Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:30:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo upravo ja koristim. Koliki je aplikator toliko ubacis kreme. Ja koristim kanesten i imam tri aplikatora. Cela tubica se potrosi za tri aplikatora.
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se za sve živo kunem u kantarion! Najbolji lek, jedino ga kao vaginaletu nisam koristila, ali flašica ovog ulja je obavezna u našoj kućnoj apoteci
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:36:49
|
|
|
|
cockic
|
jer ovo tema o svim vaginaletama ili samo kantarion ne razumem najbolje.ja obicno koristim kanesten jer mi najbolje pomogne ali neki put uzmem i poliginaks jer je on i za bakterije i za gljivice.mada sad sledece nedelje idem na pregled kod gin nisam bila od porodjaja pa sam malo brinem kakvo mi je stanje u a mene jedino kod moje gin cudi da ona meni daje kad joj kazem simptom da neke vaginalete neki put vadi bris neki ne mada sad posle porodjaja ce sve vaditi to znam
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:37:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovaj ima dva aplikatora ali su mali, mislim da se iz dva puta nemoze potrositi, mislim ima vise gela nego sto u njih moze stati! Ako su za jednu upotrebu.... onda ide pola tube... Ja sam sinoc prvi put stavila , ona od prilike sam istisnula, ali sam aplikator oprala i ponovo cu ga koristiti.
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:40:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cockic jer ovo tema o svim vaginaletama ili samo kantarion Pa ne znam Piše porodično zdravlje, pa ja kontam da je i mimo vaginaleta....
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:42:36
|
|
|
|
Snelle
|
Anck, a šta piše u uputstvu? I šta ti je ginekolog rekao, koliko dugo da koristiš?
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:45:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da je samo za Kantation vaginalete, jer su na bazi bilja, nisu za suzbijanje gljivica i infekcija, vise za oporavak celija, odrzavanje, i zastita reproduktivnih organa da ne bi doslo do infekcija, suzbijanje sekreta.
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:47:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Anck, a šta piše u uputstvu? I šta ti je ginekolog rekao, koliko dugo da koristiš? U uputstvu nista ne pise, samo kako se koristi,....istisnuti sadrzaj A dr nista nije rekao
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 9:51:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck kontam ako imas dva aplikatora onda iskoristis oba. Meni je dr rekla koliko imam u kutiji aplikatora toliko treba da iskoristim. I nikako da perem aplikator i da ga koristim.
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 9.8.2012 11:36:03
|
|
|
|
red3lilu
|
Kreme koje u pakovanju sadrže aplikatore se koriste onoliko puta koliko ima aplikatora unutra, obzirom da si ti dobila gel na biljnoj bazi možeš ga koristiti i duže ukoliko ga ima. Ja sam koristila Propovag (isti proizvođač, druge biljke) kad sam imala određene tegobe, samostalno sam ga kupila i koristila dok se tegobe nisu povukle..
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 10.8.2012 7:31:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pitala sam Dr, iako ima samo dva aplikatora, previse je iskoristiti toliku tubu iz dva puta (sto sam i predpostavila), i sam je rekao ako ih nema vise da ga sredim lepo operem i ostavim za sutra...
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 10.8.2012 7:43:23
|
|
|
|
red3lilu
|
Pa ipak je to biljni preparat...
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 6.3.2016 19:06:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li za upotrebu vaginaleta moram obavezno prvo kod dr-a? Izgleda da mi je od ožderavanja slatkišima u februaru u februaru proradila kandida, baš mi smeta. Ne sećam se kada je ovako bilo. A bila sam na redovnoj kontroli pre 2.5 meseca, tada i je prepisala dr. neke probiotik vanigalete koje sam koristila, ne sećam za šta, nije bilo ništa strašno.
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 6.3.2016 19:10:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam isla. Canesten sam uzimala svaki put kad koristim antibiotik ili posumnjam da je tu bakterija. Sto se tice kantariona, dr je rekla da koristim kad god hocu, tako da sam uzimala par puta godišnje i stavljala posle mens.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 6.3.2016 19:12:05 >
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 6.3.2016 19:14:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Ok, a koje da uzmem, Canesten? Njega sam ranije koristila, ali stvrano baš davno, jer nisam imala dugo (hvala bogu) nekih problema. Sada mi baš smeta.
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 6.3.2016 19:19:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Slobodno mozes Canesten. Evo i pipi koja je trudna, dr joj rekla da uzme te da sredi candidu.
|
|
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 6.3.2016 19:19:33
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, uzmi Canesten slobodno i bez dr. a i te probiotik su dobre
|
|
RE: Kantarion - ulje i vaginalete 7.3.2016 0:00:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Canesten je odličan,slobodno ga uzmi Dunjči
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?