sav u zelenilu, ali i nama je uvek bila hladna voda. Ma njima vise ni ne treba , male su one , eto cisto malo nesto drugacije. U Petrolendu ionako pola tih dzidza bizda ne bi mogle da probaju dok ne porastu. Isto tako u decijem bazenu sa tim zezalicama vodaaaa ledena samo sto kockice leda ne plivaju..ne znam koja im je fora s tim[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|