Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 20.5.2016 13:26:10
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobar dan zene!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 20.5.2016 16:21:52
|
|
|
|
Mara05
|
Beta 0,122 . Šta li se desilo sa mojim ciklusom ovog meseca ?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 20.5.2016 17:31:18
|
|
|
|
Zakicaa
|
Maro,nije to nista strasno..kasni ti par dana..to uopste nije zabrinjavajuce.Znam da je tebi mnogo zao sto nije u pitanju trudnoca,ali ce i to da bude uskoro,nemoj toliko da se opterecujes,molim te.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 20.5.2016 17:38:13
|
|
|
|
Mara05
|
Znam da nije, ali mi kasni prvi put u životu pa sam se baš ponadala. Zakazaću UZ sledeće nedelje ako ne dobije pa da vidim šta je u pitanju.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 20.5.2016 18:21:36
|
|
|
|
vocicana
|
Maro mislim na tebe, da znas, procitala sam u temi da je beta negativna. Necu da cujem da se sekiras!!! Jesi li me cula? Glavu gore, svaki put kada mi je kasnilo ja sam se nadala, veruj mi nikada krace u zivotu nismo khm, nikada krace nisam sacekala do tusiranja, Damjan se zaceo , znam i dan i vreme, ne smes tako. Molim te da budes dobro.
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 20.5.2016 21:23:21
|
|
|
|
Mara05
|
Hvala Voci, srce si. Eto, nas dvoje se isplakasmo kao mala deca . Mm me iznenadio izlivom emocija, skuplja se to evo već tri godine. Ali, sad nam je lakše...idemo dalje. Treba nam samo neki plan, šta i kako sad?!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 21.5.2016 7:50:50
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, samo da te drugarrica zagrli jednom, ne sekiraj se, ako ste se isplakali, ici ces lekaru pa cete sve da se dogovorite, da uhvatite red, jedno po jedno, dok se sve resi. lJubimo vas. Ostale, radite muckajte, mada nam maj sa isom nije doneo bas neki prolecni nalet leptirica us tomaku, ali to ne znaci nista.
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 21.5.2016 9:27:32
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice! Ja cekam još da dobijem, boli me stomak na momente.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 21.5.2016 14:46:32
|
|
|
|
yelly
|
Majo Devojke ja cekam jos koji dan (35dc), pre koji dan sam 2 dana bila sigurna da cu dobiti...al od juce tih simptoma nigde :/ nisam ni mislila da ce doci na vreme posle kontr.pilula, al opet kopka me :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 22.5.2016 9:23:09
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 22.5.2016 15:05:30
|
|
|
|
17 joka
|
Maro, evo Joka da ti kaze par stvari , taj ciklus ce doci, sve je ok, samo prevelika zelja blokira psihu imas razlog da budes srecna jer imas divnog muza koji te podrzava, koji zeli bebicu isto koliko i ti, zato budi ponosna i nasmejana to mnoge zene nemaju svaki mesec imate novu sansu da dodjete do cilja to nek ti bude samo sreca , mnogi takvu mogucnost nemaju pozitivne misli privlace pozitivne stvari zato osmeh na lice. i uvek kad ti je tesko isplaci se , vici nemoj to zadrzavati u sebi i ja sam sigurna da cemo se mi ovog leta radovati tvojim Yelly, mislim da je vreme za test ili betu
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 8:46:08
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro cekalice! Ima li novosti? Yelly sta bi sa tobom?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 9:30:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ja cekam novosti.Yelly danas mi je rodjendan, hajde da vidimo da dobijem i od tebe pokloncic...
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 9:32:36
|
|
|
|
nikiteki
|
Da nas bar ona iznenadi vocicana
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 9:50:33
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: nikiteki Da nas bar ona iznenadi vocicana
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 15:35:56
|
|
|
|
Mara05
|
Joko, hvala puno na lepim rečima, divna si. Moje veštice i dalje nema, niti imam bilo kakav simptom da će doći. Moram da zakažem UZ da vidim šta se desilo. Imala sam simptome onda kada je trebalo da dođe i od tada ništa. Da li je moguće da preskoči dolazak?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 15:36:51
|
|
|
|
Zakicaa
|
Voci,srecan rodjendan..da si ziva i zdrava!Uzivaj sa svojim bebanom.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 15:39:38
|
|
|
|
Zakicaa
|
Maro,sve je moguce..i kod mene je prica identicna..zigao me stomak taj dan kada sam trebala da dobijem,juce isto malo..ali ciklusa za sada nema..😕.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 15:59:16
|
|
|
|
nikiteki
|
I meni nista od ciklusa. U sredu zakazala ultrazvuk ako ne stigne
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 16:33:55
|
|
|
|
vocicana
|
Zakice srce hvala puno. Uzivamo. Sta je to sa cikllusima? Bas me brinete sada...
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 16:48:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja stvarno ne znam sta je sa mojim ciklusom i imam glavobolje i gorusicu neku katastrofa.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 17:44:57
|
|
|
|
Zakicaa
|
Zaista ne znam,ali se ne tangiram mnogo😂😂😂.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 19:49:35
|
|
|
|
yelly
|
Vocicana srecan rodjendaaaan! Danas opet nigde pms simptoma a sinoc nesanica pun mesec valjda :D Ujutro radim testic pa javljam!! Kontam da je ujutro bolje Nadam se da ste sve vredne :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 23.5.2016 21:42:39
|
|
|
|
nikiteki
|
Čekamo rezultat ujutru yelly
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat] 24.5.2016 8:43:49
|
|
|
|
yelly
|
Devojke nema dve crtice :( Ovo je izgleda najgori i najduzi pms ikad zbog kontracepcikjskih tableta sigurno... Bas sam se smorila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?