Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 8:48:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ja mislila, ali covek nije tu pocetkom septembra, ko zna koliko ce ostati u Holandiji ovog puta. Ma znas kako...Ja bi, ali nista, ne da nam se ove godine. Volela bi jako, nedostaje mi miris mora i kupanje, plivanje, ali na istom mestu jok vise! Znam da mi odmora nema vise kada prohoda i krene zurka.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 9:01:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobro jutro mame i ovde... Meni je juce dosla mama pa sam srecna srecna... Jeste Voci zubi, ali izbile joj sada dodje dvojke, ima osam zuba ukupno... Kad su izbijali nije se drala sad do pola dodli zubici ona dranje Trco bas lepo,ja jedva cekam pripreme za more... I mislim da je najlepse dok su maleni... Nama je prvi put na moru bio zajedno kada je ova starija imala 11 mes... ma ko meden mesec
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 9:21:27
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro curice. Les uživajte na moru za sve nas koji ne idemo Voci vi komotno možete na more,kažu kad beba napuni pola godine da može ići.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 12:55:17
|
|
|
|
mila83
|
Cao i od mene ! Sad citam vase price vezano za more..ja se vec psihicki spremam ,idemo sa njih troje..odmora sigurno nece biti...i brojniji su od mene i mm ali izdrzacemo nekako.Samo da budemo zdravi,samo mi to jos fali,da se lecimo tamo. Jel neko za kuvani kukuruz ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 13:11:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj muz obozava kuvani kukuruz Uzivacete sigurno na moru, ne brini. Gde idete?
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 13:20:19
|
|
|
|
mila83
|
Ivana,idemo u Kumbor,malo mesto pored Herceg Novog.Prvo idemo na Zl,prespavacemo jednu noc I onda produzavamo do CG na 8 Dana. U povratku opet na Zl,ostajemo 4 dana.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 13:43:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi sad bili do pijace, kupili kukuruz pa da kuvamo.... Mikica ga obozava
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 17:10:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mila, super, bice to sve dobro. Dobro se odmorite i provedite.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 21:51:20
|
|
|
|
vocicana
|
kakav divan plan za odmor. Mi cemo biti na Zlatiboru od 16-20.7, jedva cekam, bas volim da idem. Kafanske, dobili smokengura na nagradnoj igri, zelela bi da vas pocastim, imam radler u veeeliiiikiiim kolicinama, neko fino belo vino, dobroje ohladjeno, naravno moze i nesto za nabosti sa tanjira. Necemo mnogo piti, sutra idemo od sabajle na uz kukova, jos sutra da ispeglam pa cu valjda i petak da podnesem. Kako ste vi provele dan?
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 22:12:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam danas oterala kola na popravku, ispalo je da je manji kvar nego sto je mm pricao, majstor brzo popravio i odvezla sam decicu u parkic Tako sam bila srecna, narocito sto smo same isle,, povele smo baku... Tj sama bez mm.... Osecala sam se super samostalno... Do sada smo svuda isli u paketu, ovo je prvi put da ja sama izvodim decu
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 22:19:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, super :) Voci, daj meni pola case Nas dve smo se ceo dan mazile i ljubile. I maltretirale, ja nju, naravno :)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 22:26:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ja većinu dana provela ležeći,mislim onoliko koliko mi je T dala.Danas sam obukla haljinu i rekla mi je da sam njena lepa balerina Sad odgledam utakmicu i bježim na spavanje.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 22:46:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lepa balerino, lepo spavaj i bez bolova :) Bezim i ja u krevet. Ujutru stavljam kafu svima, i castim. Ivanjdan je :)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 6.7.2016 22:54:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ajde mame lepo spavajte, zahladnilo je malo kod nas, tako da nece da bude kuvanje Laku noc
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 7:49:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 7:51:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro i od ja!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 8:39:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Balerina me nije poslusala sto se tice bolova Meni se bas svidja današnji datum za porodjaj :)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 8:45:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobro jutro mame, znaci Emica se poradja :-)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 9:13:02
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste zene Ja danas popodne, pa imam malo vremena za sebe Dajte da nazdravimo za Emicinog decaka
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 9:18:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ziveli! Nek je ziv i zdrav! Evo, kuvam i kafu za sve.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 9:27:16
|
|
|
|
wivern
|
Mogao bi neko i nesto za jelo da pristavi
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 9:29:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hocemo neko pecenje? I baklave? Da jedemo i za Emicu :)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 9:31:40
|
|
|
|
wivern
|
Moze, moze
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 9:34:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ziveli Moze baklave mmmmm
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 15:22:58
|
|
|
|
emicaa
|
Evo mene sa porodjajnog stola u kafanu,prava majka domaćica Mom ujaku je danas 4 godine kako je poginuo i ja baš na taj dan rodim svog andjela.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?