Tiziana -> RE: Srednja škola (3.3.2022 18:49:30)
|
Kod nas je skroz orbnuto. Ja sam iz familije gde su svi zavrsili gimnazije i fakultete, mama ,tata, deda, baba,pa cak i pradeda..jedino je moj brat 'crna ovca', nit je isao u gimnaziju, nit je zavrsio fakultet. :-) Ja isla i u gimnaziju i zavrsila fax,a a opet negde sada razmisljam da mi ta gimanzija nije pruzila nista posebno. Ali kazem, moja deca ce odluciti, sigurno ja necu biti ta koja ce na bilo cemu insistirati. Ni meni niko nije nista nametao u zivotu,o svemu sam sama odlucivala i pravila sam i neke greske i placala sam svoje greske. To za srednju strucnu skolu su neka moja razmisljanja sada, iz ove neke perspektive..sto uopste ne znaci da sam u pravu. Moj sin je onako, posebno dete, sve mu ide izuzetno lako i ima neko ogromno opste znanje i puno toga ga zanima i verujem da u zivotu moze da protrci kroz sve skole, samo sako ga lenjost ne bude upropastila jer je boze sacuvaj lenj,a to u nekom trenutku moze da dodje na naplatu..On vec naravno razmisjja o gimnaziji i to onoj koja je pored njegove skole jer ce svi drugari da probaju tamo da se upisu. Oni se zezaju da ce ceo zivot provesti u jednoj ulici jer tu je vrtic,osnovna,gimnazija. Cerka nije taj kalibar, niiti je zanima previse skola, ali je vredna. Dodatno, obozava starijeg brata i u svemu bi ga kopirala tako da verujem da ce svakako probati da upise istu skolu u koju ce i on ici..
|
|
|
|