RE: Avgustovska RR plaza (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 10:25:15)

Vreme je stvarno [sm=smiley11.gif]
Mozda ako me prodje glavobolja, obujem A. gumene cizme i pravac Bas dzabe (ionako mi je tu iza coska) da vidim to snizenje, mada u poslednje vreme nisam ocarana kako je sasiveno, opara se dok kazes keks. Ajd sto se opara, nego mi se napravila rupica na rukavu ispod lakta [sm=smiley29.gif]

wivern -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 11:00:20)

Dajte alkohol.. Pusi mi se glava...
Mrzim kad mi neko kaze jedno a onda sa pravi blesav kako mi je rekao nesto drugo...
Jedva čekam slobodan dan, a onda ću dobro razmisliti koliko još dajem sebi fore da radim ovde.
Trco blago vama kad je lepo vreme, ovde potop i hladno.

Anck Su Nmaun -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 11:07:20)

Uhh al bih spavala..ovo vreme nije ni za sta drugo!

Sad sam lepo zakazala dezinsekciju za sredu, dosta mi je vise ovih napasti, ne spavam normalno od njih [sm=zz_er_what.png]

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 11:43:24)

Wiv, nije bas kako je trebalo biti?
Anck, kako ide dezinsekcija i beba?

mamin mish -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 12:19:07)

Halooo zene!
Samo da vam mahnem. Dugo me nije bilo. Prosli godisnji odmori i guzva na poslu sad cu valjda imati vise vremena i da se druzim sa vama.

wivern -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 12:50:19)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK
Wiv, nije bas kako je trebalo biti?

Ahahahahahah, bas. Trebalo je samo biti bez svakodnevnih prekovremenih. Ali to u Srbiji izgleda ne postoji.
Neka ispadam lenstina i neradnik po 100 puta ali ne zelim da radim svaki dan prekovremeno, ni za koje pare.
Zelim da imam vremena za sebe, tacka.
Zeznuh se malopre i izasla da setam psa u kratkim rukavima...skocanjila sam se [sm=zz_cold.gif]

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (22.8.2016 12:54:28)

Pa, i ja sam onda od tih neradnika. Koliko god je potreban novac, potrebno je vreme bez posla.
Koje ti kuče imaš?

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 7:41:31)

Jutro [sm=kava.gif]

I ja sam neradnik, em nikakve plate, em prekovremeni retko kad placen.

vocicana -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 7:51:18)

Ja cu prvo posluziti kafu. Dobro jutro.
Kod nas je prekovremeni rad podrazumevana stvar narocito ako nam dodje trovanje, udar groma, struje, slucajna trovanja. Svasta se desava, ali kada imate neodgovorne kolege, ljude koji se ponasaju apsolutno nedolicno, neodgovorno i nezrelo a pritom imaju 44 godine, onda popijete kaznu i naguze vas( da izvinete) da radite 12 sati.
E to je onda za mene za kaznu, da se posalje na odeljenje sa natezim bolesnicima, da radi 12 sati,sama u smeni! JUce sam se jako iznervirala kada sam cula za novosti u svom kolektivu.
Zato ne treba raditi prekovremno, treba imativremena za sebe, u ovoj zemlji apsolutno, jer se niiti ceni, niti placa! Pih, kakva katastrofa

Trcosava -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 8:10:40)

Voci uzimam fuka samo ako je ratluk uz nju [sm=smiley36.gif]

Ovaj mali otegnuo noćas 12 sati neprekidnog sna. Otkinuo se od spavanja!!!!

Za prekovremeni ću da ćutim [sm=smiley36.gif] mislim radi se i ovde po 10 sati.. kako će biti kad ode studentarija pojma nemam.... Nema nas dovoljno ni ovako, a kako će posle biti.. Ja sam pukla prvo u subotu, a onda i u nedelju. Sreća pa jedna vođa smene me kapira, tj videla je da me dotaklo kad je uleteo upravnik u kuhinju i krenuo da puni sve živo... I kaže nemoj da te dotačinje, na jedno uvo uđe, na drugo izađe. I ajd, ok ja ću to da iskuliram, ali bre ne mogu da iskuliram kad u kuhinju dobijem ljude koji ne znaju da rade. kuhinja se tad sruši. No jbg... neću mislim o poslu na slodobne dane [sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 8:17:37)

Ratluk se podrazumeva. Bravo za spavanje,
A da znas davno sam se naucila da mi na jedno udje, na drugo izadje. Ni manje firme ni vise sefova. Verujem da je padanje na nos od posla, ali sta ako se pogresi, pa zivi smo ljudi, svi gresimo.

