pngpme -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] (22.4.2016 20:51:07)
|
Ja sam danas bila na predavanju u savjetovalištu za trudnice... Iako je bilo dosta korisnih savjeta i doktor je bio krajnje ljubazan i fin, meni je sve to bilo smiješno. Znam da ne treba dramiti oko porođaja i trudnoće, ali ljudi moji... Savjeti i tvrdnje: porođaj ne boli ako dišete pravilno, nijedna žena ne puca niti joj se radi epiziotomija ako sluša babicu i pazi šta radi, dojenje može i mora da funkcioniše bez bilo kakve dohrane, nema masiranja grudi i stavljanja obloga, ne postoji mastitis, nema potrebe za injekcijama, samo ako se dojka prepuni malo stisnete i mlijeko šikne do zida preko puta i onda samo pustite da isteče i riješili ste problem. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad se porodite posle sat, dva odmah da šetate, hemoroide ne možete da dobijete ako se zdravo hranite itd... Ispade bajka i divota. Samo da poželiš svaki dan da se porađaš i da dojiš itd. Krvarenje kaže isto prestaje posle dan, dva. Daj Bože da mi bude sve kao što je on rekao [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|