BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2016 15:58:48)
|
Evo mene sa pregleda, već je bio kraj radnog vremena pa je malo usporio pa je malo duže trajao i UZ i uradio mi je prvi pregled, sve je u redu, grlić dug 2 cm i zatvoren, bebac odgovara nedelji i posteljica mi je na prednjem zidu a ne zadnjem kao što je napisao prošli put, dobro sam ja rekla da prošli put nije gledao dobro već pola podataka napamet napisao. Zato verovatno i ne osetim jasno udarce i pokrete, što je i on potvrdio. A i kaže da su mu nogice u karlici pa više šutira tamo dole pa ne osetim na trbušnom zidu. Kad ojača mislim da ću zvezde brojati ali dobro [sm=smiley36.gif] i kaže i dalje muško, ja i dalje u neverici, neki da tako kažem strah da nije pogrešio a ja da spremim sve za dečaka a posle bude suprotno, ali imam i sliku nekog visuljka pa valjda je to to a ne pupčana vrpca [sm=smiley36.gif] Sve u svemu, kad sam izašla iz ordinacije stvorila se tolika gužva, onaj drugi doktor se nije pojavio danas uopšte pa su sve pacijentkinje prebačene kod ovoga, kakav haos sami sebi prave to je strašno. Tako da dan za trudnice se pretvorio u neodređeno i dolazio ko je kako hteo. Srećom pa sam stigla pre gužve. Čekamo dalje vesti sa pregleda [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|