RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Junski baRR (16.6.2016 17:48:38)

Jao dajte mi nešto ljuto,iludi me T.Strašno je kmekava i svaki čas je nešto bolu,guza,prst,jezik,stomak...još samo da rekne da je boli rep pa da se ranim [sm=hudicek1.gif]

serpica -> RE: Junski baRR (16.6.2016 20:43:18)

Crko mi je komp.a ovaj mob ko zna sta pise i onako sam na kraju zivaca jos mi je i ovo trebalo. A i mm se zali vec dva dana da mu nije dobro.

Khaleesi -> RE: Junski baRR (16.6.2016 21:56:20)

Svaka vama cast, ja ujutru uz kafu ne mogu ni da pogledam prwma kompu, a da se starija nije vec zakacila i nema pepe na tvu vise sad mora na kompu da se gleda [sm=smiley13.gif] i tako nista...
:-P

amelia -> RE: Junski baRR (16.6.2016 23:56:47)

Da zatvorim kafanu..!!?? Nigde nikog nema laka vam noc zenee[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Junski baRR (17.6.2016 7:21:37)

Jutro [sm=kava.gif]
A. i ja smo se odvalili od spavanja, juce u 19 prvo on zaspao, pa ja za njim, probudila se oko 23 da jedem, i nazad [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (17.6.2016 7:36:50)

jutric
Jao misicu nemoj o spavanju... plakacu...ja sam spojila mozda 3 sata za celu noc!

Kako duva ovde to je haosss. Rasirila sma ves ali rizikujem da ga skupljam svuda po ulici [sm=smiley13.gif]

Inace imamo trakastu zavesu, i sinoc se mm rashladjivao i koliko je duvalo zavesa se upetlja za zicu za sirenje vesa..i on je covek iskidao na nekoliko mesta... pa da ga covek ubije [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (17.6.2016 7:56:00)

Dobro jutro,jedva oči držim otvorene a ledja me ubiše.Hoću da se vratim u normalno stanje,ovo više nije zanimljivo.

Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:05:21)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] uh totaaaalno te razumem, nisam mogla da docekam da se porodim!
Ajde jos malko malkice...sad ce bebana!!

Mala Elena -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:08:21)

Jutro ! I ovde je uzasno duvalo a i sada ...ne razumem kako ce danas temp.biti tako visoka...dobro je za suncanje ko moze..eh sto nemam jedan SVOJ dan !

Trcosava -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:20:11)

Jao ljudi ja konačno dočekah sunce. Doduše noćas je lilo kao iz kabla, a pretpostavljam da će i danas dok ja krenem po ćerku u školu!!!

Mali je tako vrisnuo u pola 6 da se čak i mm probudio i štrecnuo [sm=jezicek.gif] on inače nikad ništa ne čuje

Ja pijem kafu i gledam vedro nebo. Za sad [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:23:38)

A ovde ni vedrog neba a ni sunca,ne znam odakle toliko pada više.Stane na sat vremena i opet počinje.

Trcosava -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:28:38)

Ma isto je ovde. Meni ona prognoza vremena na telefonu kaže da će tako narednih deset dana da bude. Pa ja ću da se roknem.

I gledam, te dane kd sam slobodna mi upravo najavljuje samo kišu. Tako je bilo i kad sam sa Anom bila trudna i čekala vikende da mm i ja negde odemo. Svaki bogovetni vikend je bila kiša. Pa to čovek nije mogao da veruje i evo... istorija se ponavlja

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:31:59)

Jutro!
Hocu da spavaaaam, ali nista od toga :)
Mala mačkica je pocela po celu noc da kenjka, a tako i danju. Hoce da jede, nece pa se nervira, joooj.

Trcosava -> RE: Junski baRR (17.6.2016 8:46:12)

Joj mamice, trudnice izdržite.

Za mame - brzo će taj period proći, a za trudnice - radujte se recimo što više nećete biti teške same sebi, tešite (a i ja ću da vas tešim) da ima još malo. Da će to brzo proći [sm=smiley31.gif]

amelia -> RE: Junski baRR (17.6.2016 9:42:53)

Jutro i od mene mi smo danas odvalili do 8 h joj super je bilo . Jos da me mutra⅞m nije spopao u 3 h ja rekoh odradi i pusti me da spavam covek se naljutio ispala sam ko neka masina [sm=jezicek.gif] sta cu nije mi do nista a jos manje do keksa. Ovde sunce sija pa da vidimo do kada.

mila83 -> RE: Junski baRR (17.6.2016 13:44:10)

Zdravo i od mene ! ovde je toliko sparno da se ne moze disati,uzas! Juce je bilo promenljivo i vetrovito,cak je jednom i kisa pocela..ali uspeli smo da odzrimo nas koncertic muzickog zabavista i potrudicu se da stavim slike u album da vidite,bilo je jako lepo.
Je li neko za neki ledeni caj,ili koktelcic? Malo da vas pocastim sto nam e je koncert uspesno realizovan.

[img]http://www4.slikomat.com/13/0617/d87-leden-.jpg[/img]

amelia -> RE: Junski baRR (17.6.2016 14:01:17)

[sm=bravo.gif] mila cestitam... Stavi slicicu bas volim da vidim. Moze meni ledeni caj [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (17.6.2016 14:07:52)

Amelia, dete je dobro? Zao mi je sto si se toliko potresla zbog pada. Ljubi bebcaaa

emicaa -> RE: Junski baRR (17.6.2016 15:00:32)

Oooo bem ti hormone,gledam seriju i plačem ko kiša [sm=smiley36.gif]
Mila bravo za koncert [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Junski baRR (17.6.2016 15:53:45)

Trcko pocela si da radis?
Kako ste trudnice i buduce trudnice?

emicaa -> RE: Junski baRR (17.6.2016 16:21:53)

Bubi trudnice uglavnom kukaju,sto vragova nam fali [sm=smiley36.gif] ridruži nam se da vidiš kako je.

amelia -> RE: Junski baRR (17.6.2016 16:29:15)

Ivana dobro je hvala Bogu nije se udario niti je imao modricu. Alo ja sam dobila rane na srcu i u dusi. [sm=smiley19.gif] prooci ce samo nek mi je on dobro... Kako nam je princezica jel cuca? Kad idete na kontrolu?

amelia -> RE: Junski baRR (17.6.2016 16:33:23)

Emice jel mi verujes da ja ni u 42- goj nedelji nisam htela da se porodim zbog straha, a i cekala sam mm da dodze iz swiss. Bas mije prijalo [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (17.6.2016 16:43:52)

Znam kako je, desila mi se slicna situacija sa sinom....
Mrvica uglavnom non stop da jede, ne stizem od nje da se izmuzem jer nemam sta, i onda se nerviram jer joj ne dajem i moje mleko na flasicu... Ponekad kad me uhvati frka, napravim joj malo dohrane pa dam posle dojenja..
U utorak idemo na kontrolu, pa cemo videti sta smo uradile :)

Trcosava -> RE: Junski baRR (17.6.2016 17:38:22)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Trcko pocela si da radis?
Kako ste trudnice i buduce trudnice?

Jesam draga, radila 3 dana, pa 3 dana poslovnog puta i noć pred polazak sjebem nogu tako da sam na bolovanju [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>