RE: Avgustovska RR plaza (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

eca89 -> RE: Avgustovska RR plaza (28.8.2016 14:42:22)

Ja udjem da me zelja mine[sm=smiley36.gif]!
Za djecu nije strasno, a kvalitetna im je garderoba.

emicaa -> RE: Avgustovska RR plaza (28.8.2016 14:55:46)

Za djecu pojma nemam,nisam znala ni da imaju dječije [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Avgustovska RR plaza (28.8.2016 21:01:54)

Eco,ja nesto ne mogu da otvorim jaknu,samo mi pokazuje naslovnu.
Emice,bravo za svekrvu,ali bzv za godisnji.iskombinujte nesto,da budete svi zajedno.
Wiv,draga,da te zagrlim,joooj,ti si premorena,da bar mozes malo tereta da prebacis na necija tudja pleca..
Mi bili na bazenu,okupali se,jeli,deca sad zaspala,ja nesto ko usporen film sam.

vocicana -> RE: Avgustovska RR plaza (28.8.2016 21:42:36)

Drage moje, sada bi mogli da popijemo po pivce, sa limunom, ja cu seslogirati od umora!. Branki[sm=smiley31.gif]
Emice, pogledaj slike u messinger-u, da vidis moju preporuku. Msm da ces biti zadovoljna. Uzivaj u nemackoj nabavci. Ih, sto nemam prilike da se ja opustim, kao sto sam ti rekla, tacno bi znala gde da odem i sta da kupim[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Avgustovska RR plaza (28.8.2016 23:26:08)

Ja cu sad da drmnem 'ladan somersbi.
Mrtva sam, sad stigoh kuci.
Eco znam da ce proci, ali pravo da ti kazem boli me uvo sto ce proci kad budem imala 70 godina. Ja sad treba da zivim a u srbiji ne mogu da stignem ni dete da vidjam od posla a ne da zivim.
Da me ne shvatis pogresno, muka mi je vise od tesenja. Zelim sad da olaksam sebi i da ugodim.
I zato cu veceras raditi izvestaje opet do pola 2 [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Avgustovska RR plaza (28.8.2016 23:40:06)

Pozdrav zene ....
Ceo dan tupkam,noge ne osecam... haos...
Radujem se ovom moru sto dolazi...
Emice bas lepo sto je sve proslo i sad ste ok .

Modessty -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 7:37:04)

Dobro jutro! Ništa nisam spavala. Ovo moje malo dete počelo da se budi noću. Vrti se po krevetu, traži sok i vodu, nije mi jasno šta mu je?!
Neko reče počinje škola... Ja krećem u prvi razred u četvrtak [sm=smiley1.gif] I umirem od treme i uzbuđenja i straha, sve pomešano!

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 7:53:44)

Jutro [sm=kava.gif]
Juce mi mm rekao kakav sajt hoce da mu napravim, a meni prvi put. I to kao imam fore do 16. pa cu onda da mu "prezentujem" [sm=jezicek.gif] Makar vezbam ono sto naucim, i nije mi dosadno [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 8:08:12)

[sm=bravo.gif] mišu i samo napred! Šta radiš?joomlu ili nešto drugo?

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 8:14:39)

html i css [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 9:24:16)

ooo pa ti si opasno ušla u programerske vode [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 9:30:02)

Bravo Mishu[sm=bravo.gif]
Mod, neka je srecan pocetak, verujem da si uzbudjena, sva se najezim od pomisli u najpozitivnijem smislu.
Dobro jutro plazne zenske, lep dan, samo sto me sunce ne pece...otisao mi je moj ptic jutros u Holandiju, toliko sam bila tuzna. Ali ovaj bljesak u krevetu pored mene, sada mi je sreca najveca pa me njegov osmejak i ovo ravnoerno disanje greju kao sto sunaca...
Stavljam kafu, imam i strudlu sa makom.

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 9:50:28)

IZVORNA PORUKA: Modessty

ooo pa ti si opasno ušla u programerske vode [sm=smiley36.gif]

Trudim se [sm=smiley36.gif]
Da sam pre 15 godina znala da me to zanima i cini me zadovoljnom, gde bi mi bio kraj [sm=smiley36.gif] Al nikad nije kasno...da se ljubi strasno [sm=jezicek.gif]
Odosmo malo u setnju, da provetrim misli.

