Trcosava -> RE: Mesečni ciklus žene (28.12.2013 8:33:41)
|
IZVORNA PORUKA: VKaja prvi dan ciklusa se definitivno racuna od pocetka krvarenja, a ne braon iscedka.. e sad, taj brao iscedak se javlja u 3 slucaja, kao ostatak prethodnog krvarenja, u slucaju neke infekcije ili nizak nivo progesterona.. mozda bi najbolje bilo da proverite progesteron, koji je jako bitan kod zaceca, jer ako je prenizak ne moze da dodje do oplodnje!!! ili dolazi do ranih spontanih.. Vkaja ko ti je to rekao? Ja imam opasan 'problem' sa menstruacijom. Od kako znam za sebe, meca mi je uvek počinjala i završavala se braon iscedkom. Moram da opobrgnem toga ko ti je to rekao - dva puta sam iz drugog meseca ostala trudna. Posle zadnjeg indukovanog i revizije posle meni menstruacija nije normalna. Prvo, tačna je u dan - na 28 dana uvek. Drugo boja i način kako kreće su skroz se promenili i treće mnogo je manje obilna i kratka. Pre je trajala po 7 dana, s tim da je bila uvek ona gusta i tamna krv, nekad čak i oni komadi su bili (kao lohije, samo naravno mnogo manje)... Sada mi kreće rozikasto, pa onda braonkasto i onda kreće krv. Svetla. Ne ona tamna i gusta. Nemam nikakav pms, tj nisam ga imala do ovog meseca. Sad sam 15 dana pre mece počela da ujedam. Grudi su isto počele da me žigaju 15 dana pre. Poludeću. Kod doktora ću ići negde u januaru da vidim šta i kako.
|
|
|
|