Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 7:59:57
|
|
|
|
vocicana
|
Sinoc doduse, spremala sarmice, dobila sam od sestre krcka, ono je ljudi izuzetna stvar. Miris nula u stanu. Krckalo se 4 sata, divno je ispala. Dobila sam kompliment od muza.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 11:45:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Voci, slow cooker je sjajna stvar!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 12:35:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Podvarak sa suvim mesom i pita sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 12:45:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja još uvek ne znam šta da kuvam... pripremila sam batake i karabatake ali šta ću sa njima - pojma nemam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 13:32:45
|
|
|
|
nata11
|
Kuvani grasak sa piletinom.
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 18:52:55
|
|
|
|
madre
|
Danas samo corba od blitve i prosa. Bilo svega od juce...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.1.2018 23:56:16
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Vrhunac moje kulinarske sposobnosti je bila sarma izvadjena iz zamrzivaca i supa iz kesice. Jos se ja cudim zasto A nije hteo da jede.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 7:51:43
|
|
|
|
Duškić
|
Planiram boraniju da pravim za rucak ! Sad brzinski nesto za dorucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 9:19:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uz podvarak cu da dodam deci supicu. Nama cu krompire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 10:45:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sanjice hvala na ideji za sutrasnji rucak Kod nas je danas grasak i pire krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 18:49:59
|
|
|
|
dddaca
|
I kod nas grasak danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 19:06:56
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Princes krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 19:14:07
|
|
|
|
isidora88
|
Danas supa i krompir sa kobasicom. Sutra se nadam sarmi, ako mm stigne veceras da zavije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 19:19:01
|
|
|
|
dddaca
|
Ooo Isidora, pa i tvoj muznije za potcenjivanje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 19:26:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Sanjice hvala na ideji za sutrasnji rucak I meni je dala ideju, podvarak nisam spremala ne pamtim. Samo sam danas uz nejga ribu. Polizali smo sve, a ja mislila ostaće za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 19:33:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deca danas jela podvarak. A nama je ostao za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 20:07:36
|
|
|
|
dddaca
|
Uh, i meni se jede, ali malena ga ne voli pa ga i ne spremam. Obicno ga mama napravi, pa posalje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 20:21:28
|
|
|
|
Duškić
|
Superiska boraniju. A umesila sam i strudlu sa dzemom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 22:42:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kukuruznu pitu, rolanu pitu, pasulj. Ni ja ne pravim podvarak, nisam nikad, moji ne jedu ni sarmu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.1.2018 22:57:27
|
|
|
|
dddaca
|
Suprug i ja jedemo, ali malena nece, a stvarno ne mogu da kuvam dva rucka, tako da se mi ogrebemo kad mama kuva
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.1.2018 20:24:53
|
|
|
|
vocicana
|
Napravila jednu lepu supu, niko nije pri apetitu, spremila jedno Cudo od cokolade, napekla se palaciki, jeli slane filovane. A za sutra rostlj, radice restoran, krompir pire i bum vitaminska salata. Anci, slow cooker ko ga je osmislio i napravio svaka mu cast!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.1.2018 21:32:09
|
|
|
|
madre
|
Musaka od karfiola, bila je bas lepa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.1.2018 22:28:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Sarmu za sutra. Napravila i torticu, još da je nafilujem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.1.2018 22:53:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, koju si na kraju napravila?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 26.1.2018 0:11:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovu Ja nisam ljubitelj oraha ali pošto je za sveki a ona ih voli, onda sam ih iskoristila. Fil sam podelila na dva dela, jedan je ostao žuti, u drugi sam dodala istopljenu crnu čokoladu i rum. Ostalo mi je još da je ukrasim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ime za vevericu(kucnog ljubimca) :)pisuljicašejla (
13%)
holi (
46%)
mišel (
9%)
tifani (
32%)
nesto drugo-napisati dole... (
0%)
Ukupan broj glasova: 78Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!