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 9:52:04)

Misu, bravo [sm=bravo.gif] kao što kažeš, nikad nije kasno :)
Mod, mi krecemo u treci razred[sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 11:39:59)

Misu bas lepo. Meni jw to sa programima bilo uvek zanimljivo ali nikad dalke od worda nisam stigla...[sm=smiley13.gif] jesi sama ili kurs nwki kako? Bas me zanima...
Ja jedva uspavala ovu deratorku malo...
Rekla mi je drugarica da drugom polovinom avgusta cveta ambrozija . Pojma nisam imala. I povezem to i sto mi beba pocrveni i dobije koprivnjacu u parku... Tri dana nismo iali u taj park, setali smo gde nema puno trava, najvise Bulevarom i ona se ne osipa vise izadje joj nekoliko tackica samo... Nismo vise iali kod lekara, ali mislim da je alergicna na tu ambroziju... Jel zna neko nesto o tome... [sm=zmeden.gif] mislim na tu travu

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 11:59:09)

Khaleesi, sama na online kursevima koji su naravno besplatni, ovde smo pisale o tome. Sto slusanjem predavanja, usputnim vezbanjem, citanjem blogova domacih i stranih (mada mi vise odgovaraju strani, vise razumem, ne mogu da objasnim kako [sm=smiley36.gif] ), razgledanjem sajtova (desni klik, view page source; ili inspect element, pa se tu malo igram)...Ne dam im vise ni dinara za kurseve, kad se sve nadje na netu.

Napolju pakao, jos se A. umorio, pa je radio mamabus, otpale su mi ruke.

Sanjica26 RR -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 12:50:52)

Voci, daj tu strudlu. Ja obozavam. I sibni taj recept za kiflice. Ja imam neki sastanak sa mojim kolegama. Tamo cu da rucam.
Mi sledece nedelje krecemo u prvi.[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 13:17:28)

Sanjice,zar teodora cpvec u skolu!?
Mod,gde si zeno,nema te 100 godina😘
Sanjice,imas pp za kiflice,obavezno pravi,super su,voci je majstora!

vocicana -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 14:10:42)

Sanjice, moja Branki, moj duboki naklon. Kiflice su zakon, za cas i cao! Hvala , hvala!!!
Strudla je ja nemam reci, lepse testo mi u zivotu nije bilo! I ona je prosta kao pasulj.

veselicaa -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 14:23:13)

Evo i mene na plazi [sm=smiley36.gif]
Zaova ode kuci,ja se spremam da operem prenosni krevetac sa muzem.Sva sam usporena,sve mi se cini da bih mogla svaki cas da krenem u porodiliste.A jos nisam uradila sve sto sam planirala hahha.
Emice,Eco Zara je meni omiljena,toliko lepe stvari imaju za decu,mojoj A sam svasta narucila pre neki dan za skolu.A i kvalitet im je ooodlican.
I moja S polazi u prvi razred,vec smo sredili ranac,knjige,sveske,pribor a sva mi je jos bebasta i sve mi se cini da je nnjoj jos rano za skolu.Sto se tice znanja ne,vaspitacica je hvalila u predskolskom da je bas pametna i da je najspremnija bila od sve dece u grupi.
Mali mis svaka cas_t za to sto se zanimas,ja volim kada se neko razume u kompjutere a sama pojma nemam.
Voci domacice i kiflice i strudla [sm=bravo.gif]

suzi kju -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 14:38:07)

Voci deder send mi taj recept za kiflice na msg.
A sa čime je štrudla?

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 15:23:15)

Ljudi, postala sam tetkaaaa! Presrecna sam!
Sestra mi je pre par godina imala prekinutu trudnocu, Daunov.....
Sada je rodila divnog decaka od 2750 gr i 50 cm!
Castim! I da jedete i da pijete sta hocete!
Do sada sam od bliskih postala strina, ujna, a prvi put tetka!

suzi kju -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 15:37:52)

Čestitkeeeeeeee tetka!!!!
Jel to od rođene sestre?
Ja sam tetka tri puta i četvrto je na putu (od rođenih sestara) prelep osećaj, divnooo nešto!!!

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 15:46:04)

Nije od rodjene, od tetke mi je sestra, ali kao da je rodjena, bas, bas smo bliske. Jedino mi je krivo sto je daleko, u Nemackoj, nasa deca nece odrastati zajedno, kao moja sestra i ja sa njom i njenim bratom.
Nase mame (dve rodjene sestre) su dobile mene i njenog brata iste godine, tako sad i nas dve :).
Suze su mi krenule, bas sam srecna zbog njih.

emicaa -> RE: Avgustovska RR plaza (29.8.2016 16:05:07)

Ivana čestitam ti i ovde,divno je to.Ja još nisam tetka,samo sam ujna ali ih obožavcm.Moja dva indijanca.
Veselice možda i krene,odkud znaš.Javljaj nam se redovno pa da znam kad te ne bude da je to to.Ako ti bude do pisanja pošalji mi porukicu kad krene.
Voci ako su slatke kifle hoću i ja recept [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>