|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska kRRčma
5.5.2016 21:18:27   
vikiveki
Veče u krčmi...odavno me nemauser posted image samo da vam mahnemuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 151
5.5.2016 22:07:17   
branki*
Viki,dugo te nije bilo bas!
Ja poludremam,deca polegala...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 152
6.5.2016 7:51:09   
branki*
Evo me prva u kafaniuser posted image

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 153
6.5.2016 8:32:42   
Trcosava
Koliko vidim ti je i zatvaraš i otvaraš.

Oprah sudove i odnesoh na potkrovlje šta je bilo za gore. Sad bi mogla da iskoristim mamu da srediim potkrovlje. Gore je KATASTROFA!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 154
6.5.2016 8:50:41   
vocicana
A pa ja sam je otvarala jedno nedelju dana, a za zatvaranje nisam odgovornauser posted image
Dobro jutro, ako bi mogla jedna vitaminska bomba namesto kafe kojom se trujem, bilo bi divno.
Kako ste cure?
Dozvolili su mi momci da spavam nocas, a ja bi jos ovoliko kada bi me odmorilo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 155
6.5.2016 8:55:42   
emicaa
Jutrooo,i mene mužić pustio da odspavam,tj on se povampirio pa je bio budan kad se T probudila.Danas idem ranije na posao kad je i on kući da posle opet odemo negdje.
Ah da,srećna slava svima koje slavite.Malo sam bezveze,i mojim je danas slava a naravno ne možemo otići

< Poruku je uredio emicaa -- 6.5.2016 9:04:28 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 156
6.5.2016 9:06:36   
Trcosava
Mene niko nije pustio da spavam. Prvo me Ana probudila oko 5, ''nešto čudno se desilo sa njenim jorganom'' (poprečno se okrenuo) pa ne može cela da se pokrije. PA sam ustala. Onda provalim da mi nema muža u krevetu, čujem ga u kuhinji. Mali se probudio mislim pre 6. Ustala sam oko 6 i 20 user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 157
6.5.2016 9:26:12   
mali_mis
Jutro user posted image
Grlo me odvaljuje, nos mi je poluzapusen, da popuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 158
6.5.2016 10:05:21   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Ja pijuckam kafu. Sutra mi dolazi dete, bas sam ga se uzelela.
I ja sam danas odspavala duze i bas mi je prijalo. Treba mi jedno nedelju dana tako da se odmorim kako treba.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 159
6.5.2016 13:02:33   
emicaa
Trćo da ti posudim ovog svog,što se tog tiče bez problema ustane sa njom mada je ionako ranoranilac,za razliku od mene user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 160
6.5.2016 13:24:27   
amelia
Moze li neko picance neku energetsku bombu?trebace mi sta sve imam da pozavrsavam user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 161
6.5.2016 17:13:12   
jabudic
Udjoh da vam mahnem, a umalo me srčka ne strefi kad mi zakreštaše ove Pampers pelene user posted image
Kako ste, žene moje drage?
Neke vidim na fejsbuku, ove koje nemam nadam se da su dobro? Ljubac za sve! user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 162
6.5.2016 17:29:39   
emicaa
Jabudić ženo pa znaš kad si ti zadnji put svraćala,obavezno češće da nam dodješ.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 163
6.5.2016 17:49:42   
branki*
Jao,jabudic,pa sto te nema cesce da svratisuser posted image
Mi setali,sad kuci...

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 164
6.5.2016 18:59:17   
vocicana
Mi smo ceo dan, ali bukvalno ceo dan budni. Prevristalo je dete od bolova u stomaku. Ostala sam pribrana jedino mi ostaje da se tesim i molim da nam noc bude mirna. Spava frajer sada na stomaku, do kada ce trajati taj dozivljaj videcemo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 165
6.5.2016 19:14:47   
vocicana
Mame treb ami savet, pogledajte temu adaptiranog mleka,, dohrana, molim vas

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 166
6.5.2016 21:19:32   
vocicana
Pih sto bi popila neku casu Tamnjanike,lep sam rucak spremila, bas smo lepo jeli, sada bi zasladila time...
A ne mogu jos neki dan, bas mi fali opustanje.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 167
6.5.2016 21:26:54   
amelia
Vece u kafani ja sam upravo izvadila kiflice iz rerne ko hoce nek izvoli user posted image slatke naravno. inace bila sam extra vredna danas sem sto mi je A legao bez vecere on ce se i onako probuditi za pola sata ali bice mi kasno tad da mu dajem user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 168
6.5.2016 21:43:54   
amelia
[img=http://s32.postimg.org/snbk8xoch/2016_05_06_21_35_35_202.jpg]

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 169
6.5.2016 22:00:46   
vocicana
Mogla bi jedno dve da pojedem. Amelia divno izgledaju...mljac

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 170
6.5.2016 22:20:14   
amelia
Ma samo se posluzi voci.. Nego nesto me zeznulo hem sam smanjila sliku preko tel sam neka modovi poprave user posted image
Jel zaspao D ? Ja cekam A da se probudi makar da mu dam ad mleko sa mlevenim keksom onako retko da popije ali cudo pravo da se jos nije probudio.

Ayan <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 171
7.5.2016 7:40:25   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 172
7.5.2016 7:59:40   
vocicana
Dobro jutro vredni narode.
Mi se budili za klopu.
Sada spavamo, ja gledam sta ima novo po netu. Kafica...naravno moze, dve sam vec popila, ali mi uopste ne smeta da popijem jos jednuuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 173
7.5.2016 9:18:27   
emicaa
Dobro jutro,od jutros sam prava domaćica,umijesila buhte,smislila ručak i oprala sudje.Malo virnem ovde i idem dalje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 174
7.5.2016 9:21:13   
vocicana
Ah te buhtle, moram opet da probam, bas sam se iznervirala prosli put zbog kvasca, fucking suvi kvasac, poludela sam.
Poljubi onu mrvicu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here