RE: Prva bebina garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

New Mom -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 14:41:48)

Jao, slavice, fantazija![sm=bravo.gif]

minna -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 14:43:04)

Slavice sve je diiiivno. Ali patikice i sandalice su preslatke[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 14:43:49)

IZVORNA PORUKA: slavica.

Nama je najveci deo kupila sestra mm,i i dalje ne prestaje da kupuje! Pokusavam da joj objasnim da nema potrebe,jer nece stici sve ni da nosi,i onda ce mi posle biti zao... A ona kaze da posto nece sigurno doci u njegovih prvih godinu dana,a mozda i duze,na taj nacin umiruje i sebe,i zeli da mu priusti apsolutno sve sto moze. E sad...razumem ja i nju,i da se razumemo,ja volim da moje dete ima svasta,ali ne treba preterivati, za nekim stvarima i nema potrebe! A sigurno da cemo nesto i dobiti,a i ja zelim da ja svom detetu nesto kupim :)

Divne su vam stvarčice. A evo i jednog praktičnog saveta: ako tetka želi da umiri svoju savest kupovinom, samo je usmerite da sad kupuje za broj do 2 veće i za jesenje zimsku sezonu. Tako će njena savest biti mirna, vi nećete ostavljati neobučenu garderobu i bićete pokriveni za godinu dana, umesto da imate za 3 meseca za troje dece.

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 14:44:30)

Ti jednodelni ne-znam-kako-se-zovu su meni najzgodnija stvar na svetu koja postoji. U dvodelnima su im večito majce pod pazuhom, mame to naravno nervira i ko god da uzme bebu mama stalno stoji pored i povlači majcu dole. Tregerke su mi takođe bile nepraktiče, uvek tregeri spadnu. 

crazymama -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 16:53:33)

i ja sam konacno kupila prvi garderobicu za nasu Minju, ovo je za izlazak iz porodilista... ostalo sve nasledjujemo od moje sestricine, nema potrebe da kupujem bilo sta, osim pelena :)

velicina je 56...

[img]http://www4.slikomat.com/11/0321/j8g-DSCN40.jpg[/img]

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 17:00:40)

Slatko[sm=smiley1.gif]...meni nesto svi sugerisu 62 velicinu,pa ne znam da ne bude preveliko[sm=zmeden.gif]

crazymama -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 17:04:24)

ovo uopste nije minijaturno, ja mislim da bebi od 3500-4000gr sasvim odgovara 56!

nije neki izbor, ja sam htela crveno nesto da joj uzmem, ali bebece stvari su sve bele, roze, bele sa roze i slicno :)))

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 17:11:07)

CM, divan van je kompletić! [sm=bravo.gif]

Sanchy, ako ti beba nije nešto specijalno krupna možeš da kupiš par stvarčica 56 za početak. Moja je bila sitna i rođena malo ranije pa smo nosili prvo 50, 56 nam bilo ogromno. Moja mama joj kupila kompletić 56 za izlazak iz porodilišta sve joj visilo i nosila ga do puna 2 meseca a možda i duže.

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 17:13:29)

Crvene stvarcice si imala u Delti,prizemlje...ne mogu da se setim kako se zove radnjica..i to bas lepih ,ja gledala za bratanicu pre nedelju dana odprilike a i inace se lepim za stvari za devojcice i ako nosim decaka[sm=smiley1.gif],ne znam sladje su mi...[sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 17:15:08)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

CM, divan van je kompletić! [sm=bravo.gif]

Sanchy, ako ti beba nije nešto specijalno krupna možeš da kupiš par stvarčica 56 za početak. Moja je bila sitna i rođena malo ranije pa smo nosili prvo 50, 56 nam bilo ogromno. Moja mama joj kupila kompletić 56 za izlazak iz porodilišta sve joj visilo i nosila ga do puna 2 meseca a možda i duže.

Videcemo,za sada je tacno koliko treba za nedelju u kojoj sam,znaci ni krupna ni sitna...to cu verovatno saznati negde u trideset i nekoj nedelji predpostavljam...

anirez -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 17:16:49)

Sve je naprosto preslatko, nemogu nista da izdvojim, mozda malo vise letim na ovo rozo jer volim curice [sm=smiley36.gif]

marijana22 -> RE: Prva bebina garderoba (21.3.2012 21:23:58)

CM bas je lepo sve,a posebno mi se svidja prekrivac. Ne smem da pitamgde si kupila, bankrotiracu.

