Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.4.2017 14:40:01
|
|
|
|
Rosita
|
Spanac cu da pravim i pohovanu piletinu sa susamom, skuvacu pasulj za naredna dva dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.4.2017 16:13:24
|
|
|
|
Mariya
|
Pileća supa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.4.2017 19:25:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Gulas,makarone,pleskavice,krastavac salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.4.2017 7:46:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znam da ce biti neka posna corbica i smuticu proju. Za decu imam mleveno meso. Moram smisliti nesto sa time.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.4.2017 7:54:39 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.4.2017 23:46:23
|
|
|
|
Mariya
|
Nešto što se zove žu-žu kiflice,prazne i sa viršlama. Super su,meke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.4.2017 13:42:50
|
|
|
|
krin 40
|
Sebi pohovala tikvice,za ukućane sada ubacila u rernu krompir sa susamom i uz to ću natur šnicle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.4.2017 14:16:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Za mm i mene neki kao bećarac ali uz dodatak mesa, a za dete grilovano belo meso i spanać.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.4.2017 18:09:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kifle posne za danas,
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.4.2017 18:14:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Testo na suvo danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 7:52:56
|
|
|
|
branki*
|
Corba od blitve i krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 8:27:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Planiram boraniju sa junetinom ali pošto tek treba da idem u kupovinu, možda se i predomislim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 8:29:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Za sada samo proja I pecem bebi jabuku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 8:33:12
|
|
|
|
vocicana
|
Prepisujem od veselice, za sada samoproja u opciji, za posle cemo videti. Nismo jos vodili debatu sta cemo za rucak. Dugo nisam spremala moje kiflice, to moram danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 8:55:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lazanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 8:59:03
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Lazanje Mljac odavno ih nisam pravila,mogla bih ionako idemo u nabavku kasnije.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:02:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ih obicno pravim vece pre i sutradan samo u rernu ubacim. Sinoc nisam stigla pa sam ih jutros pravila, a popodne ce u rernu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:06:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel smem da kazem da mislim da nikad nisam.jela.lazanje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:07:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Pametno i ja napravim cesto uvece pitu ili tako nesto sto moze da stoji u frizideru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:09:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ka cu damas cuftice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:10:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, pakuj se i dodjite, ima dosta :) ili ih saljem brzom postom. Bas cu danas da stavim u C recepte kako ja pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:11:16
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jel smem da kazem da mislim da nikad nisam.jela.lazanje Hahhaha ne znas sta propustas,moja deca ih obozavaju.Ja ih pravim sa gotovom testeninom,mada mozes testo i da napravis.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:13:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, ne preteruj, jos i gotovo testo da pravimo E mogla bih da spremim i kinder kolac.. Da pogledam da li imam sve sto mi treba.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 9:15:50
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Veselice, ne preteruj, jos i gotovo testo da pravimo . Profesionalna deformacija
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 19:41:42
|
|
|
|
Duškić
|
Zuti pasulj sa rebarcima njam. A da i palacinke sa nutelom i plazmom , dolazio mi sestric to je za njega specijalno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.4.2017 22:03:43
|
|
|
|
Rosita
|
Skusu, kukuruz, pire od blitve. Kolac odokativan, sa velikom milkom jer mm hoce da nesto napravim, nece milku. Milka je otisla u kolac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?