Dragica Draga -> RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET za celu porodicu! (23.9.2017 15:50:58)
|
Svako ko ima dete (decu) mora uvek u kucnoj apoteci da ima i pharmalife proizvode. Ovi proizvodi su mi, bukvalno, olaksali dane prehlada, virusa... a kao majci troje dece - olaksali su mi zivot. Nezamenljivi su!! Sirupe koristimo gotovo svakodnevno, ukus im je takav da ih deca piju kao sokic - olaksavajuca okolnost br.1 😊 Kada je jednom od njih i malo zapusen nosic i pocne da krci u grudima, odmah mazemo fitobalm koji predivno mirise i deca ne odbijaju mazanje - olaksavajuca okolnost br.2 😊 Najstarija cerkica je u aprilu krenula u vrtic i odmah smo poceli sa Imuno - samo jedna bezazlena prehlada - olaksavajuca okolnost br.3 😊 mladjoj pocinjemo da dajemo sirup upravo - preventivno, a najmladjem sincicu cim napuni godinu, njemu mazemo mapez jer je vrlo osetljiv na ujede komaraca, i od kada smo poceli mnogo manje ima ujeda, ne cese se i ne crvini, em sto ih odbija em sto ujede brzo ,,osusi", da tako kazem - olaksavajuca br.4 😊Mapez nas je spasio na moru sada. CortinaT koristimo svi u porodici vec godinama - i deca i mama i tata, spasio nas je - olaksavajuca br.5 😊 Zbog svih ovih olaksavajucih okolnosti, ovi proizvodi su zaista jedinstveni, roditelji ne lutajte i ne isprobavajte svasta, odmah kupite Pharmalife i mirni ste. Verujte! Mi Vam.se od ❤ zahvaljujemo sto ste nam.olaksali zivot sa troje vragolana 😊
|
|
|
|