RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 9:11:46)

Evo cutim..necu da se zalim [sm=smiley36.gif]

Ja cesto stavim kantarion jer znam da je dobar za resavanje tih ranica, a pisala sam da sam imala s tim problema. Pa super onda bas cu staviti!

Kkao ne mozes da skines sliku[sm=zmeden.gif] Ja sam je stavila na FB [sm=jezicek.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 9:17:02)

Hellou devojke! [sm=smiley36.gif] Vaše bebice se razmrdale a moja uspavala, nema je od sinoć. Izgleda da se umorila od šutiranja od juče.

Hvala vam na lepim željama, pa nam je danas bolje, nije više povraćala i lepo je jela, mora biti bolje uz vaše pozitivne vibracije [sm=smiley31.gif]

Sad ću da spremim pilav pa mogu da se spremam za pregled, sad će 12 sati. Kuckam vam posle [sm=zz_running.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 10:13:03)

Guši me,već sad.Nikako da nadjem odgovarajući oložaj,otiću u starački i nekoj babi maznut bocu sa kisikom.
Bubi javljaj nam kako si prošla na pregledu i ako treba pokaži im zube [sm=hudicek1.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 10:27:13)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]
Mi sinoc odlicno spavali, bebac mi jutroa probio rebro ali dobro oprestam ovaj put .
Emicee bas me nasmeja sa tom babom [sm=smiley36.gif]
Sto se tice brijanja ja sve to brijacem, ali sam sad resila da pred porodjaj odem u salon i da ne mialim o dlacicama bar mesec dana. Sa E sam se sama sredila pa su me tamo u porodilistu opet iskasapile, vidle zene dve dlacice [sm=zz_stomp.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 11:57:56)

Ne znam, verovatno kako da je skinem sa slikomata :)
Ja mesila hleb, i sad jedem vruć... A u petak kad se budem merila, bice mi lose(merim se svake dve nedelje)

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 12:03:43)

Nemoj da je skidas sa slikomata samo stani na sliku ovde na RR i desni klik ako nema odmah sacuvaj klikni vidi sliku pa onda sacuvaj, ja bas probala moze.

jocajaca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 12:05:16)

JOj ja o vaganju ne smijem ni da pričam u toj tamo temi koliko ste se udebljali u trudnoći ne smijem ni da zavirim, sve ste se udebljale 2-3 kg a ja do sada 10 KG ma dođe mi da vrištiiiiiiiiim. U prethodnoj trudnoći se ukupno udebljala 15 a sad do 6 mj do kad se I ne dobija toliko već 10. Šta će tek biti do kraja ima da se kotrljam a ne da hodam!!!!!!

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 13:03:18)

Joco ma briga te,moja zaova prvi put dobila 25 kg i posle dva-tri mjeseca bila kao dijete iz afrike.Samo vi uživajte u hranu a biće vremena za skidanje viškova.
Odoh navalit na čips,mene to trenutno čini srećnom [sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 15:58:48)

Evo mene sa pregleda, već je bio kraj radnog vremena pa je malo usporio pa je malo duže trajao i UZ i uradio mi je prvi pregled, sve je u redu, grlić dug 2 cm i zatvoren, bebac odgovara nedelji i posteljica mi je na prednjem zidu a ne zadnjem kao što je napisao prošli put, dobro sam ja rekla da prošli put nije gledao dobro već pola podataka napamet napisao. Zato verovatno i ne osetim jasno udarce i pokrete, što je i on potvrdio. A i kaže da su mu nogice u karlici pa više šutira tamo dole pa ne osetim na trbušnom zidu. Kad ojača mislim da ću zvezde brojati ali dobro [sm=smiley36.gif] i kaže i dalje muško, ja i dalje u neverici, neki da tako kažem strah da nije pogrešio a ja da spremim sve za dečaka a posle bude suprotno, ali imam i sliku nekog visuljka pa valjda je to to a ne pupčana vrpca [sm=smiley36.gif] Sve u svemu, kad sam izašla iz ordinacije stvorila se tolika gužva, onaj drugi doktor se nije pojavio danas uopšte pa su sve pacijentkinje prebačene kod ovoga, kakav haos sami sebi prave to je strašno. Tako da dan za trudnice se pretvorio u neodređeno i dolazio ko je kako hteo. Srećom pa sam stigla pre gužve.

Čekamo dalje vesti sa pregleda [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 16:14:05)

Bubi, super. Nadam se da si sad mirnija. A to oko pola bebe, isto se cimamo i razmisljamo, samo što je kod mene devojčica :)
Anck, ja sam preko moba, ali sam uspela. Stavila na fb :)

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 20:01:56)

Doooobro vecer okruglice.......ja sam pravo pospana [sm=zz_sleep.gif], a rano mi vala da idem na spavanje :)

Na pregledu bilo ok, CTG mi radili dva puta ( prvi nije bio uredu) i UZ, sve je ok, plodne vode ima, posteljica zrela, beba cca 3200 grama, prednjaci glavicom.....eto :)

Od sada treba da idem u porodiliše na pregled, pa ne znam kada cu ici, moram ujutro da nazovem da vidim za termin i tako

Kako ste mi vi veceras?

