RE: Prva bebina garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

smeskicTB -> RE: Prva bebina garderoba (22.12.2011 19:04:25)

MK prelepeee stvarcice si pazarila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] prenedene!  stizeee devokicaaaa!onc

pecoo, do tebe stizu stvarcice, htela ne htela! obe zeke su sjajneee! izvini, ja sam zaboravila-da li ti nosis devojcicu?

Zvonculjak, hvalaa puno na inf! znace mi bas! bas su povoljniji peskiri..oko 1000din sam gledala..ici cu u jungle najpre, pa tamo neki izabrati, pa onda zvati ciku. isto vazi i za cebice! super ponuda zaista! mozda bude i drugih sa oblacicima, da ne uzimam roze decacima..mada mi je mama sacuvala jedan moj roze-pa ce ih koristiti!;)

i super sto ima do 5-6meseci..da znamo, bice korisno punoo!

babybeemaja4 -> RE: Prva bebina garderoba (22.12.2011 19:15:24)

Divne su vam stvarcice!!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sad cete preneti virus kupovine i na mene. :) 
Ja sam do sada kupila samo jednu spavacicu za bolnicu tj. dobila sam je kao poklon za rodjendan. :)
Sutra idem do Temerina da vidim sta tamo ima za bebe, koje su cene i kakva kolica imaju.

Azra_ -> RE: Prva bebina garderoba (22.12.2011 21:52:46)

Obratite samo paznju na velicinu peskira. Moja sestra je imala 75x75 i bebac ih je brzo prerastao. Mislim, mozes koristiti peskir, ali je dete vece i ne mozes ga lepo umotati i obrisati. A one koji su velicine 100x100 i dalje koristi bez najave da ce uskoro postati mali. Bolje odmah das malo vise para, nego posle da ponovo kupujes.

Makica99 -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 9:19:39)

Jaaaooo kakve stvarcice!!! I ja sam malo pazarila ovih dana i uopste ne znam jesu li dobre velicine i koliko jos te garderobice treba, moracu iznova i iznova da citam po forumu koliko cega treba. Ja sve uzimala 62, sve mislim bolje da mu je veliko, nego da bacim, tata mu je dvometras, ne bih da rizikujem. Ali stvarno se razlikuje velicina stvari, nemam pojma, isti broj a velicina drugacija. A Tinker, jel se cika ne ljuti ako ne kupis 1000 stvari od njega? Bas je povoljan i ima stvari koje mi bas, bas trebaju, a opet, ne znam za para hoce da dodje.

peca -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 10:03:56)

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

pecoo, do tebe stizu stvarcice, htela ne htela! obe zeke su sjajneee! izvini, ja sam zaboravila-da li ti nosis devojcicu?

Tako kazu, mada ja nista ne verujem dok ne vidim [sm=smiley36.gif]

maslackic -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 11:17:25)

sto je bezveze kada kupujes za bebu pa izbor boja bude samo plavo ili roze [sm=zmeden.gif] mislim volim ja plavu ali sta fali zelenoj, zutoj, nandzarastoj...

juce sam kupila peskiric sa kapuljacom sa medom roze boje, bilo i narandzastih ali gadna narandzasta, i zuta fuj...kako su tako zli [sm=smiley36.gif]

Biserce -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 12:03:44)

Kako da znam koju vel garderobice da kupim? Rekli su da ce beba biti krupna ali nasi dokt ne govore tezinu i duzinu, debili!! Ja cu ciku posetiti tek od kraja februara, dok mi legne bar dva bolovanja...

maslackic -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 15:56:46)

ne mogu duzinu da izmere...bebce je sklupcano, a tezinu racunaju matematickom formulom... KLIK

na ovom linku mozes sama da izracunas koliko je teska ako imas izvestaj sa poslednjeg uz...naravno ima odstupanja...

a sto se velicine tice recimo br 62 znaci da bebe do 62 cm mogu u to ( individualno) bolje kupi malo vece...ali retko koja beba se rodi duza od 56...
imamo temu o vel KLIK2

Biserce -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 16:00:27)

Hvala maslackic, bas sam neobavestena[sm=zmeden.gif]

maslackic -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 16:38:35)

jel zna neko gde jos ima da se kupi Carters odecica, a da nije Leto shop?

i da li u leto shopu ima veci izbor nego sto je na sajtu prikazano..[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 16:53:26)

Imaš Carters u Mendi.

maslackic -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 17:14:13)

Menda je u Immo centru i di jos...? jel veci izbor nego u Leto shop u , videla sam da ima os kos u uscu jel i kod njih ima carters?

mama kukunka -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 18:08:27)

Pre nekih 10ak dana  kad sam bila u Letu rekli su mi  da ocekuju jos mnogo Cartersa naredne nedelje...tako da  su sad mozda  dobili..Carters jos ima u Uscu u OSH KOshu.
Susite li tetra pelene u masini za susenje? One sarene Jungle i paket belih oprala i osusila u masini i one se zguzvale ne mogu vam opisati kako..Jedva se peglaju.. Bas sam se razocarala--Imala sam jedan takva paket Za J ali su vrlo przo zavrsile u krpama pa sam kupovala nove..Iz masine za pranje su izasle solidno zguzvane,  a onda su se dokrajcile u susilici..
Bodici iz Bove se takodje tesko peglaju, benkicama se zavrnu krajevi pa ih jedva namestis da opeglas, al zato su one kineske stvari majka Mara..toliko o domacem kvalitetnom pamuku :)

maslackic -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 18:41:09)

hvala za info...ako uspem da ubedim mm a da me vozi sutra do kineza super...a ako ne onda da se nadam da je neko snizenje uuscu jer idemo tamo po AS..

