RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Khaleesi -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 8:53:43)

Dobro jutro drage mame... ja evo prvu, ove spavaju nadam se jos neko vreme...
Hvala ne inf Ivana ja stalno prolazim ali nikad ne pogledam da li ima cenovnik...
Emice, ja nisam nikada imala ujaka, samo tetke, i jednu babu. Kada mi je ta jedfna baba umrla bila sam neutesna mesec dana. Mnogo sam je volela...
I onda 5 god posle smrti moje babe, na njen bibio rodjendan rodila se moja prva cerkoca... I sada su mi suze u ocima kad se setim te divne zene... Al eto Bog mi je ostavio da na bas njen rodjendan rodim cerkicu...[sm=smiley36.gif] da je se secam i radujem na taj dan...

bubulence -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 10:29:00)

Dobar dan...
Mi se suncamo na terasi, Ema i ja se izvrnule a Masa mlati metlom oko nas...
Samo sam svratila da vidim jeste li sve na broju... Emice dana je 5.7... Izgleda da ces docekati 09.07. kao sto sam ti prognozirala [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 10:51:18)

Ček bubi dug je dan,još ima vremena [sm=smiley36.gif]
Ti to tjeraš djetence da čisti a ti se izvrnula,ccc strašno [sm=jezicek.gif]

amelia -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 16:06:35)

Dan cavrljajke. Hajdete na hladni sweps.. [sm=smiley1.gif]

Khaleesi -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 16:26:39)

ova moja beba je strasna, nece da spava... Starija spava ona se igra, sisala i nunala je i nista dere se nece... a trlja [sm=smiley13.gif]okice samo....

emicaa -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 17:35:03)

IZVORNA PORUKA: amelia

Dan cavrljajke. Hajdete na hladni sweps.. [sm=smiley1.gif]

a kod mene na vruću pitu sa sirom [sm=smiley1.gif]

Khaleesi -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 18:29:54)

Joj Emice po vrucini mesis pitu bravo[sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 18:31:49)

Mama je zadužena za pitu,ja ništa ne mijesim dok sam slonić [sm=smiley36.gif] a za pitu nije nikad previše vruće [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 18:48:20)

Ja sad razmisljam sta za veceru mojima, mislim o proji, ali me strah da ukljucim rernu... a bas dugo nisam pravila proju....

amelia -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 19:56:13)

Pa ako imate mesta nakon pite hajdete na lazanje bolonjeze [sm=smiley1.gif]
Upravo se peku ne da mirisu mljaac
Napravila sam saunu od kuhinje sto bi voci rekla, mokra ko riba ali sve za lazanje[sm=smiley36.gif]

Dobro je sto je mm izveo A napolje taman dok se vrate osvezice..
Emice kad ce David napolje? Jel bio termin danas?

IvanaSK RR -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 20:34:58)

Aaaaaa, hocu lazanjeeeeee, odavno nisam pravila. Moze i pita sa sirom, nešto sam ogladnela, slabo sam jela danas.
A trebala bih koji kg smrsati [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 21:01:52)

Mi imali sada projicu sa zeljem.... udavil se[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 21:47:37)

Drage moje vrednice, svka po nesto, mene je stid da vam ispricam sta sam danas napravila za rucak, to vise lici na dorucak...ali!Isekla jednu lepu zutu papriku na sitne kockice, dodala jedan sitno naseckan paradajz, to malo proprzila na ulju, dodala 4 jajeta, zacinila, belim lukom, posolila, nasekla samo paradajz za salatu, malo sira i jazzzz!!!
Ba ssmo lepo jeli, lagano je bilo, ali vrh!
Ja sam raspolozena za neki cokoladni mus, iako je toplo, cokolada i malo visanja preko njega...uh, kako bi se sada slatko nauzivala.

amelia -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (5.7.2016 22:37:22)

Voci ma to je super lagano jelo. I mi cesto jedemo ove varijante paradaj paprike mladi luk sa jajima i mozda malo svezeg sora razbijemo se kad ovo imamo. Nego samo mnogo leba uz ovo pojedemo pa ja zato izbegavam[sm=smiley36.gif
Ja se najela ko prase. Mm daje bebcu da jede da ga okupamo i na spavanjac. Ja sam danas mrtva umorna a vrucina je neizdrzljiva.
Ljubim vas sve.

