Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 18:21:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Ana, ti mi svaki dan napravis zazubice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 18:43:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, što mama Jo?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 18:46:21
|
|
|
|
Duškić
|
Spagete, krompirice przila deci. A imam i slatkis princes krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 18:48:11
|
|
|
|
jess021
|
Pilecu supu, pohovano belo, krompir u rerni i crveni sos. Ana, svaka cas_t!
< Poruku je uredio jess021 -- 13.3.2018 18:49:07 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 19:20:41
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Haha, što mama Jo? Uvek nesto neobicno 😊 jos i zamisljam kaki to serviras onako na tanjir kao u restoranu 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 21:30:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Djuvec i krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 22:48:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma to je barem prosto doduše malo je cimanje oko tortilja pošto više volimo domaće ali već sam se uhodala. A baš ih volimo, ja često ne stavim meso jer mi nije potrebno, pogotovo ako imam avokado.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 23:16:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja uvek mesim tortilje,nikad ne kupujem.Zacas se naprave,sto kazes kada ih pravis cesto,bude ti uzivanje da ih spremas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 23:33:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa da, uđeš u štos. Ranije sam ih i zamrzavala, sad nikako da nađem vremena da napravim veću količinu za zamrzivač. I naan sam uvek imala u zamrzivaču pa očas posla imamo testo koje mogu da iskoristim i kao podlogu za picu itd.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2018 23:41:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja ih napravim dosta ali ih sve pojedemo.Ja u zamrzivacu samo kiflice uvek imam,pa ih vadim kada deca traze.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 7:49:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka vam cast. Ja zelim da naucim da meseim ali nikako to da uradim 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 9:32:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Za sada sam proju napravila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 11:16:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Corbica od povrca, makarone sa sosom. Za decu spagete bolonjeze. Ostalo je od juce i svidelo im se.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.3.2018 16:39:15 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 11:17:57
|
|
|
|
Duškić
|
He, Sanjice i ovi moji bas vole spagete bolonjeze. Paprika sa kajmakom, za rucak pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 11:19:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Krompir corba,neki slatkis da napravim ali jos ne znam koji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 11:35:13
|
|
|
|
vocicana
|
Supa, hrskavi krompir i kobasice. Salata plus!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 12:26:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Krem sos od tikvica, belo meso na kockice, oirinac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 13:22:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća supica, pile na pivu sa povrćem, zelena salata sa rotkvicama, paradajz. Žerbo torta. I sve to uz posao Od mene dosta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 13:26:02
|
|
|
|
jess021
|
Pileca supa, dinstana piletina sa pirincem i kukuruzom, zelena salata. Ana, srecan vam rodjendan
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 13:43:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Prava rodjendanska gozba 😊 Srecan rodjus Ana, garantovano si ulepsala muzu dan 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 13:45:37
|
|
|
|
madre
|
danas corbica od povrca i przena riba.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 13:58:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala devojke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 14:03:23
|
|
|
|
jess021
|
Hvala tebi za ovo devojke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 14:06:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Uvek
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2018 14:09:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Devojke je odlicno,Ivana insistira da je devojcica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.