lesica -> RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu (15.8.2013 19:55:27)
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Nasla sam fondan u pakovanju od 1kg,ne znam da li mi je to dovoljno da prekrijem plazma tortu(dva pakovanja plazme ona najveca),i Barbiku,kao na onoj slici na vrhu stranice sto sam postavila[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Figaro88 Malo mi previse da dam 1700din za fondan ako 1kg nije dovoljno[sm=smiley5.gif]A nesto se ne usudjujem da sama pravim. IZVORNA PORUKA: mati Ja bi rekla da ce ti biti dovoljno. Pa i nama po onom receptu ispadne oko 1kg, ide 900gr secera pa ga tako cenim. Meni cak ostane i bacim uvek. Jer on se bas dosta rastanji,a jos taj sto kupis mislim da je mnogo profesionalniji od onog koji mi same pravimo, pa nam se lepi, zeza itd. IZVORNA PORUKA: Moiraina 1700 dinara za kilo fondana? Ufff bre mnogo. Evo, ja ću da pravim i prodajem za 1500 [sm=jezicek.gif] laka zarada [sm=smiley36.gif] Nego, ja mislim da ti je kilo fondana sasvim dovoljno za tortu sa slike. Ja sam sada pravila duplu meru (to je valjda negde oko 2kg) i ostalo mi je više od pola (zeznula sam se, nisam ni ja znala koliko će mi biti potrebno), znači prekrila sam jednim slojem celu tortu (26cm, 3 kore), isekla detalje u braon i zelenoj boji i polepila, napravila natpis na prednjem delu... Ma mislim da sam trećinu fondana potrošila. Trebalo bi da kilo bude dovoljno. A opet, možeš da probaš i da napraviš, stvarno je jednostavno, a da ne govorim koliko je jeftinije.
|
|
|
|