Sanjica26 RR -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 8:28:43)

A nemamo pravo da pogresimo, a ne daj Boze da se suprostavis. U ovoj nasoj zemlji ne smes ni svoje misljenje da iskazes da te ne "nokautiraju".

wivern -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 9:58:13)

Ivana imam srpskog iliti balkanakog gonica.
Ja cu kafu ali bez ratluka [sm=smiley36.gif], bljaks [sm=jezicek.gif]

E, umalo da zaboravim. Jutros stavim M na nosu, i on naravno ne uradi nista. Ali zato na putu od wc-a tj nose do sobe se tako ukenja u pidzamu da je bio sav zamazan [sm=jezicek.gif]
Lepo mi je poceo dan, nema sta. :)))))

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 10:07:14)

Jutro.
Wiv, oni su preslatki!
Ja cu vise izludeti od ovog sisanja, kako je stavim na grudi, ona vristi. Mislim da cu praviti zurku kad prestane sisanje!
Izvinjavam se na off-u!

wivern -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 10:19:02)

Ahahahahahah, Ivana a mi tek mesec dana ne sikimo ni uvece vise [sm=zz_giggle.gif]
Mene ovo idiotsko vreme unervozi. Cim moram da blacim jakne, dzempere i ostalo nije mi dobro.

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 10:45:05)

Wiv, imate dobar staz[sm=smiley36.gif]
Ma, ja ludim, preznojim se milion puta dok ona pocne da sisa. I jos zaspi na grudima, pa budi je, ona nece, onda opet u dreku aaaaaa
Ni ja ne volem da se oblacim, zimogrozljiva sam i natrontam se, pa licim na lopticu!

Ana RR -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 11:22:01)

Ćao devojke! Grozno vreme, pravo novembarsko. Sitna kiša pada, ne mili mi se da izađem iz kuće. Kad samo pomislim na posao, povraća mi se.

wivern -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 12:09:03)

Vreme je skandalozno. Leto kao da nismo ni imali.
Trebalo bi da krenem da sredjujem stan a tako me mrzi. Užas.

Khaleesi -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 15:48:03)

Pozdrav mame...
Ja ceo dan nisam stala,ves,usisavanje, ribanje podova,rucak, rasklanjanj.... nema kraja.... Poslw idemo da vidimo nove gume da kupimo i nesto za frizider, skroz smo ga ispraznili[sm=smiley36.gif]
Meni je vreme ok, ja volim kad je kisno [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 22:09:15)

Zenske,evo i mene konacno na plazi[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Avgustovska RR plaza (23.8.2016 22:33:27)

Dobro vece drugarice, kako ste mi?

mali_mis -> RE: Avgustovska RR plaza (24.8.2016 7:41:30)

Jutro [sm=kava.gif]
bubi nema te [sm=smiley31.gif]
vreme kao malo bolje nego juce, ne volim ja sparinu i kad je tesko vreme da ne mozes disati, ali ovo sad ova kisurina i spic kad mu nije vreme jos manje volim.

vocicana -> RE: Avgustovska RR plaza (24.8.2016 7:48:55)

Dobro jutro.
Ovo vreme me asocira na Holandiju i proslu godinu kada sam otputovala, kako je mocno bilo, ovde 50 stepeni, a tamo, lepota, malo vetra, kise, pa malo sunca, ali daleko od onog pakla ovde. Kako sam se nadisala najlepseg vazduha na svetu!
MOze coffee, pa da radimo nesto pametno danas. Juce stala nisam, odvalila sam se od poslova raznog tipa.

Anck Su Nmaun -> RE: Avgustovska RR plaza (24.8.2016 8:37:01)

Dobro jutro

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Anck, kako ide dezinsekcija i beba?

Rekose da nista ne smeta, ni za bebu, ni za decu... jedino da ne ribamo 15- tak dana, s obzirom da sutra putujemo ( a trebali smo danas) taman.

IvanaSK RR -> RE: Avgustovska RR plaza (24.8.2016 9:31:24)

Anck, ipak idete na odmor?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>