BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2016 14:55:00)
|
Evo me Ivanče u gužvi. Net imam od osmog marta i nikako da napišem koju reč ovde [sm=smiley29.gif] Hvala Bogu sad sam ok, dobro sam i psihički i fizički, osim što sam se trenutno prejela pa jedva dišem [sm=smiley36.gif] ali sve u svemu super. Oset_im ponekad ali sve češće kad se naprimer isteglim da dohvatim nešto ili pri naglim pokretima kao da mi neko makazama secke po koži na stomaku, uopšte nemam predstavu šta bi to moglo da bude ,kao da se nešto otkine u koži ili kao da se pocepa koža. Baš bezveze. Bebac je javlja svaki dan pomalo, i vrlo blago, oset_im ga tek kad mirujem potpuno. Primetila sam i da nemam baš osećaj u tom predelu stomaka, kao da mi je mrtva koža, mogu i da se štipam najjače što mogu i ne boli me. Moguće zato nisam oset_ila ranije pokrete bebana. Nisam bila na UZ posle tog bezveznog što mi odradi dr. ali planiram sledeće nedelje, ili ako ne uspem onda za dve nedelje. Videću kako ću se organizovati. Danas smo imali roditeljski u školi, sat vremena nam pričali o vaspitanju i učenju kroz igru, šta bi deca trebala da znaju pre polaska u školu i tako, danima unazad stalno imam nešto, muž počeo da radi pa moram sve sama. Danas pada kiša pa je kod kuće, doduše u podrumu nešto radi ali opet mi je lakše što ne mora tačno o 12 h da bude ručak na stolu. Vidim da imamo pojačanje u temi, dobrodošle nove trudnice! [sm=bravo.gif] Petkovići čestitke za bebanu! Neka je živa i zdrava [sm=bravo.gif] Sve u svemu, još smo sve na broju da se družimo [sm=smiley31.gif] Frka oko osmog marta je prošla, sad ću verovatno imati i više vremena za kuckanje. EDIT: Pa da, zaboravila sam da napišem da smo juče napunili 18 sedmica, od danas u 19. jeeej [sm=bravo.gif]
|
|
|
|