I da, pitala sam sta vise da uzmem za ovu kiselinu, rekla je da smjem popiti gastal, pa ocekujem malo olakšanje napokon [sm=smiley14.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 20:09:25)

Dobro vece
Pipi super za pregled, valjda ce jos malo da krene [sm=bravo.gif]
Ja se prejela,,kuvala makarone,pojela pun tanjir, pa pojela palacinku sa kremom i sad se spremam i puding malo , cini mi se da cu da se druzim sa wc soljom nocas [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 21:07:14)

Bubi konačno da budeš mirna,a ne brini ja i dalje kontam dal je dr sigurna da je muško [sm=smiley36.gif] još nisam ništa kupila [sm=smiley36.gif]
T otišla na spavanje a ja uživam u tišini [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 21:24:44)

Kako volim lepe vesti sa kontrola1 [sm=bravo.gif]
Ja sam isla na ctg prvi, sve je ok, samo cu vam reci da sam mislila da cu poludeti od bolova u kicmi, smirila se nisam za tih 5-6 minuta, obe koleginice za pomocda ustanem, plakala sam kao malo dete. Ne znam ni sta cu ni kuda cu.
Pipi, ja cu sutra kompletni izvestaj sa uz i pregleda, mada ne znam sta da kazem, taj pregled mi se vise ogadio, ali hajde jos jedno 2-3 puta i da se pozdravimo za neko vreme.
Bubi [sm=smiley31.gif] za pregled, bas sam srecna, moja posteljica je isto na prednjem zidu, bas mi je drago sto si sada mirna.

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 21:30:30)

Voci super za CTG [sm=bravo.gif]

I meni je glavna med sestra danas pomogla da ustanem [sm=smiley36.gif]

Bubi super za djecaka i dobre vijesti sa UZ [sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 21:47:10)

[sm=smiley31.gif]
Odoh u kupatilo na tusiranje

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 7:09:56)

Kako je govorila Ruska Jakic...:"Dobro jutro lepotice..."
tako i ja mojim lepoticama da pozelim dobro jutro, danas frka i trcanje i jos po nesto sutra, ali se nadam da i to privedemo kraju, pa da stvarno vise predahnem. Kako ste mace? Losije sam spavala od prethodnih noci, stomak me jako boli kada se okrecem ukrevetu, materica se potpuno rasirila, bas me boli. Jedva sam nesto cekala da svane i da ustanem.
Javicu novosti sa pregleda i uz.
Juce ujutru majica sva mokra bila sa strane desne dojke od kolostruma, bas sam happy bila, valljda ce mlekca biti dovoljno.

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 7:48:24)

Dobro jutro lepoticeeee [sm=smiley36.gif]
Devojke drago mi je za dobre rezultate s pregleda. Sad ce to... samo vas cekamo [sm=smiley1.gif]

Jutro neko sumorno ..odmah mi utice na raspolozenje..hmmm
Odvezla cure u vrtic , doruckovala odoh da smuckam jednu nesicu, kasnije odoh na pedikir! Svoje noge nisam videla duuugo vremena [sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 8:06:57)

Jao nisam ni ja svoje, trebala bi da se malo druzim sa kozmeticarkom. Uzivaj u tretmanu.
Jedva cekam noktice da radim malo, bas mi nedostaje to...

superm -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 8:09:12)

Voc, draga, koliko još do gledanja oči u oči, kako ja to volim da kažem?

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 8:16:34)

Dobro jutro zenicee
Ja se polako spremam za komisiju , smucilo mi se vise ali sto se mora, mora se.
Videcu danas da zakazem i kod frizerke, da skratim krajeve, kosa mi je kao metla [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 8:22:05)

AKo je dana ssve u redu nadam se da izdrzimo bar do 2.4 pa da se upoznamo.
Po tickeru msm jos 27 dana. Priblizilo se bas, nocas sam lose spavala, bas me boli stomak, boli me kada se okrenem, samo desna strana mu odgovara za spavkanje.
Kako si ti supem? [sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 8:45:46)

Samo da ne zaboravim da vam svima prenesem pozdrave od Marinchice, nije u mogucnosti da se javi, ali vas je pozdravila.
Izv se ako sam prekoracila javljanje u jednoj temi zaredom, alimije ovo jako vazno bilo da prenesem [sm=nosecka.gif]

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 8:51:16)

Dobro jutro [sm=kava.gif]....kodm mene suncano napokon [sm=smiley1.gif]

Ja zvala porodilište da vidim za termin pregleda, rekli su mi da dodjem oko 13 sati....pa vidjet cemo šta kažu.....javljam ovde poslije.

Ja sinoc popila gastal i spavala ko klada,osim 5 -6 ustajanja do wc-a, ali to više ne racunam [sm=smiley36.gif]

Oho i ja da kuham kafu, pa da se lagano pocnem spremati

superm -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2016 9:15:56)

Ja sam, tj, mi smo odlični! Mila ima skoro 6 meseci, izašao već prvi zubić. Bate su se privikle na nju i novi ritam života. Funkcioniše naša petica.Sve u svemu, lepo je kad je stalno neka gužva, graja, frka [sm=smiley36.gif] nikada nije dosadno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>