I ja kao i Sanchy volim da gledam stvari za devojcice. Svuda za devojcice imaju lepsi [sm=smiley13.gif]izbor

crazymama -> RE: Prva bebina garderoba (22.3.2012 14:52:14)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Crvene stvarcice si imala u Delti,prizemlje...

uh, znam da tamo i u uscu imaju sve i svasta, ali gledala sam da ne idem na drugi kraj grada da kupujem, jer nisam stanju da se toliko cimam... a i ovo sve sa slike + dva para carapica sam platila 3000din, a u delti i uscu tesko da bih prosla tako povoljno :)

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 19:30:36)

C&A se otvorio u Uscu..ne znam da li je ovde na nekoj drugoj temi bilo price o tome...popust 20% mislim do nedelje na sve ...radnja je ogromna i svasta ima a za bebice[sm=love.gif]...

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 19:35:08)

cm , bas je leeepoo [sm=smiley1.gif]
sanchy , bila sam ali cu otici ponovo kad prodje ona euforija , mozda za dve tri nedelje pa cu natenane da pregledam sve [sm=smiley36.gif]

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 19:45:23)

[img]http://www.dodaj.rs/f/o/a3/4NJ8Gtku/sdc11187.jpg[/img] ovo sam danas kupila u C&A...sve za 1400.00 ja mislim da je to ok cena ,nije bila tolika guzva ali je ocekujem preko vikenda ...i ni mi nismo uspeli sve da obidjemo i vidimo radnja je ogromna....

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 19:47:17)

jesi to tamo uzela ? bas je slatko [sm=smiley1.gif]

sad videh da si napisala i bas je jeftino !

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 19:52:54)

Tamo,tamo...i ja mislim da nije skupo...ima i komletica i bodica i kapica ma svega ali dok smo stigli do bebecih stvari mi vec nama odvojili svasta[sm=smiley36.gif]..sledeci put idem direktno u taj deo [sm=smiley1.gif]

crazymama -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 20:07:46)

sanchy, preslatko je...

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 20:14:06)

Hvala,ima svasta i za devojcice gde sam se ja prvo zalepila naravno[sm=smiley36.gif]...i stvarno pristojne cene i bez ovog popusta od 20%...

crazymama -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 21:14:11)

ima dana, nisam sposobna za soping vise... :(

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 21:16:44)

Priblizilo se[sm=smiley1.gif]...

crazymama -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 21:23:25)

i jeste i nije... do punog termina jos 4 nedelje... a moze biti i za nedelju dve, videcemo... jedva cekam!
sutra idemo da napravimo rezervaciju opreme u aksi i onda nam preostaje samo da cekamo :)

Sanchy -> RE: Prva bebina garderoba (23.3.2012 22:19:56)

Pa mislim u odnosu na mene tebi se priblizilo[sm=smiley1.gif]...meni je termin 5 jula ali posto idem na carski onda 1 jul,osim ako se ne desi nesto ne predvidjeno a nadam se da nece...bili smo i u Aksi pre neki dan i oni imaju svasta lepo i za decake i za devojcice[sm=smiley1.gif]...

Azra_ -> RE: Prva bebina garderoba (24.3.2012 22:51:12)

Jao...kako volim ovu temu. Setim se koliko sam se ja radovala za prve bebine stvarcice, koliko sam uzivala u tome. Iskoristite slobodno vreme i birajte stvarcice, posle ne bude bas puno vremena za soping, bar ne u prvo vreme.

A brojevi stvarcica su cudo. Mi imamo npr pantalonice HM br.50 koje jos uvek nosimo, a nismo sitni. Rodjen sa 3550 i 62. HM stvarcie je nosio bas po PS-u. Kako pise, tako. 50 od 0-1mes. 56 od 1-2mes...i generalno sve te stvarcie iz inostranstva su po propisu, a ove nase...ma strasno. Jedne pantalone 68 vec omalele, a drugi model 62 velike. Isti proizvodjac, dva ista broja, razlicit model, pa se i ti brojevi razlikuju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>