Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 1.6.2017 22:00:29
|
|
|
|
emicaa
|
Musaku,posle duzeg vremena
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2017 10:37:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Musaku, posle duzeg vremena
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2017 11:18:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ću da pohujem svinjske šnicle, drugačije ih Marko ne jede. I spanać. Za doručak spremala mekike.
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.6.2017 11:23:35 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2017 12:46:48
|
|
|
|
minnica
|
Pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2017 13:21:37
|
|
|
|
vocicana
|
Muz i ja cemo neku testeninu za rucak, dete ce dobiti skuvanu kasicu,] da vidim da li ce hteti da jede, ako ne dobice gotovu. Sutra idemo na rucak kod svekijevaca, a za dane kada izadjem iz trece videcemo, nemam vise ni ideja, mogla bi da ispohujem tikvice i przim mlade krompirice, sir i salatu. super!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2017 13:37:58
|
|
|
|
Duškić
|
Pekla neko meso i kolac sa visnjama!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2017 15:13:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Makarone sa sosom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2017 10:54:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Verovatno cu grasak sa mesom :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2017 11:02:56
|
|
|
|
Sandricak
|
Planiram lazanjeee :-) za sada sam samo keks sa mlekom Iliji i sebi kafu :-)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2017 11:04:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Musaku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2017 12:21:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Spagete sa pavlakom ,kackavaljem i spanacem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2017 13:22:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam gomilu tikvica, valja ih iskoristiti. Verovatno ću uštipke. I mlade krompiriće. I salatu. I toliko od mene.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2017 15:31:10
|
|
|
|
Duškić
|
Umesila strudlu..Sad neku divljac spremam. I bebcu rucak...povrce i malo teletine.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2017 8:02:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Domaca supica i cufte u belom sosu po zelji mm. Mozda ako stignem Emicine mafine sa jagodama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2017 8:05:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, koji je to beli sos? Ja nemam pojma sta da spremim, cekam muske da izraze zelje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2017 8:25:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Napravi se besamel sos, ali umesto mleka stavi se pavlaka za kuvanje. Malo kackavalja, zacini i to je to. U tome se posle krckaju u rerni cuftice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2017 9:53:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam sinoć mesila ludo testo i punila sa pečurkama, imamo i za danas. Za ručak ću svinjski but da ispečem u rerni, sa povrćem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 8:14:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, nisam nikad pravila taj sos. Danas cemo supu i piletinu sa krompirićima u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 8:17:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Supica i belo meso u pavlaci za kuvanje i sosu od spanaca
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.6.2017 8:26:31 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 8:20:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Supica ima. Izvadila piletinu, pa cu sa nekim sosicem. Verovatno cu i ja spanac. Deca vole
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 8:27:10
|
|
|
|
Sandricak
|
Ja imam rolovanu piletinu od juce samo ispecem mladih krompirica i paradajiz salatu napravim..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 14:41:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I jos gibanica sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 14:45:46
|
|
|
|
krin 40
|
Sarmu i proju😃Deca se uzelela.Jeli samo rostilj dok sam bila u porodilistu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2017 15:03:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pecivo ili proju sa sirom. Jos se dvoumim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2017 11:20:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pasuljce :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?