degu
|
Juce sam iskucala kilometarski post i istekla sesija a nisam kopirala, grrrr... Ubrzo posle ovog posta je krv prestala, sluz je vec tu bila prestala. Kod gastro nismo isli, dok smo mi nasli dr-ku koja nam je preporucena, prelazila iz jedne ordinacije u drugu, pa nismo uspeli termin da dobijemo, pa nas zakacio virus i za to vreme krv je stala. Javila se u jos par navrata, kad sam jela kupovno mleveno meso i suvu dimljenu pecenicu, isprobala samo, nije prosla. Kasnije sam nasla da stavljaju sojin protein u sve te suhomesnate proizvode,cak ni slanina nije bezbedna, soja im da cvrstinu za lakse secenje. Pravim sama hleb i mislila sam da sam bezbedna dok nisam napravila cisto beli hleb od t-500 brasna i desio se problem, malo krvi i sluzi. Nasli smo privatnika koji ima svoj mlin i pekaru u nadi da ce nam moci prodati svoje brasno,objasnili smo situaciju. On je rekao da ne moze da nam proda svoje brasno, da koliko on zna jos samo Danubius brasna su kako treba ali ne moze da garantuje, da svi hlebovi na nasem trzistu sadrze soju. Bila sam u pravu. On meni reaguje na svu kupovnu testeninu, kore za pitu. Ono sto mi je bilo potpuno razocaravajuce, to je da sam probala da uvedem jaje u svoju ishranu. Pojela sam cetvrtinu i jako je burno odreagovao. Puno sluzi i krvi, ceste stolice taj dan, guza je bila jakocrvena, imao je par flekica kao od komarca, da sam pojela vise, dobio bi koprivnjacu :( tako da je definitivno alergican na mleko, soju, jaja. Planiram da uradim ovih dana alergotest, pa ponovo kod alergologa po savete za njegovu ishranu, krecemo jos malo, a malo je reci da sam prestravljena oko toga. Nadam se da ce alergotest bar nesto pokazati. Njegov pedijatar nas gleda kao lude jer je dete sa besprekornom kozom, bez ikakvih koznih manifestacija alergije. Ali kako ce i biti kad sam sve alergene izbacila.