Pampers pedijatar -> RE: Martovski online sastanak sa Pampers doktorima (20.4.2016 18:09:06)
|
IZVORNA PORUKA: Ivana.C Zdravo svima, Imam pitanje za pedijatra i psihologa: naime, trogodišnjak već nekoliko meseci muku muči (a i mi sa njim) sa svakodnevnom ishranom i to tako što svaki obrok traje - u proseku - minimum pola sata, često i duže. Jednostavno, mrljavi, u toku zalogaja prestane da žvaće, od svake hrane pravi kašu u ustima i izluđuje kako sebe, tako i sve nas za stolom. Probali smo na razne načine da ga animiramo, od gledanja TV-a, preko pevanja pesmica, raznonraznih glumatanja, bili strogi, istrajni, blagi, popustljivi - i ne vredi. Koliko do pre pola godine je jeo bukvalno sve, a sad i ono što najviše voli često ne pojede celo. U vtiću ista priča, tamo tek slabije jede, a ništa se nije desilo što bi mogli da dovedemo u vezu da je mogući okidač za takvo ponašanje. Krvna slika, pritom, ne pokazuje značajna odstupanja ili anomalije. Da li je u pitanju faza ili nam treba pomoć, hvala? Ja mislim da je u pitanju faza, ali vi budite istrajni. Kontrolisite TM ,a kazete da je KKS uredu. Ja bih vam posavetovala da kupite sirup za apetit, zove se Apetito i pokazao se delotvoran, sastav mu je kako pise na njemu nestetan. Koristila su mnoga deca i roditelji su zadovoljni.
|
|
|
|