Khaleesi -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 0:14:29)

Ceo dan se dere mala, i jos uvek nije stala, samo cese zube, plazi jezik, mm je sad nosi ja ne mogu vise ledja me ubijaju.. :-( jako sam umorna... lepo spavajte mamike

amelia -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 0:25:46)

Khalesi mozda je zubici muce. Mukica mala , tako smo mi prosli pre mesec dana, tri noci za redom oka nije sklopioi samo je kenjkao kad su mu izbijali gornje jedinice.
Moj andzeo konacno je zaspao ja kao sto rekoh mrtva zena sam danas [sm=smiley36.gif]

Ne mogu vise stvarno ! Ljudi moji kad ga kupamo on toliko mrda, igra, skace da to nije normalno a mene strah da mi ne izleti iz ruke onako mokar i penusaf. Kad vidi kadicu i vodu poludi. Kad zavrsimo sa kupanjem on place li place. Suza suzu prestize [sm=jezicek.gif]
Ne znam kako cemo nadalje.

Sad bih trebala odmoriti i roknuti se u krevet. Ali joook ! Najavili se ne ocekivani gosti pa moram napraviti danas kolac neki ili tortu da bude spremna i stegnuta za sutra. A rucak cemo sutra... sad da vam pozelim laku noc a ja se vracam nazad u kuhinju... [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 6:13:20)

Jutro,zenice drage😘

vocicana -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:27:10)

Jutric, kafica?

lesica -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:37:31)

Ahoooj!
Ja da mahnem na brzinu dok divljaci spavaju, pa da se razletim po kuci.
Jos nisam pocela da nas spremam i pakujem za morence [sm=smiley36.gif]
Kako stoje stvari i to cu sutra vece...
I nadam se da cu danas vise konacno dobiti inace cu poceti da grizem, jer prvo totalno mi remeti koncepciju a drugo nervozna sam samo tak, ubi ovaj pms.

vocicana -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:41:03)

Jao blago tebi Lesi i svima vama koji idete na more, tako je lepo. Doci ce mens, pih sto me nervira kada me uhvati, a sto je najstrasnije sve gore iz dana u dan, dok ne krene zurka. Ali kada vidis more i osetis miris, bices preporodjena.
Zelim vam divan provod i divno vreme.

lesica -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:50:37)

Voci, sve hocu da ti napisem nesto vezano za more.
Ako ste u mogucnosti, ali ti je frka jer je nas imenjak malen, ne brigaj vec gledaj da odete negde kraj avgusta pocetak septembra. Veruj mi! Tad kad su maleni je toliko lako sa njima, i stvarno je odmor [sm=smiley31.gif]

eca89 -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:52:58)

Voci, slažem se sa Les!
A.je imala 6mjeseci prošle god.i bio je merak, mnogo je spavala na plaži, stavimo je u bazenčić pod suncobran i ona se brćka, a sad šanse nema niko je uhvatiti neće!

mali_mis -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:56:19)

Jutro [sm=kava.gif]

IvanaSK RR -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 7:58:17)

Jutro,mame.
Voci, i ja se slažem sa les sto se tice mora...
Amelia, jel moze da stane na kupka, da ga kupas na njemu?

Trcosava -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (6.7.2016 8:14:56)

Di ste žeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeee???

Ja još malo kafe da srknem, pa da krenem redno šta imam pre posla da obavim. Juče ništa posla nije bilo do skoro 8 uveče, mislila sam da ću dumrem od dosade. Konačno polsle malo krenula akcija. Već sam se uprpila da će opet da mi produže. Verovatno će danas [sm=jezicek.gif]

Za decu i more - bežite dok ne prohodaju i dok su majušni, najmanje posla td sa njima.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>