|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat]
18.7.2016 11:06:11   
wivern
E bre Emice, bas bzvz.
Mozda cu postaviti glupo pitanje ali moze li biti T od ljubomore. Tj zbog bebca.
Mis mali, bas se namucila sa tolikom T.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 451
18.7.2016 11:33:51   
NadaR
Cao drugari user posted image

Ja sama i bas mi fino. Veliki radi a mali je na selu kod babe . Kaze da nema potrebe da ga zovem ni da dolazim. On ce tamo biti 6 mjeseci. user posted image user posted image

Emice, drzim prstice da sve bude ok user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 452
18.7.2016 11:36:19   
Trcosava
Evo i mene. DA detetu malom dam da jede pa da ga strpam da spava. Velikom da dam krofnu, a ja posle da namažem nokte na nogama.

Valja i ručak spremiti. Drugo ništa novo.

Emice obavezno javi šta su rekli. Mater kako mi idu na nerve nekad lekariuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 453
18.7.2016 11:38:35   
emicaa
Wiv znaš da je i meni prolazilo to kroz glavu ali doktori ništa ne spominju.
Trćo javljam naravno,samo da završimo sa tim.Ludim od brige kako će,i šta će reći.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 454
18.7.2016 12:19:38   
wivern
Pa majke mi, mozda je glupo ali ako ne mogu nista da joj nadju... onda mora da se Dora bori za svoju mamu nekako user posted image
Kad sam bila beba sestra mi je usla u krevetac da me malo izgazi user posted image , a keva kaze da je na babinama odlepila od ljubomore. Samo je vikala sta svi sve njoj donose a ja user posted image
Razlika izmedju nas je 4 godine, a ona je do tada bila prvo dete, prvo unuce...miljenica.
U svakom slucaju drzim fige da joj nesto bzvz izaziva T.
Jaoj kako mi se ne radi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 455
18.7.2016 12:22:56   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Jaoj kako mi se ne radi user posted image

Ni meni user posted image sva sam bljaks.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 456
18.7.2016 12:27:25   
wivern
Anci batalimo onda posao user posted image
Uzbracemo parice sa drveta user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 457
18.7.2016 12:32:34   
Ana RR
Može Wiv user posted image Daj samo javi kod kog drveta da se nađemo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 458
18.7.2016 12:35:56   
eca89
Emice, ja ovde imam komšinicu koja je skoro rodila, razlika je 9god.
Curica je dobila temper.par dana prije nego što će roditi, a i kasnije kad je rodila. Radili su joj sve analize, sve ok. Onda ju je dr pitala ima li ona još nekog i žena kaže da ima.
Da, bi joj ova rekla da je od ljubomore, ali ona kaže da ga je super prihvatila. Išla je i psihologu i kad je ostala sama sa dr, rekla je da ga voli, ali da joj je ipak krivo što nije ona sama. Kaže da ju je proslo kroz par dana, navodno dr rekla, da je držala sve u sebi.

< Poruku je uredio eca89 -- 18.7.2016 12:44:23 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 459
18.7.2016 12:45:11   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Može Wiv user posted image Daj samo javi kod kog drveta da se nađemo user posted image

Aha, cim ga nadjem javljam. user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 460
18.7.2016 13:12:20   
IvanaSK RR
Nemoj da ste takveee, hocu i ja to drvo, evo vi uberite to sto moze da se dohvati, ja cu da se penjem gore user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 461
18.7.2016 14:38:09   
mali_mis
Dan user posted image
Biro odradjen, sledece javljanje za tri meseca. Za divno cudo nije bilo guzve, i radila su sva tri saltera, sto je za nepoverovati.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 462
18.7.2016 14:49:23   
amelia
dan zenske nema me mrzi me da kucam sa tableta a i nestizem. mali voli da hoda a ja moram da ga cuvam naravno ode mi kicma jbg. user posted image

kako bi meni godilo sad jedno takvo drvo pa da ga ogulim skroz zavrsilo bi mozda trenutno sve poslove user posted image
nocas nisam spavala kako valja mali se milion puta budio i kenjkao ne znam sta muje racunam da ga muce zubici.

emice nek konacno nadzu sta je u pitanju da ne muce vise to deteuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 463
18.7.2016 17:12:06   
branki*
Cao,zenske!iscitah sta ste divanile..da se javnem i jauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 464
18.7.2016 17:57:52   
emicaa
Žene kad nadjete to drvo obavezno i meni javite koje je user posted image
Najedoh se hladne lubenice pa sladolea i sad mi super.Danas sam bila nervozna za medalju a mama samo nemoj se brinuti izgubićeš mlijeko.
Ona sutra ide,baš brinem kako ćemo se snaći nas troje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 465
18.7.2016 18:32:28   
vocicana
Emice, cini mi se da sam ti rekla jednom, slazem se gore sa dRRugaricom, msm da je dora malo ljubomorko, voli ona njega, ali deca ponekada pokazu to konkretnim potezima i ponasanjem, a nekada ovako malo, po sebi.
Ne brini, sigurno je zdrava, slatka je nogo. Bice to sve ok.
E za rucak musaka, napravila sam bajaderu jutros, topi se u ustima!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 466
18.7.2016 18:39:53   
mali_mis
branki, jel si u Beogradu ili Boru?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 467
18.7.2016 20:36:41   
IvanaSK RR
Emice, snaci cete se vi, ne brini user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 468
18.7.2016 22:03:10   
branki*

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Misu,u beogradu sam.jesi li mozda planirala u bor?mi u drugoj polovini avgusta se vracamo dole,brat pravi svadbu.

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 469
18.7.2016 22:25:19   
emicaa
Branki jesi li izabrala haljinu user posted image
Ivana on je navikao da spava u rukama,lako je bilo sa mamom,čim malo kmee ona uzima,sad neću imati vremena za to stalno user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 470
18.7.2016 22:33:04   
branki*
Emice,jesam!samo jos da odem,probam i kupim,nadam se da je ima!moracu da ih jedno popodne ostavim bratu na cuvanje,a ja da odem do radnje da je konacno probam.mrzi me vise i da gledam ,nemam ni kad,tako da molim boga da se nije prodala.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 471
19.7.2016 6:35:05   
vocicana
Dobro jutro drugarice
Budni od 5:50, odvalio je 9 sati.
Jao kafaaaa, dajte kafuuuu....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 472
19.7.2016 8:24:40   
mali_mis
Jutro user posted image

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Misu,u beogradu sam.jesi li mozda planirala u bor?mi u drugoj polovini avgusta se vracamo dole,brat pravi svadbu.

Mi idemo 29.7. i vracamo se prvog avgusta, mm nas vozi. E sad postoji varijanta da cemo mozda ponovo ici tamo od septembra, jer moj brat hoce da vidi rodbinu, al sa njim nista nije sigurno, mlad a senilan u pm user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 473
19.7.2016 8:33:12   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Emice, smislices nesto, u krajnjem slučaju ces ga malo i odviknuti, sta da radis...
Branki, mogli bi da organizujemo neko grupno druženje dok si ovde :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 474
19.7.2016 8:58:33   
emicaa
Jutro,Ivana moraću ga malo odvići od toga ali pojma nemam kako jer ja sam ti jedna od onih što nemaju srca pustit dijete da plače
Uhvatilo me u desnoj plećki,milina user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here