Anoniman
|
Vidim da je ova tema sve češće totalno nejasna, evo malo sumiranja postova: Iz teme: Kamperski vodič za porodilište: IZVORNA PORUKA: gagana83 A sta su to mrezaste gacice? Jesu li to one gacice za jednokratnu upotrebu? IZVORNA PORUKA: Leki 77 I jeste, mrezaste gacice su te za jednokratnu upotrebu i meni su bile sjajne, samo njih sam nosila u porodilistu bas zbog luftiranja rane. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mrežaste gaćice KLIK Obožavala sam ih - jako su udobne. Da, jednokratne su, mada, ja sam ih prala u mašini, i ništa im nije falilo. Eno ih u fioci oprane i posle 3 god. I meni je jako curilo, nikada mi nije procurilo kroz uloške. IZVORNA PORUKA: Trinny Tasho, sad videh slicicu mrezastih gacica i nisu mi jasne! Jel to ide ko pelena? IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Trinny Tasho, sad videh slicicu mrezastih gacica i nisu mi jasne! Jel to ide ko pelena? E dobro da nisam ja jedina kojoj nije jasno IZVORNA PORUKA: gagana83 Mada ja mislim da u nasem porodilistu nisu dozvoljene nikakve gacice,ni obicne ni jednokratne. Samo mi nije jasno na sta ce da se drzi ulozak IZVORNA PORUKA: gagi Mozes ti da nosis gacice i ulozak sa njima ali kad je vizita moras sve da skines draga.Ja sam tako radila oba puta.Samo ti ponesi gacice ne moguce je da ih nemas u bolinici. IZVORNA PORUKA: Trinny A jel i njih mogu da nadjem u apoteci kao i mrezaste uloske? Uh, bre, ja mislim da mi se sad svi smeju sa ovakvim pitanjima, al ja moram da ih postavim! Gagana, mi tek ucimo o svim tim detaljima... IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Trinny Tasho, sad videh slicicu mrezastih gacica i nisu mi jasne! Jel to ide ko pelena? ja sam uzimala obicne uloske u apoteci namjenjene za porodilje ali sam gace nosila obavezno i nisam imala sa sestrama problema. IZVORNA PORUKA: Anoniman Ako ne mozes naci gacice(koje su S P A S) mrezaste, javi pa cu ti ih ja poslati Ja sam ih mjesec dana nakon porodjaja nosila da bi mi rana "disala". Tek zadnjih 10 dana sam provalila da se mogu prati, cak i u masini na 30 stepeni. U bolnici ih naravno bacas, jer ih nemas gdje prati niti susiti. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Trinny A jel i njih mogu da nadjem u apoteci kao i mrezaste uloske? Uh, bre, ja mislim da mi se sad svi smeju sa ovakvim pitanjima, al ja moram da ih postavim! Gagana, mi tek ucimo o svim tim detaljima... Cuti,ja nisam ni cula da postoje Sad mi javila kuma koja se porodila pre 5 meseci,kaze kod nas je to zabranjeno,kaze da su neke devojke nosile pa im se doktori i sestre drale Strasno Al ja cu da probam da prosvercujem IZVORNA PORUKA: Jele Ja sam te mrežaste gaćice kupila u apoteci, cene se razlikuju od APOTEKE DO APOTEKE, ali su jeftine. U porodilištu ih nisam nosila, budući da me je sve tako bolelo da nisam mogla da dignem nogu pri oblačenju, a non-stop sam menjala mrežaste Nivine uloške, jer mi se sve gadilo i prilično sam krvarila. IZVORNA PORUKA: Shishica Te mrezaste gace vam se navlace kao i obicne, na onoj slici su tako slozene.. Znam posto mi sestra dala nove, ne koriscene, jedne ili dvoje, ostalo joj posle porodjaja..mada ce meni verovatno trebati manje.. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma otkud kao pelene! Obične gaće, samo mrežaste, mekane... milina! Ima u svakoj apoteci i smešno su jeftine (bile pre 3god kada sam se ja porodila). Ja sam bila na CR, tako da u Betaniji nisam nosila gaće, ležala sam stalno i ulošci (2 kom su mi stavljali) su prosto stajali među nogama, a ispod mene je bila podloška. Iz teme: Ulošci u porodilištu: IZVORNA PORUKA: Ducke Mozda nije tema, ali se nadovezuje - sta je sa onim mrezastim gacicama? Znate li uopste sta je to i za sta se koristi, posto sam se skroz zbunila dok sam slusala sta med. sestra diktira jednoj zeni koja treba da se porodi za par dana. IZVORNA PORUKA: sephora mrežaste gaćice imaju da se kupe u holu porodilišta u Višegradskoj a super su stvar-one fiksiraju taj mrežasti uložak da možeš da ideš koliko toliko normalno i da se ovaj ne pomera da prljaš stvari,...a obične gaćice nisu dozvoljene-rana i koža moraju valjda da "dišu" što bi rekli, da bi se izbegla infekcija... IZVORNA PORUKA: gagana83 A kod nas nisu nikakve gace dozvoljene,pa ni mrezaste
|