|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska kRRčma
19.5.2016 20:16:05   
emicaa
Elena pa vi ste još gori user posted image
Ivana rado bih ti sad ispekla novu turu da ti vruće donesem.Meni je žao kako vas tu u bolnici hrane,glupo mi je i reći kakva je hrana ovde.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 526
19.5.2016 20:16:43   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Mislim da se ničemu posebno nebi obradovao jer je u fazonu da ne trošim novac , ništa mu ne treba, a mene to strašno nervira. Ja volim da dobijam poklon bez obzira da li mi nešto treba ili ne.
Ipak je možda bolje da budem praktična!!!

Oh, isto, ja dobijam a njemu ne treba . Hm, to me bas nervira... zavisi kakav je tm. Prva varijanta ako je romantican i ako ga to otvaranje porukica nece smarati...user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 527
20.5.2016 7:54:55   
emicaa
Jutro,nema vas.pošto sam prva kuvam kaficu

user posted image
bild hochladen

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 528
20.5.2016 8:09:11   
Trcosava
Oooo fala sestro, fala!

Ustadoh ukočena, tačnije vće dva jutra se budim sa ukočenim levim ramenom

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 529
20.5.2016 8:17:38   
Mala Elena
A mene zabole stopala cim ustanem iz kreveta. Sta li je to?!
Jutro svima...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 530
20.5.2016 8:23:45   
vocicana
Trco lepa moja[, nisu godine u pitanju, ali mi nismo za klince vise. Zao mi je sto nismo poceli ranije, da je tako bilo, mozda bi ih i troje rodila.Ovosince ovo zlato, neka je sao zdravo, sta cu.
Jao majko mila, kako bi mi znacila jedna turbo jaka kafica, ja sam slogirana potpuno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 531
20.5.2016 8:36:10   
Trcosava
Ahahaha misliš živci tanki? Ja onda nisam ni trebala da rađam user posted image Kažem, meni je žao što nisam ranije posle Ane odmah, ali jbg šta je tu je.

Elena, ne znam kod tebe šta je, kod mene znam. Spavamo na kauču u dnevnoj dok je moja mama tu, a on tvrd kao da na podu spavaš, a navikla sam na polu boku da spavam i ukočena sam totalno. Vežbe mi ne pomažu izgleda.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 532
20.5.2016 8:46:02   
mali_mis
Jutro user posted image
Mama mi je iskljucila budjenje u pola osam, i sad cu citav dan da budem smlacena jer se nisam probudila kad sam navikla user posted image Za dobro jutro sam se opalila u cevanicu o ono metalno user posted image na krevetu, sve zvezde sam videla.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 533
20.5.2016 9:48:11   
suzi kju
Jutroo krčmarice.
Sve smo nešto felerične, stopala, rame, me ne nešto kičma zeza. Da se požalila i ja kad smo kod toga user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 534
20.5.2016 9:48:46   
isidora88
Slogirana sam, beba se probudila u pola 3, zaspao oko pola 4, ja zaspala oko 5 i u pola 6 se probudil beba i stariji sinak, zasto moja deca ne vole da spavajuuser posted image
user posted image
Prasina se koti kao luda, 2 puta dnevno brisem i opet se beliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 535
21.5.2016 7:03:13   
suzi kju
Jel ovo krčma ne radi vikendom?
Daj da je ja otvorim, kafa bez šećera, jača, dupla, jutarnja!!! Izvolite user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 536
21.5.2016 7:34:10   
vocicana
Suzi, ja cu odmah da dodjem, bez secera, jaka, sa penom,u loncu od solje!
Dobro jutro krcmo, nema nikoga od juce, sta se radi?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 537
21.5.2016 7:41:22   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 538
21.5.2016 8:44:01   
emicaa
Jutro,ja sam pokušavala juče pisati ali nema šanse.Šta god da napišem nije otišlo.
Uglavnom ništa novo,spremanje,kupovina i vodimo T da gleda avione.Mnogo ih voli.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 539
21.5.2016 9:17:41   
isidora88
Joj kakp mi se pije guarana.
Mi budni od 5h, ubicu se ako se vratim u stari ritam spavanja po celu noc, ovo sad je pakao, beba budna od 2 do pola 4, Mateja ustao u 5 i probudio bebu,

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 540
21.5.2016 17:05:28   
Mala Elena
Trco, ja se svaki dan budim pomalo ukocena. Mislim da mi treba krevet samo za sebe...
Isidora, sta ti je to bebi poremetilo spavanje?

Direktna veza do poruke: 541
21.5.2016 18:01:20   
vocicana
Moje dete je juce premotalo od nespavanja, zato danas prespava celo posle podne, u njihalici. Gde cemo nocas ne znam.

Direktna veza do poruke: 542
21.5.2016 18:01:27   
isidora88
Nemam pojma sta mu je, tj.moguce da je to sto mi se smanjilo mleko i nece danju da sisauser posted image , ali se zato budi nocu da sisa i tad nece dohranu nego samo sisu. Uopste mi nije jasan

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 543
21.5.2016 18:07:42   
vocicana
On je ejdan medenko, nesto mu nedostje, a tebi zavidim kako se organizujes, s obzirom da si sama, kada ti muz dolazi?

Direktna veza do poruke: 544
21.5.2016 18:13:17   
emicaa
Mi smo se danas pošteno nahodali a na aerodromu zatvorili terasu iz sigurnosnih razloga tako da ništa od aviona,baš mi je krivo.
Može jedan koktelčić user posted image

user posted image
bild upload

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 545
21.5.2016 19:38:42   
wivern
Uhu, evo mene pravo na koktel user posted image
Gde ste žene?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 546
21.5.2016 20:26:25   
isidora88
Voci u sredu dolazi, bice tu 2 nedelje i onda opet ide. I samu sebe sam iznenadila kako sam se organizovala, izgleda me je mm razmazio dok je bio ovde, jer je on sve radio, ja sam samo oko bebe...
Ja bih mogla koktel nekiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 547
21.5.2016 20:48:28   
amelia

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Amelia, jel si bolje?
Emice, draga, daj da jedem, znas kakva je bolnička hrana user posted image

Ivana ma nisam bolesna samo slinavim nenormalno a neznam ni zbog cega bebac isto.. nadam se da ce proci vise izludecuuser posted image . Mi juce kupili krevetac danas pili na pijacu kupila neke sitnice i meni patikice dobro smo se proveli ceo dan setnja.. bebac je uzivaouser posted image
Moze neka kaficaaa gorkaaauser posted image pa da idem da spremim bebcu veceru, spava pa kad se probudi da klopaa... ne znam sta da spremim za nas da klopamo malo prejeli makarone bolonjeze user posted image

Ayan <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 548
22.5.2016 6:47:46   
wivern
Dobro jutro user posted image
Nema meni spavanja nedeljom pa to ti je.
A sad bih popila kafu na miru, na terasi. A popicu je sa M na glavi trčeći kroz stan.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 549
22.5.2016 8:10:58   
vocicana
Dobro jutro zzenske. Jednu kafu sam popila, sada cu jos jednu ali na terasi, sa cigaricom.
Dete je spavalo odlicno, celu noc, samo smo klopali prema potrebi. Super mi je since.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here