Von ja sam za kafu. Ustali jutros u pola 5,posli u 5,u Nis smo bili oko 8.Odspavali ali vrucina u stanu pa se nismo ni odmorili kako treba. Sutra vodim A kod anesteziologa,mozda nas i ostave odmah.Ona je sva neraspolozena pa sam malopre izasla sa majkom i kupila joj srebrne mindjuse i punu kesicu snalica i gumica za kosu.Odmah se oraspolozila zlato mamino
Dobro dosla Serpi! Trco hvala za kaficu, za posluzenje. Bas je potrebno. Wiv, sta se desilo? Pukla si ili se konkretno nesto dogodilo? Odmori, iskuliraj, bice sve ok. Hajmo devojke...novi dan[sm=smiley1.gif]
Ok, branki, brisi onda i post iz trudnickog caskanja. Emice, da, da, zbog iste stvari smo bile budne, mada ja od tada nisam ni spavala. Wiv, nadam se da si ok.
Jutro cavrljajke kako ste? Evo i mene jos uvek nista tapkamo u mestu nigde nismo otisli. Mama me svaki dan zove i pita kada cemo krenuti [sm=smiley13.gif] jbg mrzim ljude koje ne mogu nista da odluce u zivotu i plase se svake odluke da ne pogrese kao kozna sta ce da odlucuju [sm=hudicek1.gif]
Dobro jutro. Mi sinoc posle vise od mesec dana stigosmo kuci. Bas mi nije nedostajala [sm=smiley36.gif] Vidim da se svakakve zanimljive teme pokrenule, a ja nisam tu [sm=smiley36.gif]