Trcosava -> Kantarion - ulje i vaginalete (30.10.2009 9:45:41)
|
Prebačeno iz teme Trudnice - prvo tromesečje (1. - 18. nedelja) možda neko nije čuo za kantarion i ulje od kantariona i vaginalete, a ja imam samo dobro iskustvo sa kantarionom, pa eto, da postoji temica i o kantarionu. Tražila sam da li postoji, no nije mi ništa izbacilo. Ako tema pak ne spada pod ''trudnoću'' izvinjavam se unapred i molim moderatore da premeste temu. IZVORNA PORUKA: Shishica E, a niko mi nije rekao ista za ovo kantarionovo ulje??? Haaaa? IZVORNA PORUKA: Shishica Ne i necu se iscepati na porodjaju! Iscepa me i ovaj moj muski! Nije on grub, ali me malo cepne! Sve me boli! Nisam valjda pogresila, namazala sam malo spolja pri ulazu, kantarionovim uljem... A, nece nista da mi fali? IZVORNA PORUKA: Trcosava koliko ja znam, kantarion je nešto mnogo dobro, pri tom ne postoji način da ti naškodi, isto tako kantarionove vaginalete IZVORNA PORUKA: Shishica Fala Trco IZVORNA PORUKA: Trcosava nema na čemu, uostalom vidiš kad kupiš vaginalete - znaš da svaki ''lek'' ima one neželjene efekte - ove vaginalete nemaju ''uputstvo'' ni 5 cm, a pod neželjeni efekti piše ''nisu poznati'' ( u fazonu - ne postoje) što se tiče kantarionovog ulja, mislim da je kao najbolje ono domaće (mada ne znam kako se pravi) i da je isto tako dobro i za rane, opekotine manje i sl.. nego ovo ode na drugu temu, sad ćem potražim da vidim ako ima kantarion tema pa da se iskopira tamo da ne bude PEC PEC
|
|
|
|