Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 11:54:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Misu, ma mani se tih prica. Meni je to samo zastrasivanje. Napravise Boga i svetitelje babarogama. Ja normalno ukljucujrm masinu. Masina sama radi. A sta.da kazu oni ljudi sto rade u fabrikama. Ko ih pita da li hoce ili nece.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 11:58:47
|
|
|
|
branki*
|
Bas je toplo uh,prolazi jos jedno leto,a ne odosmo na more...nadajmo se da cemo sledece..kao da uspavam bokicu,a B samo nesto melje i melje.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 21:32:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni se ide na more, bili pre pet godina... Imamo smestaj, a nikako da se iskombinujemo.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 22:14:25
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam uspavala sina, sad da procitam sta ste pisale zene. I meni se ide na more, ali izgleda da cemo i ove godine da izvisimo.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 22:29:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja uspavala princeze, pa se sredila malo za sutra... Mm uopste ne voli RR... Bas je poceo da mi se breca i duri kad me vidi na kompu...
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 22:33:38
|
|
|
|
branki*
|
Khaleesi ima neka tema ovde ,nesto kao ringeraja je pretnja za moj brak! Moji spavaju,boki curi nos,samo je cujem,gde li se prehladila po ovoj vrucini,nemam pojma i ja cu jos malo,spava mi se..
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 22:41:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
MM smeta sve sto odvraca paznju od njega A imate temu za sve...
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 22:44:12
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste žene? Šta se dešava sa Dorom Emicinom, zna li iko? I meni se ide na more, ali ništa ove godine. Izgleda da ćete morati krisom na RR Što se tiče tih crvenih slova i onoga gore.... Raskrstih sa njime onomad, za mene to više ništa ne važi.
< Poruku je uredio wivern RR -- 30.7.2016 22:46:50 >
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 23:08:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma moracu da nadjem izgovor za sedenje pored kompa i kuckanje Dora pije lekove, kaze suzice su joj narandzaste boje...nadam se da je bolje curica
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:01:22
|
|
|
|
vocicana
|
Poslejucerasnjeg dana, nikakve izgovoe ne izmisljam, ja ne pitam nista i nema opravdanja da li sedim za racunarom ili ne. Besna sam kao ris od ranog jutra. Ali nije daleko 7-8 dana, sve cu naplatiti sa kamatom. Da li neko sa mnom ovako nadrndanom zeli da pije kafu, cisto sumnjam.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:06:23
|
|
|
|
branki*
|
Voci,draga,ko te iznervirao?pretpostavljam... Evo mene da pijemo kaficu,upravo stavila😘
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:12:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo i mene da pijemo fuka!!! Nego moram dam jedan ogroman zagrljaj Sanjici za gornji post
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:16:05
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene. Ima li još te kafice, da se pridruzim
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:18:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Evo i mene. Ima li još te kafice, da se pridruzim Za tebe draga i tri ću da skuvam/smutim
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:21:15
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahaah daj onda tri, neće da se baci Ja sam samlevena. Baš sam nešto umorna legla umorna ustala. Sva sreća dete mi kod svekrve.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:21:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, muškarci... Sta reci. Sanjice, kako ti je tata? Jutro, zenskaci!
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:24:18
|
|
|
|
vocicana
|
Ma zans sta, imam sina, nece moci tako! I rakiju bi sada grunula jednu, da se opustim, da mi sve bude ruzicasto. Ujedam!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:26:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Koje beše piješ? Nes? Eve gi pa biraj koju ćeš
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:26:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro. Ja evo pijem tek sad kafu, ovo moje dete poranilo jutros umesto da spava.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 8:29:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, ja tursku volem bas, ali popijem i nesic kad je tako lep Kako tebi na poslu? Moj muz nema nista protiv foruma. Ne koristim komp, uglavnom samo preko moba kuckam. Najviše dok beba sisa ili kad odmaram mozak A i mislim da ga je forum "kupio" sa onim bombonicama sto sam zimus dobila
< Poruku je uredio IvanaSK -- 31.7.2016 8:40:32 >
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 10:29:19
|
|
|
|
vocicana
|
Forum je divan, mislim da mm nema neki protiv stav o pisanju ovde, vidi koliko mi znaci sve ovo. A i toliko sam dobrih prijatelja stekla ovde, ne znam sta bi nekada bez vas radila. Uh...sto samo jedan dan ne mogu da budem opustena, bar sa jedne strane. Trco, daj cistu, nemuceni nes, jak, sa kasicicom secera, da se slognem. Sada cu i trecu da skuvam, bas mi je potrebna.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 14:58:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Joj zene ala je vruce,ne znam da li mi smeta ovoliko toplota zbog trudnoce ili svima ovako lose.Sedim sa A i pricamo nesto,muz ode do grada a ja izlazim tek uvece kada padne mrak.Otekle mi noge,ne mnogo ali boli kada hodam. Sto se tice foruma mm ne smeta,cudio se u pocetku ali sada mu je cudno kada me ne vidi da kuckam Voci draga ne daj tm da te nervira,ako te je on iznervirao.Evo ja ti saljem poljupce i zagrljaje da te oraspolozim. Ivana divna ti je slika. Priblizava se utorak,koliko ga se plasim toliko ponekad jedva cekam da se sve zavrsi i da radim milion lepih stvari sa maminim najlepsim.Inace A je odusevljena bebom i jedva ceka da se rodi pa jos nista nisam kupila za bebicu vec cekam da A prodje operacija pa da onda sa njom odem u veliku kupovinu.Ona ce sve izabrati,to se podrazumeva.
< Poruku je uredio veselica -- 31.7.2016 14:59:38 >
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 17:16:11
|
|
|
|
emicaa
|
Ja kući,pojela kebab i uhvatila se sladoleda,sveki me maltretira hranom Psihički se pripremam za večeras,sutra dan državnosti tako da će večeras pucati na sve strane. Veselice kad vi idete na operaciju ili je već gotovo,pojma nemam. Vi ostale kako ste?falite mi,tako da znate
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 17:36:32
|
|
|
|
Klarita
|
Samo da vas sve a narocito moje zenice Emicuu,Branki,Trcu, Bubili, MM Wiv ostale da ne nabrajam vise...nedostajete
< Poruku je uredio Klarita -- 31.7.2016 17:37:23 >
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 31.7.2016 18:05:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi sad stigli sa krstenja, lepo je bilo, kako je upeklo... Ocekivala sam vecu vrucinu i dreku od beke
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?