dunja RR -> RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo (28.10.2018 10:35:06)
|
Hvala drage, ja sam opet bolesna, naravno da mi je preneo šta god da je. Dr je rekla da ima bakterijsku upalu grla, verovatno je prvo imao virus, pa je kašljao 7 dana, onda se pojavila i T, koju on baš retko ima, nije prelazila 38, ali ga je lomila grozno, posebno pred spavanje i noću, nije spavao, samo kukao, i pored brufena tako da mu je uvela amoksiklav (zato što je njega pio pre 2 meseca pa kao ajd opet isti). T mu je spala odmah posle prve doze antibiotika, ali kašlje i dalje, manje. Ali sada sam ja opet bolesna, em ne spavam zbog posla, em zbog njegovog kašljanja, i naravno da mi je imunitet haos. Razmišljam da pobegnem na planinu, neću moću dugo ovako. On mi stalno nešto prenosi, a otkako sam trudna, što je stomak veći, on se od mene ne odvaja, samo me mazi i ljubi [sm=smiley27.gif] i upsut prenosi svašta. Evo i sad je na meni, bukvalno NA meni. A njegova drugarica sa kojom smo pre 7 dana bili u bioskopu i posle celo popodne gradu je dobila u petak boginje (javili su mi u petak, valjda varičele, tada još nisu potvrdili kod dr, jer su uveče izbile). Ali sam čitala da je dete zarazno samo 2 dana pre izbijanja ospi, onda ne bi trebali da dobijemo? Posumnjala sam da je ta njegova T u četvrtak i petak bila najave za boginje, ali ne bi trebalo .. nadam se.
|
|
|
|