vocicana -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (3.7.2016 8:58:35)
|
Khaleesi, mm ima kalkulozu oba bubrega, kamenja za kucu da je napravis. Imao je zaestok napad pre tri nedelje, krenuo je kamicak van ali se na 15 cm od uretera zaglavio i zvezdastog je oblika bio. Cak sam ga i u bolnicu na kraju odvela, ostao je jednu noc. Ne znam sta mu nisam dala kuci, od inekcija, infuzije, ni kap nije mokrio tog dana. Sledeci napad je dosao nakon nedelju dana, povracao je kao trudnica, svakih 15 minuta. Opet sve u venu, u misic od terapije, bol je prestajao na celih 15 minuta. Onda sam pocela da radim ovako, solju prosa, operem sa toplom vodom, jedno tri puta, to isto proso stavim u teglu ogromnu sto sam imala, prelijem sa dva litra vrele, prokljucale vode, izmesam varjacom, poklopim i umotam u jedno cebe, do jutra stoji, pa se onda procedi i pije ceo dan, pre cedjenja se opet izmesa. Ima miris kukuruza, moze se piti, u toku dana, koliko pacijent moze. Topi kamenje, pesak, cisti bubrege od zaostalog mulja i zaceljuje to dragoceno tkivo. On je toliko sitnog peska i mulja izbacio da je to bilo strasno. Dobro jutro, mi ustali u 5:55, ja ne znam gde se nalazim vise.. Idem da ga presvucem, opet flajka pa mir u kuci narednih tri i po sata.
|
|
|
|