IvanaU -> RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET za celu porodicu! (23.1.2017 23:34:40)
|
Kada je nasem sinu sa godinu i po bilo crvenkasto grlo doktorka nam je preporucila jedan sprej, ali sam ja, ( sto zbog preporuka po forumima, sto zbog preporuke drugarice farmaceuta) kupila Apis Golu i Fitobalm, da se nadje. :-) Utisci su bili odlicni. Crvenilo je brzo nestalo, kasalj se nije javio. I pre nekoliko dana ista situacija i Apis Gola je resila crvenilo. Fitobalm obozavamo. :-) Ubedjena sam da zahvaljujuci Fitobalmu Todor nijednom nije imao zapusen nosic vec nekoliko meseci i aparat za izvlacenje slinica bas dugo ne koristimo. Bila sam skepticna kako cemo se izboriti sa prskanjem Apis gole, ali on je sam trazi i sam stavi u usta, suprug ili ja samo prsnemo, a Todor samo mljacka. :-) Problem je samo sto bi on hteo vise od preporucene doze : ) Za Fitobalm imamo ritual, ja mazem njega, on maze tatu :-) I kad tata nije tu, on uziva kad mu mazem Fitobalm. Nazalost, zbog virusa koji nas u vrticu nisu zaobisli, krvna slika nam se bas pokvarila u poslednjih 20-ak dana i sutra pocinjemo da pijemo Ferro- C. Ubacila bih i sliku, ali ne umem :-)
|
|
|
|