Viki pa ovo je pravo umetnicko delo. Kakav konkurs, odma nagrada.[sm=smiley1.gif]
vikiveki -> RE: Crteži (16.11.2014 1:04:28)
Ma bio neki konkurs što ga raspisala ambasada Meksika u BG,i nisam sigurna dokle je crtež stigao pošto je pre neki dan došla iz škole tužna jer je učiteljica rekla da im crteži nisu otišli pošto treba da se plati za svaki crtež po 3000 da bi prešli carinu ili šta već ,nisam sigurna.Ima ona još jedan fantastičan crtež koji je isto tako pravila za konkurs pod nazivom"Egipat u očima dece"a koji je organizovala ambasada Egipta pa ćemo videti da li će oni snositi i troškove slanja.Inače i taj crtež ću ubaciti ovde ali nisam ga još prebacila pošto mi je u tel
mati -> RE: Crteži (16.11.2014 1:18:21)
3000 po crtezu? [sm=zz_banghead.gif] Pa kakva je to carina? Meni tu nesto smrdi... Sto ne zoves ti da vidis, pustaj mail-ove kome stignes...
Misha i Ljisha -> RE: Crteži (16.11.2014 3:58:20)
viki crtez je sjajan komplikovan i bas se vidi da se trudila trebalo je posle sve odraditi i sa kolazom covece. svaka joj cast[sm=bravo.gif]. Nisu fer sto naplacuju tako bezvezne sume.
mali_mis -> RE: Crteži (16.11.2014 6:45:02)
vikiveki crtez je odlican [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
vikiveki -> RE: Crteži (16.11.2014 8:50:45)
Ma raspitala sam se zaista je tako...mojoj koleginici majka je slikarka i dosta crteža tj. slika šalje na konkurse u inostranstvo i na različita izlaganja,i ona kaže da se toliko naplaćuje,a na nekim konkursima kaže da se i učešće naplaćuje [sm=smiley13.gif].Jedino mi je krivo što u uslovima i opisu konkursa nije stajalo da to treba da ide za Meksiko,jer koliko sam ja razumela trebalo je da radovi budu izloženi u ambasadi u BG
[sm=bravo.gif] Big Mum dobila si najlepšu rođendansku čestitku
mama krava -> RE: Crteži (3.12.2014 15:04:36)
Nasa Najka (5.5 god) bas voli da crta! I sad vec neko vreme primecujem kako voli da crta seme i simetricne oblike i tako to, ne znam kako da objasnim! Meni je sve to fascinantno i cini mi se napredno za njen uzrast! E, sad da li se ja tripujem kao i svaka keva ili je objektivno ovo znak neke nadarenosti?[sm=zmeden.gif]
Ja ni sada ne bih mogla ovako nesto da nacrtam sve i da se trudim, a kamo li da mi ovako "izadje iz glave"!