marketing RR
|
Drugi dobitnik je mimica11 IZVORNA PORUKA: mimica11 Ja svoje iskustvo sa ovim proizvodima sam prenela svim svojim prijateljima i bez takmicenja, ali evo posto je takmicenje, a nama nikad dosta tih proizvoda odlucih da napisem. Prvo da kazem da imam dva sina i obojica su imali ozbiljan zdravstv. problem koji smo godinama pokusavali da resimo, u najbolju ruku uspemo preventivno da reagujemo. Posle sto muka odustali smo od drzavne ambulante i otisli kod privatnog pedijatra koji nam je potpuno izbacio sve dosadasnje preparate i preporucio nam Vase. Tu smo se prvi put sreli sa skoro svim proizvodima Pharmalifa i presrecni smo zbog toga. Nas stariji sin je imao alergiju na ujede ne samo komaraca, nego svih mogucih insekata,od najmanje bubice njemu su se stvarale bukvalno kvrge u obliku jajetu, to je posebno bilo strasno kada mu vidite glavicu. Npr. ako smo na rodjendanu, sva deca se leti igraju napolju, svi dobiju po neki ujed komarca, malo im otece, zacrveni se, a mom sinu izadju takvi otoci po glavi da završimo na urgentnom kako bi dobio inekciju. Sve preparate na trzistu smo probali, Autane,čiko, one narukvice, ma njemu nista nije vredelo. On bukvalno nije smeo nigde da bude gde ima komaraca, sto morate priznati je baš tesko, posebno leti, ili ako smo negde na moru (Grcka). Kada nam je pedijatar rekao da uzmemo Mapez sprej, nisam bukvalno nista ocekivala. Miris je bio specifican, kao mesavina nekih biljaka, meni ne smeta. Naprskali smo ga jadnicka od glave do pete i nijedan komarac ga nije ujeo. Necete verovati, ako slucajno u prskanju preskocim neki deo, komarac bi pokusao da mu se vrzma oko glave i bukvalno ga taj miris odbije. Mi smo bili jedini u tom mestu u Grckoj koji nismo bili izujedani, a znate kakvo oni imaju rastinje. Od tada svima preporucujem, imam uvek pakovanje kuci, a drugo drzim kod babe, a trece na selu. Nema sanse da ostanemo bez spreja. Ne mozete da verujete koliko smo odahnuli, ziveli smo u strahu sta ako mu se ta alergija pogorsa ili bude sa nekim ko ne zna kako da odreaguje, da ga odvede u hitnu, ma strasno. Sa druge strane mladji sin od rodjenja ima alergijski bronhitis, potencijalno astmatican. Ni sami ne znamo koliko se puta inhalirao berodualom, pulmikortom, popio Aeriusa...Spavao je u polusedecem polozaju, jer ga je na ravnom gusio slajm.Brinuli smo non stop.Koliko moze biti zdravo da tako malo dete popije i udahne galone nekih otrova, hemije. Kada smo presli kod tog novog pedijatra, odmah nam je uveo Imuno sirup, omega kapi,Broncamil, Apis sprej i uvece mazanje ledja, pluca i ispod nosa sa fitobalzamom. Evo taj decak koji je bio na ivici da dobije pumpicu danas trenira tenis i fudbal, nema bronhitis vec par godina. Krene i sada nekad uvece dok spava da kaslje, ali samo pojacamo sa Imuno sirupom i Omega kapima i nekako za dva dana on vec prestane i da kaslje. Bukvalno se dete preporodilo. Sigurna sam da se kompanija nece ljutiti, ako napisem jos nesto, jer moje iskustvo ne pisem samo zbog nagrade vec i zbog druge dece sa ovim problemom. Sem svih tih proizvoda uveli smo mu i prepelicina jaja, 3 umucena sirova jaja sa Imuno sirupom i omega kapima pola sata pre dorucka.Ukupno treba da se popije 120 jaja, pauza od par meseci pa opet.Potpuno smo bili disciplinovani, pa smo jaja nosili i na zimovanje, izlete, nijedan dan nismo preskocili i eto uspeli smo Ja svoje iskustvo prepricavam svima i uvek cu, jer su moju porodicu spasili!
|