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 19:06:32)

IZVORNA PORUKA: maslackic

Menda je u Immo centru i di jos...? jel veci izbor nego u Leto shop u , videla sam da ima os kos u uscu jel i kod njih ima carters?

To im je outlrt a imaš i ove dve radnje:

MENDA TC MERKATOR”BULEVARA UMETNOSTI 4 TEL:0113130583
“MENDA” SUPER VERO. MILUTINA MILANKOVIĆA 86/A TEL:0113119917

Azra_ -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 19:34:30)

Evo sta sam ja danas nasla! Jedini kriterijum je bio da nije plavo jer ludim vise kad me pitaju sta nosim, a onda mi naravno ponude sve moguce artikle u PLAVOJ boji.
[img]http://www4.slikomat.com/11/1223/5mn-IMG-05.jpg[/img]

mama kukunka -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:20:57)

Azra, super je...jes da je skuplje nego kod nas..vasi su bezobrazniji..Mada su nasi neljubazni za medalju, i niko te nista ne pita..kopas po onim korpama i kad pitas za pomoc, nesto trazis-samo viknu Nema!!

peca -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:26:13)

Meni danas crkla masina [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mama kukunka -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:34:16)

uff Peco, nije ti trebala ta igranka..Jel moze da se popravi ili mora nova?

ivas -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:36:41)

Uh, i mene izludjuju te plave i roze varijante! I isto me pitaju da li je devojcica ili decak u prodavnici i odma mi uvaljuju roze! A kad ne bih roze e onda mora da ima neki traktor ili automobilcic nacrtan. Mislim stvarno...kamo zeleno, zuto, crveno, prugasto?! Nego nesto razmisljam, bice hladno kad se porodim pa ne znam u sta da ubudzim bebu. Ja bih mozda i bodic preko bodica,prvo jedan bez rukava, pa sa dugim pa u neke plisane strample (ako mi matori nosimo atlet majice i gace onda valjda i bebi jedan bodic bude kao ves pa posle odozgo redjas? ) Ili je dosta jedan bodic sa dugim rukavima, nesto plisano odozgo i skafander? I di da nadjem lepe zimske kapice za novorodjene bebe? Sve sto sam gledala su platnene tanke ili budu vunene prevelike.

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:40:26)

Ne znam ima li zimskih za novorođene (nisam viđala, mada smo mi letnja beba pa je moglo lako da mi promakne) ili stviš nsjdeblju pamučnu koju nađeš i kapuljaču od skafandera.

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:41:28)

Azra, divan je bodi.

Peco, ne bila ti u koži! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:46:57)

Ivas, ja sam moju iznela u onoj glupavoj benkici, dole carapice i onda komplet majica dugih rukava i pantalone sa stopom i kapa. Ja sam imala korpu od kolica i u njoj ono ovcije krzno i pokrila je cebetom malo punijim i zatvorila korpu. Mislim da joj je i to bilo mozda previse.

A kad smo je ovih dana iznosili na terasu obucem joj sve duplo i stavim je u skafander. Ne sotajemo dugo pa ako sam i preterala sigurno nije imala vremena da se pregreje [sm=smiley36.gif] Sutra smo planirali u prvu setnju na 10 min, pa cu isto tako pa u kolica. I ja se stalno bolim da je ne pregrejem, ali ne bi trebalo.

peca -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:55:30)

mama, mislim da nesto pumpa za vodu odlepila, videce moj mm (inace majstor za sve i svasta (to on misli) [sm=smiley1.gif]) sutra ili prekosutra sta joj je, a do tad cu izdrzati, a i ona jadna radi bukvalno svaku noc [sm=smiley36.gif]

Prebacio je on novu masinu koju smo imali u drugom stanu na plac, jer ga je mrzelo da je donosi ovde, aovde je uglavljena u kuhinju, lepo je radila pa mu bilo smor da se bakce i da je vuce na 3 sprat a ovu da spusta, a ja bila insistirala da to uradi, mozda sam ja i izbaksuzirala da vrisne [sm=hudicek1.gif] ako ovu ne sredi, ne gine mu ta akcija [sm=zmeden.gif]

Nemam nameru da se nerviram [sm=smiley31.gif]

Ali opet ne mogu da verujem, nije ni ova nesto matora, par godina, to je ovaj novi model, radi dok traje garancija, mozda malo duze [sm=jezicek.gif] al ajd da ne skrecem sa teme [sm=smiley9.gif]

maslackic -> RE: Prva bebina garderoba (23.12.2011 20:58:54)

Ivas ideja, mozes kapicu neku obicnu i preko kapuljacu od kompleta..pa posle i tako ide u skafander ili neko cebence.. i na hladnoci ce biti dva puta po par min...iz bolnice do kola i od kola do kuce...[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>