Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 10:35:18
|
|
|
|
mati
|
Za dorucak palenta, po zelji sa prilogom. (Mita suvo meso i k.mleko, Mata jogurt, a mm i ja sir i kajmak). Za rucak pasulj sa slaninom, na tepsiji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 10:35:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dorucak za decu je bio kroasan sa mlekom, drugi dorucak su heljdine lepinjice sa jogurtom a za rucak planiram neke makarone sa sirom i dodatak spanac sa kackavaljem, kiselim krastavcima i čičokom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 10:41:36
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak musli sa jogurtom. I pravila manju vocnu tortu sa piskotama, dolaze nam gosti a rerna riknula..a taman sam htela i bundevu da ispecem ..ufff..Rucak rostilj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 10:51:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sarmaaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 15:08:45
|
|
|
|
branki*
|
danas imam od juce meso,krompir i supu,za dorucak pravila proju.veceras stavljam boraniju za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 21:22:56
|
|
|
|
emicaa
|
opet pecenu patku
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.3.2017 21:26:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci za veceru pravila pecivo. Nama.smo pekli zu zu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.3.2017 8:13:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pasulj (sin obožava).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.3.2017 8:22:47
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Danas planiram piletinu 4 vrste sira ,integralni pirinac i kukuruz secerac i princes krofne ! Dorucak otisla sveki da kupi😊.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.3.2017 8:27:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za ručak planiram domaću supicu i pohovanu piletinu sa kupus salatom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.3.2017 9:21:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Danas cu pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.3.2017 9:23:41
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam juce skuvala pun lonac riblje corbe ima i za danas 😋 deca su se odusevila dodacemo neki pomfrit i jos neko meso
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.3.2017 16:19:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Za doručak pica na naan hlebu, za ručak pole od krompira i hrono mešavina povrća. Za Marka i jedan burger od juče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.3.2017 20:36:17
|
|
|
|
nata11
|
Dorucak vec klasika -sve iz friza i svez hleb, rucak jela usput a vecera slatke makarone sa plazmom i mlevenim lesnicima. Pravila ih po 1x i odlicne su
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.3.2017 5:48:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Upravo spremila pitu sa sirom Za ručak, verovatno grasak sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2017 7:55:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pita sa spanacem i pecurkama, lazanje posne i corbica. Za decu corbica i pohovana piletina.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2017 9:05:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas junecu corbicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2017 10:31:22
|
|
|
|
emicaa
|
Za rucak cemo Dora i ja prziti cevapcice,sampinjone i mozda papriku,nijedna je ne volimo pretjerano.Za veceru batake na rostilju i krokete
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2017 10:34:45
|
|
|
|
krin 40
|
Od juče ima ruske salate i pola plazma torte.Dodaću za ručak supu sa knedlama i musaku.Za večeru ću pohovati slane palačinke😉
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.3.2017 18:23:07
|
|
|
|
branki*
|
imala sam neke sarme iz zamrzivaca da preguram danas i paradajz corbu,a sad pravim pitu sa sirom i stavicu uvece krompir da se kuva sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.3.2017 22:19:36
|
|
|
|
branki*
|
ja juce pravila pitu sa sirom,ali po onom receptu od milicicak,tj umesto ulja ide margarin.ne da je ispala super,nego odlicna!juce jeli za veceru i danas za dorucak sve pojeli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.3.2017 18:01:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gulas..i upravo zavrsila palacinke 😆
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.3.2017 18:10:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pasulj i veceras cu palacinke sa kremom, ugojicemo se kao prasici.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.3.2017 18:12:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha tako i ja pecem.palacinke pa.vicem deci jedite bre ovo nemoj da.moram ja...😄 a ja sam kao na dijeti....tesko ribu u vodu naterati. I na kraju pojedem dve 😎
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 16.3.2017 19:55:19
|
|
|
|
branki*
|
pilecu dzigericu przila i paradajz corbu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?