serpica -> RE: Prva bebina garderoba (16.5.2016 15:16:32)
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Milena nema nekog pravila kod veličina garderobe. Videćeš i sama. Brojevi se razlikuju od firme do firme,a čak ima slučajeva da dva ista proizvoda, istzi broj budu različite veličine. Vel 56 bebama manjim od 3kg bude komotan, ali smatram da nema potrebe kupovati manju veličinu jer beba brzo preraste. Ova letnja zeka koju sam kupuila i ako bude veća mislim da neće loše stajati. Biće joj malo šira, nema rukave i nogavice da vise Ja mogu iz mog poslednjeg iskustva da kazem da uopste ne prerastu tako brzo tu prvu velicinu,osim ako beba nije rodjena sa 4,5kg.. ja sam za izlazak kupila odelce veli 62 ni slutila nisam da ce beba da bude tako sitna,ona je rodjena sa 3320gr i 54cm ali je opet bila sitna za tu velicinu garderobice.Sestra je tri puta podavila rukavice,bas mi je dete izgledalo kao da sam ga umotala u krpe. Zar nije bolje kupiti tu 56.cu pa neka je obuce samo tad nego da na bebi sve visi. Mi smo to odelce nosili sa puna 3m i tad joj je bila bas dobro. Nama se cini da ce garderobica biti mala,ali nije.
|
|
|
|