Dora89 -> RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju adresu! (14.9.2018 10:37:51)
|
Evo, kao što napisah nekoliko postova ranije, došlo je vreme da podelim svoje iskustvo, sad kad opet imam bebu. Verujem da svi koji aktivno prate ovaj forum znaju da ja dojim isključivo na jednu dojku, pošto na drugu nikad nije izašla ni kap mleka iz i dalje nepoznatih razloga, uprkos izmlazanjima od strane svih živih. Tako da je moj izbor sa starijim detetom bio dojenje + dohrana tokom 6 meseci, potom samo dohrana. Sada koristim "Fitolat", i primećujem značajno povećanje količine mleka. Ova beba, iako mi se čini da traži hranu kao starije dete u tom uzrastu, ipak popije manju količinu dohrane nego što je to bio slučaj sa starijim detetom, a vrlo često dohrana i nije potrebna. Štaviše, ako nekad zaboravim da popijem jednu tabletu "Fitolata", tačno kasnije oset_im razliku, bude manja količina mleka. A nije svejedno da li će beba popiti 30 mL majčinog mleka ili 30 mL adaptiranog mleka. Plan mi je da postepeno ukidam dohranu i da je zamenjujem dojenjem, sve do prelaska na potpuno prirodnu ishranu. Zato veliko hvala "Fitolatu", preporučujem ga svim dojiljama i onima koje žele da to postanu!
|
|
|
|